Şimdi Ara

:..Nokia 6280 [6270 / 6288]..: (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.872
Cevap
1
Favori
456.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tam işte alacağımız telefonu bulduk dedik bu seferde telefon yok genpadan sonra hepsiburada da stoklarda yok piyasada desen dün bir genpa bayine sordum 12 ay taksitli fiyatı 975 ytl dedi yani genpa ve hepsiburadaya göre 175 ytl daha pahalı teknosaya ise daha gelmemiş başka nerden bulabilirim bu telefonu bu arada izmirde oturuyorum peşinde alamayacağım için heralde çokda fazla seçeneğim yok heralde mecbur internetten alacam hepsiburadada ne zaman stoklarda olacak bilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Garfiii

quote:

Orjinalden alıntı: korayhayirli

quote:

Orjinalden alıntı: cakmak03

merhaba teşekkürler..
    şu anda bi problem yok gibi, burada söylenen tüm problemleri kontrol ediyorum ama bende gözükmedi zaten tanıdık olduğundan daha parasını da vermedim bi kaç gün kullan beğenmezsen geri getirirsin dediler onun üstüne iyice inceliyorum kullanıyorum kastırıyorum ama görünürde birşey yok..
    ama şu ana kadar gördüğüm özellikleri harika o rehberdeki isimleri kendisi okuması falan çok hoşuma gitti..

kendi sesinizle kaydetmeseniz dahi okuyo mu sesli olarak? eğer böyleyse süper bişey bu ya. Böyle mi??????

koray kadeş hiç sanmıyorum onu..forum boyunca kimse bundan bahsetmedi..ammaaaa hakikaten kendinden böyle bi özellik varsa yakışır derim 6280e..

yaw bu toz olayı sıktı benim canımı yaww.ilerde arızaya da neden olabilir diye düşünüyorum ben bu tozunn..

ne dersiniz 6280i olan arkadaşlarrr

kardeş ben bi sorun olacağını sanmıyorum. çünkü cihazı aldıktan sonra belirli aralıklarla servisine ücretsiz bakıma veriliyor. bu bakımı düzenli olarak yaptırdıında bişey olacağını sanmıyorum.

• koraycım ben şahsen telefonu aldıktan sonra sürekli servise gönderme tarafatarı değilim..bir de bu rutin bakımlar yeni mi çıktı bir bilgim yok bunla ilgili,arabaların peryodik bakımı gibi birşey mi..6510umu ve k700i mi hiç göndermedim servise..keşke bunu da gönderme ihtiyacı hissetmeseydik.. ne dersin
  • Arkadaşlar şu yazılım konusuna bi açıklama getiriyim. 3.66 yazılımı 6270 için var sadece. 6280 için olan son yazılım 3.60 burada bir yanlış anlama olmaz sanırım.

Bi de bildiğim kadarıyla revolver arkadaşta 6270 var. Bi de o veya başka 6270 i olan arkadaşlar resimlere bakıp kapakla gövde arasındaki boşluğun normal olup olmadığını belirtirlerse sevinirim.(Bu arada aralık cihazın sağ tarafında daha fazla)

http://img223.imageshack.us/img223/9048/0604062135411wv.jpg

http://img135.imageshack.us/img135/114/0604062142181zw.jpg

http://img135.imageshack.us/img135/828/0604062142368my.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor1907 -- 7 Nisan 2006; 16:05:52 >

• tamaaam sağolasın kardeş 3,66 olayını da çözdüğümüze göre aklıma gelen bir soru da uçak modu var mı 6280de arkadaşlar varsa nasıl devreye sokuyoruzz..var mi bilenn arkadaşlarrr
  • ARKADAŞLAR!!!ÇOKK KARARSIZ KALDIMM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN!!!
    MOTOROLA V3İ ÇOK HOŞUMA GİTTİ.....Bİ YANDANDA AKLIM NOKİA 6270 TE..SİZCE HANGİSİNİ ALIYIM????
  • bence ikisinide alma 6280 al
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunet

bence ikisinide alma 6280 al

kesinlikle..
  • bence arkadaşım en güzeli 6280 al
  • arkadaşlar telefona sim kartımı taktım telefon rehberindeki herkes için ses etiketi eklenmiş durumdaydı ve her kayıtlı kişiyi okuyabiliyor... bu konudan hiç forumda bahsedilmediğini biliyorum bende gördüğümde çok şaşırdım ama bir o kadar da hoşuma gitti..

quote:

quote:

quote:

merhaba teşekkürler..
    şu anda bi problem yok gibi, burada söylenen tüm problemleri kontrol ediyorum ama bende gözükmedi zaten tanıdık olduğundan daha parasını da vermedim bi kaç gün kullan beğenmezsen geri getirirsin dediler onun üstüne iyice inceliyorum kullanıyorum kastırıyorum ama görünürde birşey yok..
    ama şu ana kadar gördüğüm özellikleri harika o rehberdeki isimleri kendisi okuması falan çok hoşuma gitti..

kendi sesinizle kaydetmeseniz dahi okuyo mu sesli olarak? eğer böyleyse süper bişey bu ya. Böyle mi??????

koray kadeş hiç sanmıyorum onu..forum boyunca kimse bundan bahsetmedi..ammaaaa hakikaten kendinden böyle bi özellik varsa yakışır derim 6280e..

yaw bu toz olayı sıktı benim canımı yaww.ilerde arızaya da neden olabilir diye düşünüyorum ben bu tozunn..

