Şimdi Ara

NOKIA 6500 CLASSIC BRONZE ÇOK TEMİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bulunması zor değerli bronze renk 6500 classic. Orjinal Nokia dır. Kayıtlı ve sorunsuzdur. Türkiye den alınmıştır. Cihaz çok temiz nerdeyse çiziksiz. Yanında hiç kullanılmamış sıfır orjinal kulaklığı ve sıfır orjinal AC-6g şarj cihazı ile birlikte. Extra dan 30 avroluk bronze renk orjinal 6500 classic kılıfı hediye!

İsteyene Samsung SBH500 stereo bt kulaklık ile! Ürün Orjinal kutusunda sıfır kullanılmamıştır TELPA dan alınmıştır.

Bu cihazda hafıza kartı yuvası yoktur. Dahili 1 GB lık hafıza mevcuttur.

Stereo BT Kulaklıksız Fiyat 350 TL dir.

Stereo BT Kulaklık ile Fiyat 450 TL dir.

TAKAS seçeneğim yoktur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 24 Eylül 2011; 16:28:10 >

• Fiyatı ben mi göremedim ^o)
  • gerçekten çok temizmiş. Fiyatıda merak ettim. hayırlı işler.
  • Takaslıkmı ?
  • Kusura bakmayın arkadaşlar fiyat yazmayı unutmuşum az önce ekledim. Telefon kaçırılmaz derim başka bir şey demem. Arayanlar için daha temizi sıfırı kaçırmayın
  • Mükerrer oldu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 13 Haziran 2010; 16:41:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telefon oldukça temizmiş kılıfda gerçekten çok şık
  • Fiyat da bir o kadar şık. S modeli C modelinden çok daha iyi satılan ve tutulan bir model. Bu fiyat bu cihaz için bile olsa çok. Ama cihaz gerçekten temiz.
  • foruma üye olduğum zamandan beri atlantisprensi arkadaşımız in ilanlarını takip ediyorum telefonlarının temizliğin den ve fiyatlarından tahmin edilebilir her telefonun bir alıcısı vardır mesela ben çok titiz bir insanın 6500c arıyor olsam 250 tl ye çiziklisini bulsam onu almaz bu telefonu alırdım çünkü çizik hayatta en antipatim in olduğu şeydir gerçekten telefon süper temiz
  • Forum dışına 380 TL ye satıldı.
  • kardes telefonu sattın mı?
  • telefon satıldı mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.