Bildirim
Nokia 6267 nasıl bi telefonn????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Telefonun malzeme kalitesi iyi.Uzun süre bu yönde bir şikayetin olacağını düşünmüyorum.Güzel bir tercih tavsiye ederim.
-
Bende bir düşük modeli var 6131 çok memnunum.Bunun özellikleri 6131'e göre daha fazla örn.Kamera 3 mp.
Sanırım güzel bir telefon ... -
quote:
Orjinalden alıntı: ömer ortaköy
Bende bir düşük modeli var 6131 çok memnunum.Bunun özellikleri 6131'e göre daha fazla örn.Kamera 3 mp.
Sanırım güzel bir telefon ...
Telefonda 2mp kamera bulunuyor. -
almayı düşünüyordum. ama biraz kalın olduğunu düşündüm, fiyatı da yüksekti o zaman.
kamerası hakkında 2mp gibi değil diyen oldu. ne kadar doğru bilemem. SAR oranı da çok düşük 0,37 idi yanlış hatırlamıyorsam. bence başarılı bir telefon. -
quote:
Orjinalden alıntı: coco76
almayı düşünüyordum. ama biraz kalın olduğunu düşündüm, fiyatı da yüksekti o zaman.
kamerası hakkında 2mp gibi değil diyen oldu. ne kadar doğru bilemem. SAR oranı da çok düşük 0,37 idi yanlış hatırlamıyorsam. bence başarılı bir telefon.
Nokia 6267'nin fotoğraf kalitesi bekleneni veremiyor. Ancak telefonu genel olarak değerlendirecek olursak kağıt üzerinde başarılı bir model olduğu söylenebilir. -
telefon zarif ve kibar, ele oturuyor, tuş takımları güzel, ekran rengi 16milyon olduğundan renk canlılığı mutlu edecektr. üstünde media tuşları var, onlarda rahat kullanılabiliyor.
youtube da birkaç incelemesi mevcut, yatay tutunca tam ekran resim vidyo görüntülenebiliyor. ses yüksek ve kaliteli
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X