• yanlışsam düzelt dostum yani sesli arama sen kendin seslendirmeden mi çalışıyor..yoksa senin kaydettiğin her ismi senin sesinle mi söylüyor..yani sesli isim kaydetmesen de her yazanı okuyor mu??

quote:

arkadaşlar telefona sim kartımı taktım telefon rehberindeki herkes için ses etiketi eklenmiş durumdaydı ve her kayıtlı kişiyi okuyabiliyor... bu konudan hiç forumda bahsedilmediğini biliyorum bende gördüğümde çok şaşırdım ama bir o kadar da hoşuma gitti..

quote:

quote:

quote:

merhaba teşekkürler..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hamido3

videoyu izledim. kapak sağlam gibi görünüyor ama bazı arkadaşlar yerinden oynadığını söylüyor. en uzun süreli kullanan arkadaşlardan biride CORELLİ. acaba sende kızakla ilgili bir sorun varmı?

bence eğer görüntüdeki gibi ise sorunlar bence normal..sürgülü kapak işte tutunmuyor biryere elbette sallanacak Corelli de hak verecek bana gibi geliyor..garip sürtme sesi veya başka sesler tık mık gibi yoksa olacak bunlar

Yok kapaginda herhangi bi sorun.Kizak harika,yag gibi kayiyor ve cok az esneklik var ustune basinca.Ki buda cok normal kizakli tel icin..Valla kizagi yarisina akdar itiyosun hafifce kendiliginden aciliyor,kaparkende ayni..Kizak hakkindaki yazilanlari okudukca hayretler icinde kaldigimmi soylemeliyim..Ic mekan da iyi resim cekmiyormus falan,anlamak cok guc..O yuzden yorum yapmiyorum artik...Bence en iyi resim ceken tel 6280 gerek ic gerek dis.Kusura bakmayin ama siz isiktan anlamiyor dan diye rastgele resim cekiyosaniz telin yapabilecegi hic bi sey yok..K750 i ile dun cok detayli bi sekilde kiyasladim...Cok enteresan olan bi sey var..K750i kendi ekraninda cektigi resmi cok guzel gosteriyor.Isik algisi cok yuksek.Ama pc ye atinca isler acaip degsiyor.Cunki cok glen var. netlik 6280 in yanina gelemiyor..Ilk bakista isik olayindan dolayi sanki daha iyiymis gibi algiliyorsunuz ,eger resim cok kucukse..Ama normal size a alinca anya konya cikiyor..Netlik farkini raflara ve magaza posetinin ustundeki yazilara bakarak rahatca anliyabilirsiniz..Artik bunada yok diyen valla bi goz doktoruna gidin :)

:..Nokia 6280 [6270 / 6288]..:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CORELLI -- 7 Nisan 2006; 18:27:16 >

• quote:

yanlışsam düzelt dostum yani sesli arama sen kendin seslendirmeden mi çalışıyor..yoksa senin kaydettiğin her ismi senin sesinle mi söylüyor..yani sesli isim kaydetmesen de her yazanı okuyor mu??

quote:

arkadaşlar telefona sim kartımı taktım telefon rehberindeki herkes için ses etiketi eklenmiş durumdaydı ve her kayıtlı kişiyi okuyabiliyor... bu konudan hiç forumda bahsedilmediğini biliyorum bende gördüğümde çok şaşırdım ama bir o kadar da hoşuma gitti..

quote:

quote:

quote:

merhaba teşekkürler..

garfii kardeş eğer böyleyse gerçekten süper bişey bu yaa. çakmak03, kardeş açıklarsan seviniriz. Şimdiden teşekkürler...

• arkadaşlar bugün 6280'i yakından ilk defa gördüm. kızılayda bi telefoncuda. telefonun estetiği, karizması mükemmel. süper bi görünüşü var. ayrıca burdaki resimlerdeki gibi kaba bi telefon hiç değil bana göre. 6270, 6280'e göre çok kaba. çünkü 6270'in önünde ne idüğü belirsiz bi çıkıntı var.
    yalnız bişe var adama sordm 850 YTL dedi. biraz ilerideki başka bi telefoncuya sordm o da 750 YTL dedi. yani fiyat tam oturmadığı için herkes tutturabildiğine satıyor. bence bi 1 ay falan daha beklemek çok daha sağlıklı olacaktır piyasasının oturması için.
    6270 alacak olan arkadaşlar. kesinlikle almayın derim. beş - on lira için ileride pişman olmayın bence. 6280 tam anlamıyla harika bir telefon. yakından gördükten sonra daha da içim ısındı telefona.
    herkese iyi akşamlar...

