Şimdi Ara

:..Nokia 6280 [6270 / 6288]..: (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.872
Cevap
1
Favori
456.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    herkes carbon black ten bahsediyo
    6280 iki renk tanıtılmıştı,carbon black ve graphite grey
  • quote:

Orjinalden alıntı: gio

ya bu aletin grisini gören yokmu hiç??

suan isvecteyim bende burdan bu telefonu almak istiyorum ve burda satilanlar genelde gri kapakli olan bende siyahini ariyorum :)
  • ayrica burdaki hatlarda goruntulu konusma ozelligi war ve bu 3g ozelligimi oluyor? ben telefonu turkiyeye getirdigimde bir problem cikarmi? cunku bildigim kadariyla suanda goruntulu konusma turkiyede aktif halde degil.. ayrica burdaki telefonlarin cogunda hat kilidi war ve bunu turkiyede rahatca kiriyorlardi ama bu telefon yeni bununda simkart kilidi rahtlikla kirilirmi? yanlis bilgim varsa duzeltirseniz ve sorularima yanit verirseniz sevinirim
  • Benimde 6270'İm geldi ama sadece bugünlük. Akşama forumdan bir arkadaşla anlaştık ona verecem telefonu..
  • beyler gene sölüyorum 6270 kaba olabilir ama telefonu müzik ve radyo dinlemek için alın nokia 1 milyarın altındaki en ii ses çıkartan telefonu kamerada gayet güzel ayrıca resmi ekrana koydugunuzda tam ekran yapıyor gecen de ist de telefonu otobuste acmak yasak çıkardım müzik dinleyip oyun oynuyordum adamın biri bana telefonu kapat dedi bende kapalı zaten dedim nerde kapalı oynuyorsun dedi. adam baktım üstüme geliyor herkez çullanmaya basladı bende teknoljiden haberiniz varmı hiç takip ettiniz mi adamda tık yok konuşmuyor otobuste birşey varmış gibi bizi izliyor. dedim artık telefonlarda ucak modu var yanı armalara kapanıp istediginizi yapıyorsunuz adam sustu kaldı ve bir daha konuşmaz heralde.kapakta oynuyor ama kapakla bek işiniz olmuyor herşeye öndeki yuşlarla hallede biliyorsunuz çok hızlı menüsü vaaaar.kısa yolları süper özelliklede sagdaki tuşta herşey var.kapak açılınca ortaya cıkan tuşlar sadece numaara cevirmek ve mesaj yazmak için..........hı birde karız mak yapmak için yarıyor biri arayınca kapagı acın otomatik konuşmaya gecebilir siniz.ama kapak kapanınc otomatik tuşa girmiyor sizin aynı samsung daki gibi sokmanız lazım...... başka sorularınız var sa sora bilirsiniz bende 6280 alacaktım ama bundaki ses kalıtesi onda yok onada baktım.hem daha çift kameralı olay türkiyede yok gelmesi 2 seneyi bula bilir ozamana kadarn80 çok ucuzşar onu alırsınız.ama acık konuşmak gerekirse 6280daha kibar bir olay.sd kartında yandan cıkması cok büyük bir avantaşARTIK BEN BİRŞEY DEMİYORUM SORCANIZ BİRŞEY VARSA BUYRUN SORUN.6270İSTDE OLANLAR İÇİN SÖLÜYORUM700 KÜSÜR MİLYONA 15 AY PEŞİN FİYATINA TAKSİTLE PC GOLD DA AMA ORADADA KALMAMIŞ.BN ÇOK TİTİZİMDİR ÇOK BAKTIM EN İİ ORASI NEDEN DİYECEKSİNİZ ÇÜKİ ORAda kvk garantisi var

• yukarıdaki yazımdaki bazı hatalaar içinde kusurabakmayın oluyor bazen
  • toprak86
    bende 6270 kullanıcısıyım. ama uçak modu olmadığını düşünüyorum.. sen olduğunu mu yazmışsın.. ya da benmi yanlış anlıyorum... nasıl olduğunu izah edebilir misin eğer varsa..??
  • carbon black dediğin hangisi kenarları siyah olanmı yoksa üst tarafı tamamiyle gri olanmı birde genpadan sipariş versem ortalama kaç gün içinde elimde olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibralper -- 1 Nisan 2006; 12:18:00 >
  • toprek86
    bende de 6270 var ama uçuş modu var bunda demişsin yanlış anlamadıysam.. nasıl oluyor bu.. bi anlatsana..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukak77

toprek86
    bende de 6270 var ama uçuş modu var bunda demişsin yanlış anlamadıysam.. nasıl oluyor bu.. bi anlatsana..

Ya arkadaşım sim kart olmadan telefon açılabiliyor. Bunu kastetmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 1 Nisan 2006; 12:59:05 >

• harbi bu uçak modu üşenmeyip anlatırsan işe yarıyor bende k750i varken bile uçak modu vardı daha önceki uçak modsuzlarda bile ben anlatınca vardı...sesi kapıyorum bitiyorcepten kaynaklı hiç bi otobüs kazası duymadım veya deniotobüsü, telefon alı 15 saat şarja koyun ilk sefer gibi geyik bi durumuçak için deneme fırsatım olmadı zaten korkarım uçaktan

• quote:

