Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (2034. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20322033203420352036
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srhtozr

selam arkadaşlar bişey sormak istiyorum 5800 da mesajları baloncuk gibi yapmak gibi bi şansımız var mı :)))

Var dostum.uygulama konusunda bulabilirsin.
  • sağolasın ama uygulama derken tam anlamadım ovidemi var demek istedin :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x15

1.5 sene oldu telin bataryası sizlere ömür..1 günden fazla dayanmıyor..Bataryanın garantisi var mı? ya da alternatif bir batarya tavsiyesi olan?

telefonun garantisi 2 yıl yanında gelen pil ve aksesuarların garantisi 1 yıldır... senin pilin garanti süresi dolmuş... orjinal batarya al kulağın rahat olsun

http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-bl-5j-batarya/ProductDetails.aspx?productId=telcaksnokbl5j&categoryId=16111

çin malı 10-20 tl dir ama üstünde ne kadar 1320 mah yazsada adamlar 600-800mah arası piller yapıyor.. nokia batery monitor programıyla test edebilirsin.. nokia mağazada olacak o program

Yazılı bir belge gösterirmisin bataryanın 1 yıl olduğuna dair.

pardon.. 1 yıl değil 6 aymış pilin garantisi.. yanlış hatırladım ya da başka şeyle karıştırmışım

Garanti dönemi yazan yere bak derim;

http://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/destek-noktalari/avrupada-gecerli-sinirli-garanti#

öyle birşey yok. telefonu tüm parçalarıyla beraber en az 2 yıl garanti ile satmak zorundalar. avrupadaki geçerli nokia garantisi türkiye'yi bağlamaz. bizde yasalar böyle. otomobilde bile otomobil alırken orjinal lastiği de otomobille birlikte 2 yıl garantili.
  • ovinin yeni sürümü bugün indirdim küçük bir iki ekleme gördüm bi de yeni mavisi fena olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

ovinin yeni sürümü bugün indirdim küçük bir iki ekleme gördüm bi de yeni mavisi fena olmamış

Nokia Mağaza olmuş adı Apple davayı mı kazandı :)
  • mesele ovi mağaza değil yeni güncelleştirme ne zaman çıkacak temmuz dediler hala bekliyoruz. Unuttularmı yoksa bizi
  • 5800ımın iç ekranı ve dokunmatiği bozuldu garantiye verdim 165 tl istediler çok fazla geldi açıkçası yaptırmalımıyşım yoksa telefonu alıp baska bi telefoncuyamı yaptırayım
  • Arkadaşlar bundan 1 sene önce nokia 5800 xm imle denize girdim
    Garantiye verdim anladı tabi suya düştüğünü, geri gönderdiler. Anakartı degişmesi lazım dediler. Anakartta telefon fiyatı zaten. Bende telefoncuya götürdüm yapamadılar. Anlamadılar. Bana bi yardım ederseniz sevinirim. Telefonum 1 senedir yatıyor. Bu işleri yapan birileri falan var mı acaba???
  • Bi çözümü olan arkadaşlar var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago01

Arkadaşlar bundan 1 sene önce nokia 5800 xm imle denize girdim
    Garantiye verdim anladı tabi suya düştüğünü, geri gönderdiler. Anakartı degişmesi lazım dediler. Anakartta telefon fiyatı zaten. Bende telefoncuya götürdüm yapamadılar. Anlamadılar. Bana bi yardım ederseniz sevinirim. Telefonum 1 senedir yatıyor. Bu işleri yapan birileri falan var mı acaba???

