Şimdi Ara

NOKIA 6300 <ŞIK VE KARİZMATİK> <ANA TOPIC> (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.879
Cevap
14
Favori
507.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dodokirac

Arkadaslar telefonu 500 ytlye 12 taksıtle aldım telefonun hoparlor sesı tatmınkar ama kulaklık sesı kısık geldı bana dogru durust bı kulaklık orenebılırmısınız

2.5 mm lik kulaklıklardan iyi olanları bilmiyorum. Daha önce fotoğralarını da eklediğim 3.5 standart kulaklık takmaya yarayan bir aparat var. Ondan alırsanız istediğiniz kulaklığı takabilirsiniz.
    Kulaklık içi kulaklık olarak senheisser CX-300 ve Creative EP-630 tavsiye ediliyor.
    Normal kulaklık (Eski tip kulaklık içi kulaklık) olarak Senheisser MX-500 kullanıyorum tavsiye ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: fsert54
    VAlla bende n73 ümü verdim bundan aldım inceliği ve karizması büyüledi beni böle bişey arıyodum kamera ya fazla önem vermeyenlere tavsiye ederim...

Üzerine para aldınız mı? Güle güle kullanın.

• arkadaşlar 6300 aldım. bi sorun war bu tlf nun destekledii bütün formatlarda video atıyorum (genellikle 3gp) hep ses görüntüden önce gidiyo sebebi nedir ? birde bu tlf prog. yükleniomu msn fotoshop vs. gibi tşk.ler
  • 512 MB Kart taktırdım diğer telefonum zaten ikinci eldi...
  • merhaba arkadaşlar ben 6300 almayı düşünüyorum fakat yorumları okudukça gerçekten alma hevesim kırılıyor telefon zarafet olarak gerçekten mükemmel ama tabiiki bu yeterli değil asıl önemli olanı özellikleri ve kalitesi 6300 kullanıcılarına sormak istiyorum sizce bu cihazı almaya değermi SE w700 i kullandım ses kalitesi kötü denmeyecek seviyede iyi fakat ne varki telefon hiç sağlam değil... mesela samsung d900 de ses kalitesi berbat kulaklık takınca BASS adına en ufak bi iz dahi yok ses kalitesi olabilecek belkide en kötü ses 6300 ses kalitesi olarak tatmin edermi yorumlarda okuduğuma göre dahili hafıza az olduğu gerekçesiyle bluetooth ile 7.8 mbyte dan yüksek boyutta veri alınamıormuş peki hafıza olarak kartı seçme imkanı yokmu arkadaşlar bu sorularıma geçerli bir yanıt alabilirsem cihazı alıp almama konusunda karar verebileceğimi düşünüyorum cevaplarınızı bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur668785

merhaba arkadaşlar ben 6300 almayı düşünüyorum fakat yorumları okudukça gerçekten alma hevesim kırılıyor telefon zarafet olarak gerçekten mükemmel ama tabiiki bu yeterli değil asıl önemli olanı özellikleri ve kalitesi 6300 kullanıcılarına sormak istiyorum sizce bu cihazı almaya değermi SE w700 i kullandım ses kalitesi kötü denmeyecek seviyede iyi fakat ne varki telefon hiç sağlam değil... mesela samsung d900 de ses kalitesi berbat kulaklık takınca BASS adına en ufak bi iz dahi yok ses kalitesi olabilecek belkide en kötü ses 6300 ses kalitesi olarak tatmin edermi yorumlarda okuduğuma göre dahili hafıza az olduğu gerekçesiyle bluetooth ile 7.8 mbyte dan yüksek boyutta veri alınamıormuş peki hafıza olarak kartı seçme imkanı yokmu arkadaşlar bu sorularıma geçerli bir yanıt alabilirsem cihazı alıp almama konusunda karar verebileceğimi düşünüyorum cevaplarınızı bekliyorum...

benım 6233 yerıne bu telefonu tercıh etmemın sebebı telefonun gozume daha saglam gozukmesıydı
    saglamlık ıstıyosan alabılırsın

