Şimdi Ara

Nokia 5800 Xpress Music Ebay yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 250 Tllik bir bütçem olduu için ebaydan 5800 Xpress getirtmeye karar verdim.Ama ebaydan alışveriş nasıl yaparım daa önce ebayda alışveriş yapanlar nasıl yaptıklarını anlatabilirler mi

• Ürünü satın almayı dene sana kargo adresi sordugunda Türkiye 'deki adresini ver kargo ediliyor mu, eger kargo edilmiyorsa senin yerine kargonu teslim alip Türkiye 'deki adresine yolluyacak bir aracı şirkete başvurmalısın ya da yurt dışında bir arkadaşın olmalı
  • kargo ücreti ne kadardır peki kaç güne elimde olur kargonun geleceği zamanı falan belirleyebiliyor muyuz?Ayrıca kapıda mı ödeme oluyor?
  • Yurt dışından kargo veya posta ile telefon getirtmek yasak. Çok detaylı bilgim yok ama duyduğum kadarı ile kargo gümrükte takılıyor ve teslim alamıyorsunuz; geri gidiyor. Herhangi bir şekilde gümrükten alsanız bile telefonu kayıt ettirmeniz gerekecek. Kayıt için o günün tarihine göre son bir ay içinde yurt dışından Türkiye' ye gelmiş birisinin pasaportu gerekiyor.
  • http://www.iyibey.com/ burada getirtmişler ebaydan
  • iyibey çakma bir siteye benziyor. Benim bildiğim kadarı ile de telefon göndermiyor yasal yolla çalışan şirketler fakat illegal çalışanlarda bulunur
  • telefon gelmesi kargo ve posta yolu ile yasaktır.sadece yolcu ile gelebilir. gümrükte vergiye bile tabi tutulmaz geri gödnerilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben amerikadan işlemci getirmiştim ebay aracılığı ile. 100 tl yada doların(emin değilim) altındaki ürünlerde gümrük sorun çıkartmıyor. Aldığım ürün 125 dolardı. ama satıcıya tembihledim. kargo detayında ürünü 100 doalrdan düşük göster diye. Oda öyle yapınca sorunsuz bir şekilde geldi. Telefon için aynı şey geçerlimi bilmiyorum. Ama eğer satan kişi pakete hediye(gift) yazdırırsa kutuyu hiç açmıyorlar sadece ürünün bedeline bakıp 100 tlden düşükse kargoyla adresine yolluyorlar. Yani ben öyle yaptırmıştım. Sende öyle yaptırabilrsn. Ama dediğim gibi işini şansa bırakma PTT ye sor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007jami -- 4 Ocak 2010; 16:09:44 >
  • Benim bildiğimde sınır 100 değil de 200 civarı ben teyp alırken sormuştum, 249 dolarla sınırın üzerinde kalıyorsun demişlerdi, paket kargolama işide 50 TL 'ye geliyordu. Toplam 370 'e Pioneer 6100 T teyp alıcaktım da gittin 5800 telefon aldım = )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.