Adamın biri içilen suya telefonu tekrar koydum sonra kendiliğinden kurudu yumuşak bir bezle sildim düzeldi diyordu eğer doğruysa tekrar çalışır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1.5 sene oldu telin bataryası sizlere ömür..1 günden fazla dayanmıyor..Bataryanın garantisi var mı? ya da alternatif bir batarya tavsiyesi olan?

telefonun garantisi 2 yıl yanında gelen pil ve aksesuarların garantisi 1 yıldır... senin pilin garanti süresi dolmuş... orjinal batarya al kulağın rahat olsun

http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-bl-5j-batarya/ProductDetails.aspx?productId=telcaksnokbl5j&categoryId=16111

çin malı 10-20 tl dir ama üstünde ne kadar 1320 mah yazsada adamlar 600-800mah arası piller yapıyor.. nokia batery monitor programıyla test edebilirsin.. nokia mağazada olacak o program

pardon.. 1 yıl değil 6 aymış pilin garantisi.. yanlış hatırladım ya da başka şeyle karıştırmışım

http://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/destek-noktalari/avrupada-gecerli-sinirli-garanti#

Bilgilendirdiğin için sağol

ne demek görevimiz

Sayın Hakan456; benim telefonumun garantisinin dolmasına 2 kala şarj cihazım bozuldu, kvk teknik serviste yenisi ile değiştirdiler. Bilgi olsun diye yazdım, saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zabit_ersin

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgilendirdiğin için sağol

ne demek görevimiz

Sayın Hakan456; benim telefonumun garantisinin dolmasına 2 kala şarj cihazım bozuldu, kvk teknik serviste yenisi ile değiştirdiler. Bilgi olsun diye yazdım, saygılar...

nokianın sitesinde öyle yazıyor usta.. kuralları ben belirlemiyorum sana insafiyet göstermişlerdir yoksa nokia ya göre aksesuarlar 6-12 ay garantili
  • arkadaslar 5800 ım yıne sorun yapmaya basladı.oncesınde 5 kere servıs gırısım war 4 unde mekanık parca degısımı yapıldı.her gonderdıgımde degısım ıstedım para ıadesını ıstedım herhangıı bir sonuc alamadım.cıhazım sımdı ıse ekran kayması war.mesela msjlara basıyorum sankı goruntuye basmısım gırı oraya gırıyr. ekrandan 1 e basıyorm ekranda 3 ckıyr. artık cok skıldım ne yapacagımı bılmıyorm nokıa aradım her zaman lafları soledıler.telefonu ılk hafta aldm turkıyeye gırdıgınde 920 tl ye sımdı satsam 100 tl yapmıcak yazık gunah yaa. yardımcı olur musunuz arkadaslar :( cook magdurum
  • arkadaşlar arama şeklimmi yanlış bilmiyorum ama yine bu konuda görüp yapmıştım zamanında herhalde telefonu internet bağlantısı gerektiren neyde kullanırsam kullanayım kendi hattımdan değilde wireless tan bağlanıyodu sonra soft format attım şimdi güncellemelerde falan hattan bağlanıyo nasıl eski hale getirebilirim her türlü işlemde sadece wlan ağı kullansın istiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_1905_1905

arkadaslar 5800 ım yıne sorun yapmaya basladı.oncesınde 5 kere servıs gırısım war 4 unde mekanık parca degısımı yapıldı.her gonderdıgımde degısım ıstedım para ıadesını ıstedım herhangıı bir sonuc alamadım.cıhazım sımdı ıse ekran kayması war.mesela msjlara basıyorum sankı goruntuye basmısım gırı oraya gırıyr. ekrandan 1 e basıyorm ekranda 3 ckıyr. artık cok skıldım ne yapacagımı bılmıyorm nokıa aradım her zaman lafları soledıler.telefonu ılk hafta aldm turkıyeye gırdıgınde 920 tl ye sımdı satsam 100 tl yapmıcak yazık gunah yaa. yardımcı olur musunuz arkadaslar :( cook magdurum

usta ekran kalibrasyonu yap.. olmazsa dokunmatik paneli değiştir garantiden.. teleserviceye ver kvk çok bekletiyor.. çin malları dediğinin 1000 katı daha berbat.. yani bir gaflette bulunup çin malı dokunmatik alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeNoM

arkadaşlar arama şeklimmi yanlış bilmiyorum ama yine bu konuda görüp yapmıştım zamanında herhalde telefonu internet bağlantısı gerektiren neyde kullanırsam kullanayım kendi hattımdan değilde wireless tan bağlanıyodu sonra soft format attım şimdi güncellemelerde falan hattan bağlanıyo nasıl eski hale getirebilirim her türlü işlemde sadece wlan ağı kullansın istiyorum .

