Şimdi Ara

NOKIA 6070 MENU YAVAŞ... ACİL...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 5-6 aydır 6070 kullanıyorum. gayet iyi telefon da menüleri iyice yavaşlamaya başladı. zaten ilk aldıgımda tipik java telefonlar gibi hızlı deildi agır kalıyodu. şimdi fazla kullanmaktan heralde iyice yavaşladı. versiyonunun rm-166 oldugu yazıyor. nokia nın sitesinde 6070b modeli de var o ise rm-167. o daha mı hızlı olur? yada ben nokia nın sitesinde firmware update yapabilirmiym türkiye sitesinde 6070 gözükmüyor firmware sayfasında. ingilizcede de yok. yani ben şimdi buna firmware yapamayacakmıyım??

• Telefonda yaklaşık 57 MHz hızında ARM7 işlemci bulunuyor. Bu sebepten ötürü telefonun menü geçişlerinde yavaşlık yaşanabilir. Nokia'nın Türkiye sitesinde telefon için firmware güncellemesi görünmüyorsa başka bir yerden yükleyeceğiniz firmware telefonun dilini değiştirebilir. İşlemlerin belli oranda risk barındırdığı da unutulmamalı...

quote:

Orjinalden alıntı: tolgaustun88

yavaşlık donanımsal bir sorun o zaman. firmware la düzelmez o zaman bu. kullananlarda da aynı olay varmı acaba??
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.