Orjinalden alıntı: pandemeny

ayrica burdaki hatlarda goruntulu konusma ozelligi war ve bu 3g ozelligimi oluyor? ben telefonu turkiyeye getirdigimde bir problem cikarmi? cunku bildigim kadariyla suanda goruntulu konusma turkiyede aktif halde degil.. ayrica burdaki telefonlarin cogunda hat kilidi war ve bunu turkiyede rahatca kiriyorlardi ama bu telefon yeni bununda simkart kilidi rahtlikla kirilirmi? yanlis bilgim varsa duzeltirseniz ve sorularima yanit verirseniz sevinirim

buna cewap weren yok mu

• quote:

quote:

ayrica burdaki hatlarda goruntulu konusma ozelligi war ve bu 3g ozelligimi oluyor? ben telefonu turkiyeye getirdigimde bir problem cikarmi? cunku bildigim kadariyla suanda goruntulu konusma turkiyede aktif halde degil.. ayrica burdaki telefonlarin cogunda hat kilidi war ve bunu turkiyede rahatca kiriyorlardi ama bu telefon yeni bununda simkart kilidi rahtlikla kirilirmi? yanlis bilgim varsa duzeltirseniz ve sorularima yanit verirseniz sevinirim

buna cewap weren yok mu

3g ek 2. bi özellik olarak telefonlarda oluyor ve otomatik devreye giriyor bi soun olmaz biz de kullanıoz...türkiyede rahatça kırılamıyor bütün telefonlar herhalde geriledik o sektörde özellikle yenileri burda açtırman çok zor...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gio

ya bu aletin grisini gören yokmu hiç??

suan isvecteyim bende burdan bu telefonu almak istiyorum ve burda satilanlar genelde gri kapakli olan bende siyahini ariyorum :)

hOCAM BEN isvec te yaiyorum ..Her yer siyah 6280 dolu yaw :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: jay_k

CORELLİ dostumm
    sen 6280'ninde bellek kullanıyo musun? 1 gb 2 gb gibi?
    nasil performanslari? uyum problemi falan yaratıyo mu? yada cok yavaslama falan???

Hocam ben 512 Mb san disc kullaniyorum..Hic sorun yok,yag gibi kayiyor menu..

Cift hoparlor konusuna gelince ,valla emin degilim..Gorunurde tek hoparlor var ama telin oteki tarafini elle kapayinca ses sadece oteki hoparlorden geliyor,mono tek tarafli geliyor gibi yani..Ben o yuzden cift hoparlor var diye dusunmustum..
    Video :1 dakika video yaklasik 15 MB en yuksek ayarda cekersen..Ayarlari dusur siradan diger teller gibi olsun,onlar kadar yer kaplar..Keyfin bilir..Adamlar falzasini yapmis.N70 ayarlariyla cek n70 kadar yer kaplasin..4 ayri kalite video cekme imkani sunuyor sana..
  • ARKADASLAR bugun nokia 6280'im genpa'dan elime ulasti
    telefonda hicbi problem yok... cillop gibi calısıyo...nazar degmesin
    firmware'i v3.60 10.02.2006 tarihli....

alette goruntu mukemmel ses kalitesi harika...
    1 saat oldu daha geleli karıstırmaya devam edicem...
    zamanla ornek resim yollarim...
  • Arkadaşlar 6280 almayı ciddi ciddi düşünüyorum.. Ancak gerçekten kararsızlıklar içindeyim..

N80' i veya K800'i beklemeli miyim? Yoksa bu telefonu alıyım mı?

revolver40 hocam özellikle senin yorumun nedir? Malum bu telefon hakkında geniş bilgiye sahipsin..
  • CORELLİ uzun süredir teli, kullandığın için sana bir,iki sorum olacak cevaplarsan sevinirim.
    eğer bilgisi olanlar varsa onlarda cevaplarına memnun olurum.malum hala karar veremedik.
    1- 6270 kullananlar kısa bir süre sonra ekranın içerisine toz girdiğini ve temizlenemediğini söylüyorlar,6280 de ekranın içine toz girme problemi varmı, genelde nokialarda olan bir sorun bu.
    2- Kızak olayı nasıl,uzun süre kullanımda herhangi bir aşınma,bozulma gibi bir problem oluyormu,malzeme kalitesi nasıl.
    3- Dış hoparlör ses kalitesi ve yüksekliği nasıl
    teşekkürler.
  • bnn de 875 ytl ye buldum 6280 ankarada...çok şık bi telefon bnce 6270i 10a katlar 100 e böler benim en yakın arkadaşım 6270 sahibi keşke bu tel bekleseydim dedi we çok pişman...
  • quote:

Orjinalden alıntı: turanoğuz

CORELLİ uzun süredir teli, kullandığın için sana bir,iki sorum olacak cevaplarsan sevinirim.
    eğer bilgisi olanlar varsa onlarda cevaplarına memnun olurum.malum hala karar veremedik.
    1- 6270 kullananlar kısa bir süre sonra ekranın içerisine toz girdiğini ve temizlenemediğini söylüyorlar,6280 de ekranın içine toz girme problemi varmı, genelde nokialarda olan bir sorun bu.
    2- Kızak olayı nasıl,uzun süre kullanımda herhangi bir aşınma,bozulma gibi bir problem oluyormu,malzeme kalitesi nasıl.
    3- Dış hoparlör ses kalitesi ve yüksekliği nasıl
    teşekkürler.

1 -) Yok hocam toz problemi simdilik,bilmiyorum ilerde nolur..2 aydir kullaniyorum..
    2 -) Kizak olayi cok sorunsuz ve harika bence..
    3 -) Hocam acikcasi baska bi telefondan dis hoparlor sesi pek duymadim ondan kiyas yapamicam.Bende genellikle kulaklikla dinlerim..Disardan dinleyince de gayet tatmin edici..De sizi edermi bilmem :)

Umarim yardimci olmusumdur hocam..

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.