Şimdi Ara

nokia 6600 da sorun.lütfen yardımm edinn...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlarr.yaklaşık 3 ay önce 6600 aldım. fakat bu aralar bir sorun varr. böyle telefonda herhangi bir işlem yapamıyorum mesela rehbere yeni kartvizit veya blutoothdan bişeler göndermek falan yapınca bı işlemi gerçekleştirmek içim yeterli hafıza yok diyor . halbuki 32 mb kart kullanıyom ve 30 mb boş.telin kendi hafızasında da boş yer ver en az 1 mb. yardımcı olursanız sevinirimm......

• Arka planda çalışan uygulamalar vardır büyük ihtimal.. Yani RAM doludur.

Menü tuşuna basılı tutarak çalışan uygulamaları kapat, ondan sonra işlemine devam et.
  • üst konuda hafıza rahatlatma ve format atma ile ilgili yazılarım var.sana yardımcı olacağını düşünüyorum.saygılar...

http://forum.donanimhaber.com/m_959521/tm.htm
  • hayır arka planda bişe çalışmıyo kardeş ... evet o linke bakıyorum şimdi.inş. düzeltebilirmm
  • arka planda birşey çalışmıyorsa formatı denemen gerekli...
  • tamam deneyeceğim ama önce şu tel. numaralarını almam gerek.işin kötüsü onu da kopyalamıyo hafıza kartına :(( uzun sürecek ama ...
  • format at kendine gelir mutlaka
  • quote:

Orjinalden alıntı: nefret119

arkadaşlarr.yaklaşık 3 ay önce 6600 aldım. fakat bu aralar bir sorun varr. böyle telefonda herhangi bir işlem yapamıyorum mesela rehbere yeni kartvizit veya blutoothdan bişeler göndermek falan yapınca bı işlemi gerçekleştirmek içim yeterli hafıza yok diyor . halbuki 32 mb kart kullanıyom ve 30 mb boş.telin kendi hafızasında da boş yer ver en az 1 mb. yardımcı olursanız sevinirimm......

Bu soylenenler gecici ve o anlik cozumler dostum.. Bu tur hafiza sorunlarindan kalici olarak kurtulmak icin tele cok ufak (sadece 1 kb) symbian uygulamasi kurman gerekiyor.. Telden wap.flyfire.ru ya da wapsitem.net
    adresine girerek programi indirebilirsin.. Yaptigi is cok basit.. Bluetooth uzerinden ya da gelen kutusu mesajlari icin kayit yerini C: den E: surucusune (hafiza karti) kaydiriyor.. Boylece bluetooth uzerinden 1 mb dan buyuk dosyalari sorunsuz bir sekilde teline aktarabilirsin.. Programin adi mmc store ya da MsvdriveE diye geciyor.. Kolay gelsin..

• evet format attım düzeldi arkadaşlar ama o bir sürü şey vardı yaa :(( hepsi gitti.neyse. kardeş o dediğin programı yükleyeceğim dediğin gibi.umarım birdaha karşılaşmama böyle bi sorunlaa....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.