Şimdi Ara

=====|| Nokia 5900 XpressMusic || Touch,Feel,Live. || YENİ || =====

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Touch,Feel,Live.

RESİMLER

Nokia 5900 Reklam Filmi

Youtube Giremeyenler =http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/9928d7b62fff80211c7ad4c2db841406ae750b12ed1b794269aaa98779268a44410abb9c04e6976917628

Haber

Nokia 5800 XpressMusic'in varisi şimdiden belli oldu mu? Ortaya çıkan bu resimlere göre "Evet"...

İnternette Nokia 5800 XpressMusic'n halefini gösteren bir Nokia reklamı yayımlandı.

Reklamda Nokia ilk kez cep telefonu için TV dizileri ve filmler sunan bir video mağazasını tanıtıyor. Gösterilen cep telefonunun yeni bir donanım olup olmadığı veya Nokia 5900 olup olmadığı henüz belli değil.

Resim galerimizde reklam videosundan alınan ekran görüntülerini görebilirsiniz.

Kaynak: CHIP Onlinewww.chip.com.tr

Nokia 5900 Hakkındaki Gelişmelere Ve Haberlere Bu Konu Altından Devam Edelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NtRighT -- 8 Ağustos 2009; 19:43:17 >

• Süper bişi.Çok beğendim.
    Kamerası süper olucak bu sefer heralde.Reklamda baya bi üzerinde durmuşlar..
  • vov süper bişeye benziyo
  • bildiğim kadarıyla bu reklam 5800i için yayınlanmıştı.
    5900 model numarasını ilk defa duyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilozler

bildiğim kadarıyla bu reklam 5800i için yayınlanmıştı.
    5900 model numarasını ilk defa duyuyorum

İlk resme bakarsan dizayn olarak felan 5800 değil ve ayrıca dikkat ettiysen bu telefonun sloganı touch,feel,live
    5800 ınkisi Touch. Play. Share.Ondan sonra ana ekran tema felan herşey farklı, vb vb dolu farklılık var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blutray -- 8 Ağustos 2009; 23:07:29 >
  • bunu ben bi kaç gün önce paylaşmıştım kimsenin ilgisini çekmemişti demek başlık önemli
  • allah belasını versin iyi mi nokianın.. kısa bi süre sonra tüm hevesimi kursağıma tıkadılar 5800 sahibiyim ve gidip aynı görünümde telefonun özellik doldurduklarını çıkartıyolar.. bundan önce de 5530 u çıakrttılar bizdeki sorunları onda yok ettiler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia referanslarım
    geçen hafta açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: udede

bunu ben bi kaç gün önce paylaşmıştım kimsenin ilgisini çekmemişti demek başlık önemli

Biraz göze hitap etmeli
  • Umarım bir an önce çıkar Beklemedeyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.