ayarlardan bağlantı ayarlarına oradan hedeflere gir internet erişim noktasından öncelikli bağlantını en çok kullandığın wi-fi bağlantısı olarak seç. Bi de şebekeden bağlantıya otomatik dediysen aynı sorun devam edebilir. Hedeflerindeki şebeke internetini aç ayarlarına gel en alt kısımda "erişim noktasını kullan" kısmından onay alı seç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

Artık bende yavaş yavaş 5800 macerasına veda ediyorum, çok araştırarak heyecanla aldığım bir telefon oldu, 2.5 yıldır zevkle ve memnuniyetle kullandım ve şimdi nokia'nın ve symbian'ın devrinin bitmesine doğru android dünyasına geçiyorum...

Umarım beni unutmazsın.Konuya uğramaz, bana PM atmaz oldun komiserim.

quote:

Orijinalden alıntı: Oquzhann

Arkadaşlar son 1 aydır 5800 farklı sorunlarla karşılaşıyorum ! İlk başlarda gelen aramaları cevaplayamıyordum verdiğim komut işlemiyordu.Örneğin cevapla dediğimde cevaplamıyordu sanırım 10 aramada 2-3kez karşılaştığım bir durumdu.Şimdilerde ise telefonda konuşma sırasında ses bi anda kesiliyor ve telefon kitleniyor.Anca telefonu kapatıp açmam lazım ki telefon duzelsin bu sorunla karşılasan veya çözümü bilen var mı ?

Telefonunuza hard format atmayı deneyin.Öncesinde hafıza kartınızı biçimlendirin.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oquzhann

Arkadaşlar son 1 aydır 5800 farklı sorunlarla karşılaşıyorum ! İlk başlarda gelen aramaları cevaplayamıyordum verdiğim komut işlemiyordu.Örneğin cevapla dediğimde cevaplamıyordu sanırım 10 aramada 2-3kez karşılaştığım bir durumdu.Şimdilerde ise telefonda konuşma sırasında ses bi anda kesiliyor ve telefon kitleniyor.Anca telefonu kapatıp açmam lazım ki telefon duzelsin bu sorunla karşılasan veya çözümü bilen var mı ?

telefon hackli mi?

Hackli olmasıyla bir ilgisi yok.

quote:

Orijinalden alıntı: mpolat85

Oncelikle sunu belirteyim ki oyle ya da boyle bir telefon hic bu kadar konusulmadi olumlu veya olumsuz hakkinda yorum yapilmadi, hatta bu telefonun uzerine siirler bile yazildi ve bugun 680 sayfa uzerine yorum goruyorum.
    Bu hafife alinacak bir sey degil.

2,5 senedir ben de bu telefonu memnuniyetle kullaniyorum.
    Su an amerikadayim ve telefonumu yanimda getirdim ayrilamadim ve simdi burada hala bu telefonu kullaniyorum.
    Birileri iphone kullanadursun ben bundan memnunum.

Ikincisi burada arkadaslarimin hepsinde birer navigasyon cihazi var takmislar arabalarina dolasiyorlar ama ben almamakta israr ettim ve buyuk cabalar sonunda telefonumun gps alicisini verimli bir sekilde kullanmaya muvaffak oldum.
    Garminimi yukledim haritalari sorunsuz kurdum.
    Ve su an harika calisiyor.
    Telefonda ovi maps vardi bir halta yaramaz
    Ndrive vardi on dakikada zor buluyordu uyduyu
    ayrica haritada gorduklerimi etrafimdakilere girince goremiyordum, yani problem.
    Simdi garmin kullaniyorum. Tam bir efsane.
    saniyesinde yerimi buluyor harika calisiyor harita da gayet iyi gozukuyor.
    Kuzey amerikada artik kendimi rahat hissedebilirim.

