Arkadaslar ben 1 ay önce 6500 slde aldım fakat aldıktan 1 hafta sonra ekranlda bir tuhaflık oldu mesela oyun oynuyorum ya da video izliyoru ekran 1 saniyeligine simsiyah oluyor ve eski haline geri dönüyor fakat bu cok sık olmuyor yani günde 3 yada 2 kez falan acaba virüs mü var dedim ama daha gecen gün burda gördügüm bir topicte (http://resim.donanimhaber.com/Nokia_6300_icin_antivirus/m_26471569/tm.htm) java tabanlı telefonlara virüs bulasmadıgını yazıyordu eger bulasıyorsa bir anti virüs önerir misiniz??
O başlıkta da söylediğim gibi cihazınızı etkileyecek türden bir virüs bulaştıramazsınız. Cihazınızı yetkili bir teknik servis noktasına bırakarak ekranda bir temassızlık sorunu olup olmadığını kontrol ettirmenizde fayda var.
Öncelikle versiyonu güncel değil ise güncellemeni öneririm. Benim 6500s'de video izlerken reset atıyordu. Güncelledim artık sorunsuz açıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR
Öncelikle versiyonu güncel değil ise güncellemeni öneririm. Benim 6500s'de video izlerken reset atıyordu. Güncelledim artık sorunsuz açıyor.
tam olarak nerden yada nasıl güncelleyecegim yanlıs birsey yapmak istemem???