Bildirim
Nokia 5800 XpressMusic Önerir misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 11 Ağustos 2010; 0:27:59 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BurakDoyan
Nokia 5800 XM'yi 8 aydır kullanıyorum şuana kadar bir problemle karşılaşmadım. Forum da bir çok kişinin hataları var kötülüyolar telefonu ama okursan aldırış etme kullanmayı bilmeyen kişiler genellikle. Garantili şekilde vatan computer ya da nokia shop gibi yerlerden kontrol ederek alırsan ve telefonu güncel tutarsan bir problemle karşılaşıcağını sanmam. Bir sorun olursa sorabilirsin de alırsan yardımcı olurum bilmediklerimi de forumdan bilen kişiler yardımcı olur. Samsung monte ve nokia 5800 ikilisinden Nokia 5800 alman yönünde benim fikrim. Daha karlı çıkarsın.
Öncelikle Teşekkür Ederim. Nokia 5800 XpressMusic daha cazip geldi bana özellikler ekran çözünürlüğü çok daha fazla:360*640px ve 16 Milyon Renk.Samsung Monte ise 256K ve 240*400px.Ama ağırlık ve şarj yönünden samsung monte daha avantajlı.
Forumda bahsedilen Nokia 5800 XM sorunları neler yazabilirsen sevinirim.
Ürünü malesef inceleyip alamıyorum çünkü büyük ihtimalle e-ticaret yoluyla alacağım
Bir de kamera kalitesi,wi-fi & 3G kalitesi nasıl?
Teşekkür Ederim
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 11 Ağustos 2010; 0:28:52 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Share
quote:
Nokia 5800 XM'yi 8 aydır kullanıyorum şuana kadar bir problemle karşılaşmadım. Forum da bir çok kişinin hataları var kötülüyolar telefonu ama okursan aldırış etme kullanmayı bilmeyen kişiler genellikle. Garantili şekilde vatan computer ya da nokia shop gibi yerlerden kontrol ederek alırsan ve telefonu güncel tutarsan bir problemle karşılaşıcağını sanmam. Bir sorun olursa sorabilirsin de alırsan yardımcı olurum bilmediklerimi de forumdan bilen kişiler yardımcı olur. Samsung monte ve nokia 5800 ikilisinden Nokia 5800 alman yönünde benim fikrim. Daha karlı çıkarsın.
Öncelikle Teşekkür Ederim. Nokia 5800 XpressMusic daha cazip geldi bana özellikler ekran çözünürlüğü çok daha fazla:360*640px ve 16 Milyon Renk.Samsung Monte ise 256K ve 240*400px.Ama ağırlık ve şarj yönünden samsung monte daha avantajlı.
Forumda bahsedilen Nokia 5800 XM sorunları neler yazabilirsen sevinirim.
Ürünü malesef inceleyip alamıyorum çünkü büyük ihtimalle e-ticaret yoluyla alacağım
Bir de kamera kalitesi,wi-fi & 3G kalitesi nasıl?
