Şimdi Ara

Nokia 603ten anlayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu telefonu yeni aldım. 4-5 senedir cep teli kullanmıyordum ama arada sırada lazım oluyor, ucuz yollu olsun diye aldım. En son kullandığım telefon Samsung'un android 2 küsür sürümü olan bir teldi. Android 4 küsür sürümlü tablet kullanıyorum güncel olarak. Ama bu Nokia'nın işletim sistemine yabancıyım. Çok eskiden 3650de Doom oynadığımı, televizyona uzaktan kumanda gibi kontrol ettiğimi hatırlıyorum :) Ama 603de kendi marketine bile giremedim. Öncelikle sorunlarım;

    1-Wifi sürekli bağlantıdan kopuyor. Devamlı tekrar bağlanmak zorunda kalıyorum. Varsayılan falan birşeyler yaptım, artık her seferinde şifre girmiyorum ama yinede sürekli kopması sinir edici.

    2-Nokianın şuan güncel olarak işleyen ve çalışan bir marketi var mı? varsa niye giremiyorum?

    3-Telefonu nasıl güncelliycem işletim sistemini? (symbian belle 111.030.0609 sürüm şuan)

    4-Kamera sesini açtığım halde, resim çekerken deklanşör sesi yok!?







  • Telefonu alırken hala üretimde diye almıştım. Hala üretimde olduğu halde Nokia desteğini kesmiş. Telden güncelleme yok gözüküyor halbuki olmalı. Nokia Suite kurdum ama telefonu bir türlü görmedi oda. Güncelleme yapamıyorum yani. Naapsam, bugün geldi tel, paketleyip geri yollasam mı? bu şekilde kullanamam çünkü wi-fi sürekli kopuyor.
  • Nokia Suite ancak bluetoothla gördü. Orda da güncellemeleri denetle dediğimde "hizmete bağlanılamıyor" diyor. Ben böyle salak bir telefon görmedim arkadaş. aynen geri iade.
  • Nerden almıştın
  • Hepsiburada.
  • DnzIrmk kullanıcısına yanıt
    Nokia'nın mobil birimi Microsoft'a satıldı. Microsoft da bu yıl tamamen desteği kesti. Sorun telefonda değil Microsoft'un desteği kesmesinde. Güncellemelerin kontrolünde hata almanın sebebi de bu. Marketi de kapandı zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Evet öyleymiş. Alırken normalde araştırırım bilmediğim birşeyi ama nokia diye hiç araştırmadım :) Telefonu çoktan geri verdim, yerine, Huawei Honor bee (y5c) aldım ve çok memnunum telefondan. huaweiyi diğer dandik çin markalarından sanıyordum, meğer değilmiş :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.