• Eşimde SE W700i var. Bende de 6300. İkisinin karşılaştırması; Nokia'da kulaklıkla müzik dinleyeceksen sonye göre zayıf fakat samsunga göre iyi, en azından nokiada ekolayzır var. Nokianın hoporlörü ise sonye göre çok daha iyi ses çıkartıyor. İkisi de 2mp kameraya sahip ama malesef 6300 w700i ye göre daha başarısız fotoğraf çekiyor. (Her ayarda denedim, bilgisayarda karşılaştırdım). 6300de ekranın ve temaların görüntü kalitesi W700 e göre çok çok iyi. Nokia'da EDGE olduğu için gprs i daha hızlı. Nokia'ya bu sayfada verilen oyunları indirdim bir çoğunu açtı. Bilgisayarına kabloyla bağlarsan istediğin büyüklükte datayı direk hafıza kartına transfer edebilirsin. Büyük dosyaların trasferini bluetoothla zaten denemedim, beklemeye gerek de yok sabrım da.
  • öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşımızın dediğine kesinlikle katılıyorum gerçekten ses kalitesi olarak sony üstüne rakip yok ben aslen sonyericsson kullanıcısıyım ama 6300 da ilgimi çeken tek şey inceliği ve ekran renk sayısıydı fakat tabii ki almadan önce yorumları okudum fakat arkadaşların anlattıklarına bakılırsa 6300 ın sorunları tüm güzelliğini malesef geride bırakıor mesela kullanıcı hafızası günümüz teknolojisine göre gerçekten çok yetersiz şarj sorunuda gözardı edilecek bir sorun değil ama en çok soğutan nedense hiç şüphesiz hafıza kartı sorunu bu sorunlar görmezden gelinecek sorunlar değil çünkü teli kullandığınız zaman bu sorunları görmezden gelsek bile telefon bunu bize bariz bi şekilde gösterir sonyericsson w610 a göz attım bu modelin 6300 dan ses kalitesi olarak üstün olacağı hiç şüphesiz fakat ekran kalitesi 6300 da çok daha iyi benim buradaki yorumlara göre düşüncem w610 nun daha kullanışlı olacağı sizcede öyle değilmi sayın arkadaşlarım??

• quote:

benım 6233 yerıne bu telefonu tercıh etmemın sebebı telefonun gozume daha saglam gozukmesıydı

Daha ince telefonlar zamanla eğilmeye ve dolayısı ile kasa sorunlarına daha meyilli olurlar. Detaylı bilgi için bkz. Samsung teknik servisleri. (Sirkeci Nokia Shop'taki bir çalışan tarafından 19.07.2007 tarihinde ince telefon arayan bir müşterinin dükkanı terketmesi üzerine söylenmiş bir cümledir)
  • arkadaşlar yardım pls . 6300 a 3gp formatında video atıorum örnein avrupa yakasından bi bölüm veya bi candy shop klibi tlf videoyu açıo ama ses görüntüden önde gidiyo hep. bu tlf ana en uygun formatı yapan PC converter programı nedir. bugün bi 6600 dan 3 - 5 video aldım onları kusursuz çalıştırdı.
  • quote:

merhaba arkadaşlar ben 6300 almayı düşünüyorum fakat yorumları okudukça gerçekten alma hevesim kırılıyor telefon zarafet olarak gerçekten mükemmel ama tabiiki bu yeterli değil asıl önemli olanı özellikleri ve kalitesi 6300 kullanıcılarına sormak istiyorum sizce bu cihazı almaya değermi SE w700 i kullandım ses kalitesi kötü denmeyecek seviyede iyi fakat ne varki telefon hiç sağlam değil... mesela samsung d900 de ses kalitesi berbat kulaklık takınca BASS adına en ufak bi iz dahi yok ses kalitesi olabilecek belkide en kötü ses 6300 ses kalitesi olarak tatmin edermi yorumlarda okuduğuma göre dahili hafıza az olduğu gerekçesiyle bluetooth ile 7.8 mbyte dan yüksek boyutta veri alınamıormuş peki hafıza olarak kartı seçme imkanı yokmu arkadaşlar bu sorularıma geçerli bir yanıt alabilirsem cihazı alıp almama konusunda karar verebileceğimi düşünüyorum cevaplarınızı bekliyorum...

6300 ın ses kalitesini anlamak için 2.5-3.5 adaptör ile müzik dinlemek lazım. Nokianın orijinal kulaklıkları çok basit ve vasat bir ses veriyor.

Dahili hafıza sorunu hiç yaşamadım. Ben de de 6233 var yine 6-7 MB telefon hafıza olan bir telefon. Çoğu şey hafıza kartında zaten. Samsunglardaki gibi 128 mb Dahili hafıza olucağına 7 MB olsun daha iyi. En son modeller hariç Samsunglarda Hafıza kartındaki MP3 leri zil sesi yapamıyorsunuz, fotoğrafları videoları sürekli telefon hafızasından karta aktarmanız lazım vs...

Bluetooth konusunda yanlış düşünüyorsunuz. Dediğim gibi samsıng mantığında çalışsa telefon hafızası kadar dosya alabiliriniz
    ama Nokai da öyle değil. Diyelim ki telefonda 3 MB bo alan var. Gönderdiğiniz dosya da 3,1 MB. Otomatik olarak hafıza kartına kaydeder. Hatta 10 tane 500 KB dosyayı aynı anda gönderirseniz önce 6 tanesini telefona kaydeder sonrakileri Hafıza kartına kaydeder.