Teşekkür Ederim
Forum da bahsedilen sorunlar, telefonu resetlemesi, program uyumsuzlukları, RDS çalışmıyomuş, GPS çalışmıyomuş güncellemeden sonra bir çoğu kişide böyle yazıyor ama açıklık getirildi gibi yanlış güncellemeden dolayı oluyor büyük ihtimal. 3 - 5 kişide hata yok bide bende. Yani hep kullanıcı hataları telefonun bir hatası yok anlıcağınız. Resetleme problemi de nasıl pc kabul etmiyor uyumsuz bir programı veya çok yüklenilmeyi res atıyor ya da çöküyor. 5800'da öyle insanlar hackleyip ya da sertifikalayıp telefona zorla bir program kurmaya çalışıyo bazı programlarla da res hatası veriyo bunu denedim ilk aldığım da bana göre uyumsuz programlardan dolayı uyumsuz programları kaldırdığım da ilk ay 7 aydır hiç öyle birşey görmedim ya da bahsedilen hataları. Herşey gayet iyi çalışıyor. Kamera kalitesi öyle çok çok iyi değil LG 3.2 kamerayla karşılaştırdığım da renkler falan daha kötü geliyor ama. Hani dışarda işe yarıyor. En azından benim işime yarıyo sonuçta profesyonel çekim yapılıcaksa profesyonel makina alınmalı. Kamera yeterli anlıcağın. Bide önemli bir ekleme olarak her güncelleme de kamera iyileştiriliyo ben aldığım da v30 sürümleri vardı. Şimdi v50 oldu ve bir çok eksikler eklendi v60'da 1 - 2 ay'a kadar da çıkıcak diye haberler var daha da iyileştirilir tahminimle. WiFi çekimi gayet iyi yeterli yani. 3G kalitesi de gayet iyi bazen ücretsiz facebook'a giriyorum telefondan dışardayken hızlı yani bir yavaşlık yok normal hızında. Görüntülü görüşmeyi bir kez denedim v30 sürümlerin de tabi kendi görüntün küçük olarak geliyor tabi güncellemelerden sonra noldu bilmiyorum. Bide e-ticaret yoluyla almanı tavsiye etmem çünkü alıcağın her elektronik eşya şans işidir ve incelemek gerekir ne yollucaklarını bilemezsin belki hatalı birine yolladıkları sorunlu ürünü kutusunu koyup yollucaklar tekrardan bilemezsiniz bunları. Dikkat edin ucuz şeyler değil yani 400 - 450 TL para havadan gelmiyor bu zaman da. Büyük alışveriş merkezi tarzı ya da çok bilinen yerlerden almak daha mantıklıdır.
Teşekkür ederim ama malesef yakınımda böyle büyük alışveriş merkezi yada bilinen bir yer yok.Bu yüzden Hepsi Burada'dan alacağım eğer bir sorun çıkarsa iade edeceğim.
-
5800 'ı 2. telefon olarak kullanyorum , hediye olarak aldım sık sık kapanması yüzünden soft ve hard format attım hala bir sonuç alamadım Film izlerken takılmalar internette gezerken telefonda bazı kasmalar yaşıyorum . Kısacası 5800'ı tavsiye etmiyorum Monte daha uygun görünüyor. Yada üstüne birazdaha katıp HTC tattoo da alabilirsin. -
fiyat performansı en iyi telefon -
Samsung Monte veya biraz daha bütceni acip HTC Tattoo Alabilirsin. -
herşeyiyle verdiğin parayı hakedecek bir telefon 5800. 7 8 aydır kullanıyorum taş gibi telefon. navigasyonu wifisi müzik kalitesi film oynatması herşeyiyle mükemmel. gözün kapalı alabilirsin. program çeşitliliği falan. bi kere al eline 5800la monteyi ekranından kalite farkını çözersin. o kadar para verip kamerası için flaş olmayan telefon alınır mı :P şakası bir yana kullanacak olan sensin incele kurcala telefonları hangisi aklına yatarsa. ama 5800 gözün kapalı olarak alabileceğin bir telefon bu fiyata bu özelliklerle bulunmaz nimet gibi -
Yukarıdak arkadaşlar HTC Tattoo demiş kesinlikle katılıyorum paran varsa HTC. -
5800 bu zamandan sonra üzer seni, isteklerini yazarsan çok daha yeni modeller bulunabilir.... -
İstediğim Özellikler Şunlar: Dokunmatiği yeterince hassas olacak+Wi-Fi+3G+Ses Kalitesi Yüksek Olacak+GPS olacak+Ekran Çözünürlüğü ve Renk Kalitesi Yüksek Olacak+Çeşitli Uygulamaları Olacak Fiyatı 5800XpressMusic Kadar ucuz olacak. Şu an baktığım da bir tek Samsung Galaxy Lite'i gördüm onda da ekran çözünürlüğü düşük malesef ama 800 MHz işlemcisi var...
