Şimdi Ara

_::::::::...NOKİA 6300İ...::::::::_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :::::::::::::::::::::>>>>>NOKİA 6300İ<<<<<:::::::::::::::::::::::::::

:::ÜRÜN SAYFASI:::
    http://www.nokia.com.tr/A4995174

Cep telefonu piyasasında, gerek uygun fiyatlı olması gerekse sunduğu özelliklerin zenginliği bakımından NOKIA 6300 tartışılmaz en çok tercih edilen ürünler arasında üst sıralarda yer alıyor. Üretici firma NOKIA en geç 1-2 ay içerisinde, bu modelin devamı şeklinde Türkiye pazarına girecek olan NOKIA 6300i modelinin tanıtımını yaptı ve Avrupa'da satışa sundu.
    Peki 6300i bize ekstra hangi yeniliklerle geliyor? En çok işimize yarayacak özelliği tartışmasız Wi-Fi özelliği. Bunun yanında 6300 modelinde 7 mb olan dahili hafıza, 6300i modelinde 30 mb ye çıkartılmış ve yeni ürün Nokia maps ile baraber geliyor. Şuan hali hazırda 6300 modelini kullanan kullanıcılar, eğer Wi-Fi özelliğinin olmamasından şikayetçi ise eminim ki telefonunu 6300İ ile değiştirecektir.
    ::ÖZELLİKLERİ:
    Ağırlık :93 Gr
    Genişlik :43.6 mm
    Yükseklik :106.4 mm
    Kalınlık :11.7 mm
    Şebeke frekansı: GSM900 - GSM1800 - GSM1900
    Bluetooth :Var 2.0
    Pil Tipi: Li-Ion
    Bekleme süresi :340 saat
    Konuşma süresi :3.5 saat
    Baskonuş: Var
    Wireless LAN :Var
    Renk Sayısı :16M
    Ekran Boyutları: 3,1 x 4,1 cm
    Ekran Çözünürlüğü :240 x 320 px
    Telefon Hafızası :30 MB
    Telefon rehberi :1000 kayıt
    Harici Hafıza Yuvası: Var
    Harici Hafıza Kartı Boyutu: 512 MB
    Harici Hafıza Kartı Tipi :microSD (TransFlash)
    Maksimum Hafıza Kartı Boyutu :4 GB
    Edge :Var
    :Rss okuyucu
    :Macromedia Flash Lite desteği
    :Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı
    :Opera mini web tarayıcısı
    :VoIP, internet üzerinden ses aktarımı
    Kamera:2.0 MP
    Dijital Zoom :8X
    Ekstra kamera özellikleri :Self timer, Çektiğiniz fotoğrafları blog hesabınıza direk gönderebilme imkanı, Gece çekim modu, Sıralı çekim
    :Nokia Maps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_14 -- 3 Temmuz 2008; 22:01:20 >

• güzel telefon 6300i gerçekten güzel ben beğeniyorum çelik gövdesi falan hoş.

gerçi vifi falanda koyarlarsa tadından yenmez ama o küçük ekranda vifi ne kadara kullanışlı olur bilemicem.
  • 6300i'de wi-fi olacak diye biliyordum, birkaç ay önce bir haber geçmişti forumda, hatta i olmasının farkı wi-fi olacaktı?!?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

6300i'de wi-fi olacak diye biliyordum, birkaç ay önce bir haber geçmişti forumda, hatta i olmasının farkı wi-fi olacaktı?!?

wifi var zaten yukarıda yazıyor
  • UP!
    TELEFON PEK İLGİ GÖRMEDİ GALİBABENİM HOŞUMA GİTTİ VALLA
  • ne zaman çıkıyormuş TR'de acaba?
  • Opera Mini,Fring ve mig33 ile çok güzel kullanılır wifi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N95
    14 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @say
    çıkış tarihi hakkında 2008in 2. yarısı deniliyor,ama tr ye ne zaman gelir tam net olarak bilmiyorum
    @ckm
    evet doğru söylüyorsun ama ekran wifi için küçük biraz,yani pek zevkli olacağını zannetmiyorum,ama olmamasından iyidir
  • Evet oda var ama ben şu yönden düşündüm piyasada genellikle wifi özelliğine sahip telefonların tasarımları beğenilmiyor ama tasarımla wifi birleşince çok güzel bir telefon çıkmış ortaya birde flaş eklenseymiş dört dörtlük olacaktı.
  • WİFİLİ OLMASI İYİDE AMA GEL GELELİM İNTERNET SAYFALARINDA GEZERKEN BAYA Bİ ZORLANMA OLCEK.. AMA MSN FELAN GÜZEL İŞE YARAR BENCEEE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah--deniz -- 4 Temmuz 2008; 0:30:50 >
  • Bu başlık açılmıştı önceden sanırsam

Benim bildiğim bu model Tr ye gelmicek
  • Gelmeyecek olan model 6301 bu model gelecek nokia.com.tr de de var.
  • wi-fi bulunması önemli bir özellik bence zaten kalitesi on numara
  • wlan olması en ıyı özelligi süper birsey
  • ben kullanıyorum çok memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cankurtaran000

ben kullanıyorum çok memnunum

güle güle kullan yalnız bir sorum olacak nereden ve nezaman ve nekadar aldın
    @enigmaenergy
    açmadan önce arama yaptım ama 6300i diye bir sayfa bulmadı bende görmemiştim açtım.tr ye de gelecek bir cihaz @ckm nin dediği gibi 6301 gelemyecek bildiyim kadarıyla ve nokia nın tr sitesinde var anasayfasınıda ekledim ilk mesaja

• Tamamdır ozaman bende diğer modelle arada kalmıştım hangisi diye.
  • Ben şahsen çok beğendim rds wifi 4gb desteği birde flaş olsa süper olacaktı ama olsun 400 ytl den satışa çıkarsa çok iyi olur.
  • bu telefondan bütün yakınlara aldım hatta bizim evdede 2 tane var.
    bu modeli de kendime alıcam artık
  • Up!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.