Arayüz ve ekran kalitesi, Nokia olması bence en önemli artılar. Telefonu kullanmaktan zevk almak lazım diye düşünüyorum.
    SE lerin avantajı paket içerikleri. Extradan hafıza kartı - kulaklık almanız gerekmiyor.

quote:

Sağlamlıkta 6233 den iyi olduğuna niye inandığınızı anlaymadım. 6233 gerçekten çok sağlam bir telefon. Hangisinin daha sağlam olduğuna tipten karar vermeniz ilginç olmuş

• quote:

Orjinalden alıntı: alperturgay
    quote:

Sağlamlıkta 6233 den iyi olduğuna niye inandığınızı anlaymadım. 6233 gerçekten çok sağlam bir telefon. Hangisinin daha sağlam olduğuna tipten karar vermeniz ilginç olmuş

Paslanmaz çelik gövdeli olduğu için olabilir
    Ama bana görede telefon çok sağlam duruyor kasası vs..

• forever 6233
  • 6288 ALDIM HİÇ MEMNUN KALMADIM
    6300 ŞARZI NASIL???
  • quote:

Orjinalden alıntı: AntepLeeChan

arkadaşlar yardım pls . 6300 a 3gp formatında video atıorum örnein avrupa yakasından bi bölüm veya bi candy shop klibi tlf videoyu açıo ama ses görüntüden önde gidiyo hep. bu tlf ana en uygun formatı yapan PC converter programı nedir. bugün bi 6600 dan 3 - 5 video aldım onları kusursuz çalıştırdı.

yardım lütfennn...

• alperturgay kardeşim bluetooth sorununu çözdüğün için teşekkür ediyorum peki sevgili kardeşim 6300 da usb bağlantı kapağı çok sert olduğu için hafif bi zorlamada kırılıor söylentisi var sence bu geçerli bir söylentimi birde şarjı sıkıntı verecek kadar azmı gidiyor????
  • quote:

alperturgay kardeşim bluetooth sorununu çözdüğün için teşekkür ediyorum peki sevgili kardeşim 6300 da usb bağlantı kapağı çok sert olduğu için hafif bi zorlamada kırılıor söylentisi var sence bu geçerli bir söylentimi birde şarjı sıkıntı verecek kadar azmı gidiyor????

Kapağı en fazla 20 kez falan takıp çıkartmışımdır ama sağlam duruyor. Sert plastik olduğu için kırılacak hissi uyandırıyor ama bir yıpranma göremedim. Ayrıca o kapak olmasa da olur, sonuçta cihazların data girişleri açıkta oluyor genelde ve bir problem olmuyor.
    Şarj yüksek ekran kalitesi nedeniyle (bence) çok uzun gitmiyor. İlk zamanlar 2 gün civarı sonradan 3 gün civarı. Ama yoğun kullanıldığında 2 günü pek geçmez zannederim.

Biraz da şans işi, benim ofisimde telefon sürekli 1 ya da 2 çekiyor. Telefon görüşmelerinde ya da bağlantı kurarken ekstra güç harcıyor.
    Ben 6233 kullanıyorum, en fazla 3 gün gidiyor. Ama diğer arkadaşlardan 5 gün civarı kullananlar var.

• @alperturgar
    verdğin siteden temaları ve oyunları indirdim şimdi,ama rar dosyalarının hangilerini telefonun içine atcaz,ince ayrıntıı açıklarsan sevinirim
  • YANİ DİYORUMKİ BU OYUNLARI TELEFONA NASIL YÜKLERİZ ,jar falan var META-INF falan var
    Lütfen ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız çok memnun olurum
  • bende nokia n80 var bundaki tüm rehberi nasıl 6300 a aktarabilirim...telefon hafızasındakileri
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

@alperturgar
    verdğin siteden temaları ve oyunları indirdim şimdi,ama rar dosyalarının hangilerini telefonun içine atcaz,ince ayrıntıı açıklarsan sevinirim

Yükleme diye birşey yok aslında Sadece kopyalıyorsun , mesela hafıza kartında Oyun klasörüne. Sonra kopyaladığın yerden seçtiğinde çalışıyor. Jar dosyası yerterli diye biliyorum, ama istiyorsanız yanındakilari de kopyalayın ne işe yarıyorlar bilmiyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: seriko

bende nokia n80 var bundaki tüm rehberi nasıl 6300 a aktarabilirim...telefon hafızasındakileri

Nokia PC Suite ile N80 rehberini PC ye yedekleyin sonra 6300'ı bağlayıp ona aktarın. Hiç denemedim ama olması lazım . Sadece Symbian özellikli dosyalar telefona özel yedekleneceği için 6300 a aktarılamayabilir.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.