HTC Tattoo alamam çünkü bütçemi aşıyo malesef -
Sırf fiyatı uygun diye 5800 düşünme.... -
quote:
Orijinalden alıntı: gokmay
Sırf fiyatı uygun diye 5800 düşünme....
Sırf fiyatının uygun olmasından dolayı değil yukarıdaki özellikleri karşılayan bir telefon olduğu için düşünüyorum. -
peki şöyle diyeyim;
Sırf bu özellikleri taşıyıyor ve fiyatı uygun diye düşünme....
Kullandığım için söylüyorum...
quote:
quote:
Sırf fiyatının uygun olmasından dolayı değil yukarıdaki özellikleri karşılayan bir telefon olduğu için düşünüyorum.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingoadabuda -- 11 Ağustos 2010; 0:28:57 > -
Ben de boşuna söylemiyorum arkadaşım, kullanımla alakası olmayan ve kullanıcının değil imal edenin beceriksizliğinden kaynaklanan, kendiliğinden kapanma sorunundan dolayı servis ve TSHH den sonra bedel iadesi aldığım bir telefon bu. Merak eden araştırır ve 5800 konularına bakar.....
quote:
Bende kullandığım için öneriyorum. Ama tek kullandığım için de değil. Kullanmasını bilen biriyseniz ne üzer ne problem yaratır dediğim gibi. Eğer bir problem çıkartırsa gelin bana sorun en fazla 2 dknızı almadan ne problem varsa hallederiz. Oda mı olmadı 0 aldığın fiyata ben alıcam telefonu. Herkezin içinde de söylemiş oliyim yani. O kadar güvenilebilir bir telefon. Merak etme hiç. Telefon hataları genel olarak üst'te de belirttiğim gibi kullanıcı hatası ya da tamamiyle dikkatsiz alımdan dolayı gerçekleşiyo. Kafana koyduysan ki genel tüm özellikleri istiyorsun ve 5800'ı düşünüyorsun kullanmasını bilen tüm kullanıcılar bu telefonu önerir. Yukarda ki 5800 kullanan arkadaşın dediği gibi gözün kapalı alabilirsin.
Çok iaddialı bir laf, buna hiç kalkışma bence....:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 24 Temmuz 2010; 14:56:48 >
-
quote:
quote:
peki şöyle diyeyim;
Sırf bu özellikleri taşıyıyor ve fiyatı uygun diye düşünme....
Kullandığım için söylüyorum...
quote:
quote:
Sırf fiyatının uygun olmasından dolayı değil yukarıdaki özellikleri karşılayan bir telefon olduğu için düşünüyorum.
Bende kullandığım için öneriyorum. Ama tek kullandığım için de değil. Kullanmasını bilen biriyseniz ne üzer ne problem yaratır dediğim gibi. Eğer bir problem çıkartırsa gelin bana sorun en fazla 2 dknızı almadan ne problem varsa hallederiz. Oda mı olmadı 0 aldığın fiyata ben alıcam telefonu. Herkezin içinde de söylemiş oliyim yani. O kadar güvenilebilir bir telefon. Merak etme hiç. Telefon hataları genel olarak üst'te de belirttiğim gibi kullanıcı hatası ya da tamamiyle dikkatsiz alımdan dolayı gerçekleşiyo. Kafana koyduysan ki genel tüm özellikleri istiyorsun ve 5800'ı düşünüyorsun kullanmasını bilen tüm kullanıcılar bu telefonu önerir. Yukarda ki 5800 kullanan arkadaşın dediği gibi gözün kapalı alabilirsin.
En son 5800 XMusic'de karar kıldım büyük ihtimal bunu alacağım.Bir sorun olursa yakandayım.
-
kullanıyorum memnunum -
hayır önermem . Dokunmatiği gerçekten sorunlu ,adeta basmatik bir cihaz.
Benzer içerikler
- global ne demek
- asker telefonu internetli
- küçük telefon
- taksitle telefon alma
- honor magic 7 lite
- telegram video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X