çakmak03 kardeş. üstte sorduğumuz sorunun cevabını bekliyoruz.

• Orjinalden alıntı: CORELLI

videoyu izledim. kapak sağlam gibi görünüyor ama bazı arkadaşlar yerinden oynadığını söylüyor. en uzun süreli kullanan arkadaşlardan biride CORELLİ. acaba sende kızakla ilgili bir sorun varmı?

bence eğer görüntüdeki gibi ise sorunlar bence normal..sürgülü kapak işte tutunmuyor biryere elbette sallanacak Corelli de hak verecek bana gibi geliyor..garip sürtme sesi veya başka sesler tık mık gibi yoksa olacak bunlar

Yok kapaginda herhangi bi sorun.Kizak harika,yag gibi kayiyor ve cok az esneklik var ustune basinca.Ki buda cok normal kizakli tel icin..Valla kizagi yarisina akdar itiyosun hafifce kendiliginden aciliyor,kaparkende ayni..Kizak hakkindaki yazilanlari okudukca hayretler icinde kaldigimmi soylemeliyim..Ic mekan da iyi resim cekmiyormus falan,anlamak cok guc..O yuzden yorum yapmiyorum artik...Bence en iyi resim ceken tel 6280 gerek ic gerek dis.Kusura bakmayin ama siz isiktan anlamiyor dan diye rastgele resim cekiyosaniz telin yapabilecegi hic bi sey yok..K750 i ile dun cok detayli bi sekilde kiyasladim...Cok enteresan olan bi sey var..K750i kendi ekraninda cektigi resmi cok guzel gosteriyor.Isik algisi cok yuksek.Ama pc ye atinca isler acaip degsiyor.Cunki cok glen var. netlik 6280 in yanina gelemiyor..Ilk bakista isik olayindan dolayi sanki daha iyiymis gibi algiliyorsunuz ,eger resim cok kucukse..Ama normal size a alinca anya konya cikiyor..Netlik farkini raflara ve magaza posetinin ustundeki yazilara bakarak rahatca anliyabilirsiniz..Artik bunada yok diyen valla bi goz doktoruna gidin

Bence sendeki cihaz farklı, öyle fazla bir ayar durumu yok cihazda kim ne derse desin iç mekan gerçekten kötü. belki burda öyle ama bazen yanıltıcı olabiliyor.

•  :..Nokia 6280 [6270 / 6288]..:
  • birisi 6280 e sis programı yüklediğini söylemişti kullanıcılardan bir isteğim olacak bunu deneyebilirler mi acaba gerçekten oluyor mu

nokainın sitesinde 3.nesil s40 diyor ama s60 uygulaması çalıştırıyor diyende var
  • turan arkadaşım o resim ne öyle ya. alacak olanların hevesini kırma ya. karanlıkta mı çektn, titrettn mi naptn. ve şunu söyliycem eğer karanlıkta çektiysen ii bile o resim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CORELLI

quote:

quote:

Yok kapaginda herhangi bi sorun.Kizak harika,yag gibi kayiyor ve cok az esneklik var ustune basinca.Ki buda cok normal kizakli tel icin..Valla kizagi yarisina akdar itiyosun hafifce kendiliginden aciliyor,kaparkende ayni..Kizak hakkindaki yazilanlari okudukca hayretler icinde kaldigimmi soylemeliyim..Ic mekan da iyi resim cekmiyormus falan,anlamak cok guc..O yuzden yorum yapmiyorum artik...Bence en iyi resim ceken tel 6280 gerek ic gerek dis.Kusura bakmayin ama siz isiktan anlamiyor dan diye rastgele resim cekiyosaniz telin yapabilecegi hic bi sey yok..K750 i ile dun cok detayli bi sekilde kiyasladim...Cok enteresan olan bi sey var..K750i kendi ekraninda cektigi resmi cok guzel gosteriyor.Isik algisi cok yuksek.Ama pc ye atinca isler acaip degsiyor.Cunki cok glen var. netlik 6280 in yanina gelemiyor..Ilk bakista isik olayindan dolayi sanki daha iyiymis gibi algiliyorsunuz ,eger resim cok kucukse..Ama normal size a alinca anya konya cikiyor..Netlik farkini raflara ve magaza posetinin ustundeki yazilara bakarak rahatca anliyabilirsiniz..Artik bunada yok diyen valla bi goz doktoruna gidin :)

neredesin be kardeşim..artık ben de ekran tartışmasına girmiyorum..sürgülü kapaktaki olayı da kapattım aklımda..tek sorun ilk aklıma gelen yani şu toz olayı bu konudaki fikrini merak ediyorum ben ne dersin

• VALLAHİ BEN TELEFONU GÖRÜNCE BÜTÜN HERŞEYİ KAPATIP TELEFONU ALMAYA ODAKLANDIM GİBİ GÖZÜKÜYOR.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.