Şimdi Ara

NOKİA 6500 SLİDE EKRAN SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben 1 ay önce 6500 slde aldım fakat aldıktan 1 hafta sonra ekranlda bir tuhaflık oldu mesela oyun oynuyorum ya da video izliyoru ekran 1 saniyeligine simsiyah oluyor ve eski haline geri dönüyor fakat bu cok sık olmuyor yani günde 3 yada 2 kez falan acaba virüs mü var dedim ama daha gecen gün burda gördügüm bir topicte (http://resim.donanimhaber.com/Nokia_6300_icin_antivirus/m_26471569/tm.htm) java tabanlı telefonlara virüs bulasmadıgını yazıyordu eger bulasıyorsa bir anti virüs önerir misiniz??

• O başlıkta da söylediğim gibi cihazınızı etkileyecek türden bir virüs bulaştıramazsınız. Cihazınızı yetkili bir teknik servis noktasına bırakarak ekranda bir temassızlık sorunu olup olmadığını kontrol ettirmenizde fayda var.
  • Öncelikle versiyonu güncel değil ise güncellemeni öneririm. Benim 6500s'de video izlerken reset atıyordu. Güncelledim artık sorunsuz açıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Öncelikle versiyonu güncel değil ise güncellemeni öneririm. Benim 6500s'de video izlerken reset atıyordu. Güncelledim artık sorunsuz açıyor.

tam olarak nerden yada nasıl güncelleyecegim yanlıs birsey yapmak istemem???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC DESİRE 820 EKRAN AÇILMIYOR !
    10 yıl önce açıldı
    Nokia 6300 ve 5130c ekran
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.