Sizlerle torrenti paylasabilirim.
    http://****.org/torrent/4845425 ... NT_2010.10

Evet GPS konusunda 5800 çok iyi bir telefondur.Özellikle Samsung'lardaki düşük veri kapasiteli tam embedded edilememiş GPS antenlerinin yanında 5800'daki çift yönlü GPS anteni çok iş görüyor.Navigasyon cihazı olarak bile kullanılabilir.Ekranın daha büyük olması daha iyi olurdu tabi.

quote:

Orijinalden alıntı: WISELY

telefon arama gelince donmaya başladı tuşlar çalışmıyor arama müziği kesik kesik çalıyor durmuyor kafayı yedirtecek bana bu telefon

Sanırım format atmanız gerekiyor.Sorun yazılımsal olmalı.

quote:

Orijinalden alıntı: gs-okan

arkadaşlar bnm 5800 ımın müzik dinlerken sesi cızırtlı ve klitesiz geliyor gri 5800 kullanıyorum sizce hoparlör mü bozuk yoksa yazılımsal bir hatamıdır ?

Bazı dandirik hackli yazılımlar bunu yapabiliyor, telefonunuz hackli mi?Eğer değilse sorun büyük ihtimal tozdandır veya donanımsaldır.Telefonu söküp tozları temizleyebilirsiniz.mat atmanız gerekiyor.Yazılımsal bir sorun çünkü.Ya da şarkı kalitesizdir.
    quote:

Orijinalden alıntı: Extravaganza*

Telefona cfw yüklerken elektrikler falan giderse,telefon kullanılıyor değil mi.Birileri kullanılamıyor demişti.Cevabınızı bekliyorum.bir de cfw yükleme tahmini ne kadar sürüyor ?

E tabiki kullanılabiliyor.CFW yükleme herşeyi anladıktan sonra 10 dk'dan az sürüyor.

quote:

Orijinalden alıntı: AMD X2

arkadaşlar 5800 telefonumu satıcam 1 yıl garantısı var ekranda tek cizik yok sadece kulaklık ve 1gb hafıza kartı var telefoncu kaca alır bılgıniz var mı ?

Temiz ise 325, tanıdığa 350'ye satabilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: murat550

arkadaşlar son bir haftadır telefonumun yandan sürgüyü çektigimde bazı zaamanlar ekran gidik gözüküor renkler karışık gibi bir hal alıor çizgilerden baska bişey gözükmüyor...

bugün bu durum iyice artttı 1saate bir böyle oluyor ve 5 6 dk sürgüyü çekip baktıgımda yine aynı şeyler beliriyor ne yapmam gerek ? yardımcı olursanız sevinirim

Ekranın mıknatısının tuş kilidi sürgüsüyle temas probleminden kaynaklanıyor.İk birkaç partide bu sorun oldukça sık görüldü.Sizin telefonunuz da bu hatalı üretimlerden olabilir.Eğer telefonu sökebilecekseniz you tube'da çözüm videoları var.Mıknatıs yerleştirme gibi.

quote:

Orijinalden alıntı: ksmlecg

arkadaşlar bu telefon hakkında bir sorum olucak telefonumu alalı yaklaşık 10 ay oldu ve telefonda smiley kullanamıyorum yani karşı taraf bana dil atıyosa veya işte onun gibi şey şaşma smileyi kızgınlık smileyi bu bende görünmüyor bunun nedeni nedir bunu düzeltemiyormuyuz bunun olması için ne yapabilirim ? bu birinci sorumdu 2. sorum ise
    telefonun şarjı neden bu kadar çabuk bitiyor ilk aldığım zamanlar 3 hatta 4 güne e kadar dayandığı na şahit olmuştum ancak şuan şöyle sabah saat 7 de şarj fullse akşam 10 da 11 de şarj tamamen bitiyor ne yapmalıyız şimdiden teşekkürler ?

Telefonunuza C6 yazılımı yüklerseniz hem smiley yapabilir hem de alabilirsiniz.Ama mesaj ayarlarından karakter desteğini Tam yapmayı deneyin bir de.C6 yazılımı olarak benim yazılımımı kullanabilirsiniz.Bugüne kadar en çok indirilip kullanılan CFW'dir Sunrise.İmzamdan ulaşabilirsiniz.

Telefonunuz kaç yıllık?Belli bir süre sonra bataryanın ömrü biter.Size de benzer şeyler olmuş olabilir.Ayrıca şarjınızın uzun gitmesi için yapabileceğiniz şeyler var.Lütfen imzamdaki şarj ile ilgili konuma tıklayıp okuyun.

quote:

Orijinalden alıntı: srhtozr

selam arkadaşlar bişey sormak istiyorum 5800 da mesajları baloncuk gibi yapmak gibi bi şansımız var mı :)))

Conversations isimli uygulamayla yapabilirsiniz.

Hakkınızı sonuna kadar arayın.Tüketici hakları mahkemesine gidin.Mutlaka iade ücreti veya herhangi bir şekilde paranızı alın.Bu işin peşine düşmezseniz bir sonuç alamazsınız.Peşine düşün ve pimlerini çekin.

quote:

Orijinalden alıntı: WeNoM

arkadaşlar arama şeklimmi yanlış bilmiyorum ama yine bu konuda görüp yapmıştım zamanında herhalde telefonu internet bağlantısı gerektiren neyde kullanırsam kullanayım kendi hattımdan değilde wireless tan bağlanıyodu sonra soft format attım şimdi güncellemelerde falan hattan bağlanıyo nasıl eski hale getirebilirim her türlü işlemde sadece wlan ağı kullansın istiyorum .

Bağlantı ayarlarından Hedefler'e girin.Oradan wireless ağınız haricindeki diğer ağları silin.TURKCELL WAP gibi.Ve bir daha internete hattan bağlanamaz.Tekrar bağlanma ihtiyacı hissederseniz WAP yazıp 7777'ye gönderebilirsiniz.

Eğer TURKCELL WAP silinmesin istiyorsan Wireless ağının önceliğini 1 yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 6 Ekim 2011; 10:14:14 >
  • cfw yapımını anlatan bi konu vardı biraz bakındım adını hatırlayamadım gözümden de kaçmış olabilir iki sayfa geriye gittim. yanlş hatırlamıyorsam orochi'nin konusuydu. hatırlayan varsa sayfanın adresini verebilir mi?
  • quote:

cfw yapımını anlatan bi konu vardı biraz bakındım adını hatırlayamadım gözümden de kaçmış olabilir iki sayfa geriye gittim. yanlş hatırlamıyorsam orochi'nin konusuydu. hatırlayan varsa sayfanın adresini verebilir mi?

Sunrise'a uğramaz oldun.Hala TrailBlazer'dasın.

Neyse bunu geçelim de konuyu ben de aradım ama bulamadım Orochi konularının bazılarını sildirmişti sanırım bu da onlardan biri.Zaten konu açıkçası pek te bir şey anlatmıyordu o konuyla CFW yapılmaz.
  • quote:

cfw yapımını anlatan bi konu vardı biraz bakındım adını hatırlayamadım gözümden de kaçmış olabilir iki sayfa geriye gittim. yanlş hatırlamıyorsam orochi'nin konusuydu. hatırlayan varsa sayfanın adresini verebilir mi?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=46099324&p=1#46099324 Orochinin konusu....Bu konuyla belki sıfırdan cfw yapamazsın ama,,cfw leri konu yardımıyla kendine göre düzenleyebilirsin...Telden girdiğim için mobil sürüm linki çıkacaktır,siz en allta tam sürüm için tıklarsınız..
  • 
Sayfa: önceki 20322033203420352036
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.