Şimdi Ara

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.499
Cevap
17
Favori
1.423.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş bu oparatör logosunu nasıl yapcazzzzz ????????
  • ===> Garmin Navcity® Turkey 2009.12-TKLTLA | Türkçe!! <===

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar

İndirmek için:
    http://hotfile.com/dl/31290630/0426f96/gmapsupp.img.html

• Yok mu arkadaşlar shazam programının full sürümü elinde olan acaba çok güzel bir programa benziyor
  • Midomi Track Id de olabilir hep trial sürümünü buldum onun full sürümü var mı acaba
  • +18 Sensör uygulaması

arkadaşlar telefonuma yükledim sorunsuz çalışıyor aynı iphone daki gibi telefonu salladıkca sallanan göğüsler mevcut
    program ekranındaki aşağıdaki 3 tane xxx olan yeri tıklayınca bayan değişiyor. en sağdaki tek x çıkış için

Önizleme

Nokia 5800 XM -5230xm 5530XM ve Nokia n97-X6 - N8 Program ,oyun,tema , uygulamalar

Direk Link

Sexy Shake

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusivecar -- 6 Mart 2010; 3:30:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: delisin_58

Arkadaş bu oparatör logosunu nasıl yapcazzzzz ????????

+1
  • Şu yazdığım iki programdan birinin full sürümünü kullanan kimse yok mu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles

===> Garmin Navcity® Turkey 2009.12-TKLTLA | Türkçe!! <===

İndirmek için:
    http://hotfile.com/dl/31290630/0426f96/gmapsupp.img.html

indiremeyen arkadaşlar hotfile de değişiklik olmuş bu şekilde başına new ekleyerek indirebilirler :
    http://new.hotfile.com/dl/31290630/0426f96/gmapsupp.img.html

• Şöyle seçimleri belli eden bir tema arıyorum. Orjinal temada nasıl griden kırmızıya dönüyor onun gibi. Avaba hangisi tavsiyenizdir?
  • Tema Paketi-16: 6 Adet (Freedom, GoldenBlack, Hugo, IcyBlue, Lakers ve LoveNight)

Kendi derlememdir. Güzel temalar içerir.

İndirmek için:
    HF:http://hotfile.com/dl/31287585/714bfa6/Symbian.S60v5.Tema.Paketi.16.rar.html

• Bu cihazı torrent çekmek için kullanmanın bi yolu varmı? Symtorrent varmış ama gördüğüm yerde küçük dosyaları indirmek içindir yazılmış. Neden acaba normalden yavaşmı indiriyo yoksa hafızaylamı alakalı?
  • arkadaşlar bu telefona openoffice yada windows office veyahutta benzeri programlar kurulabiliyor mu? [nokia 5800]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lufer -- 8 Mart 2010; 22:12:26 >
  • Mobiola Web Cam v3.0.19 S60v3 S60v5 OS9.x

İndirmek için tıklayınız!

Açıklama: Cihazınızın kamerasını webcam olarak kullanma imkanı sunar. Wi-fi, BT ve USB ile bağlanabilmektedir. Sitesinde Skype, Yahoo, YouTube, MSN, AOL IM, ICQ ile çalıştığı belirtilmiştir.

©2004-2010 Reis-i Eagles™ - Her hakkı gizli saklıdır. İzinsiz çalıp-çırpmak ayıptır, günahtır. Lütfen izinsiz kopyalamayınız.

• emeğinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: anilozler

Evet güzel bir tema paylaşmak istiyorum arkadaşlar sizinle. NCA yapımı bu tema telefonun görselini şimdiye kadar hiç görmediğim ölçüde değiştiriyor.

Nokia 5800 and N97 Theme SteelLight By NCA ( Red,Green,Blue)

Mavi için tıklayın

Kırmızı için tıklayın

Yeşil için tıklayın

Temaya özel duvar kağıtları, logolar için tıklayın

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Benim 5800'ımdan birkaç ekran görüntüsü;

Çok güzel bir tema. Mavi renk olanını şu an kullanmaya başladım. Fakat operatör logosu çıkmıyor; sadece "TURKCELL" yazıyor. Bu nasıl olacak?

ewet aynen ya o turkcell yazısı nasıl çıkuyo orda?bende olmadı

• Arkadaşlar yav şu lanet garminde sitede palaşılan garmin kullanım klavuzundaki tüm ayarları yaptım ama 4. adımın 5. ayağındaki " Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girip Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i seçip, etkinleştir" seçenekleri bende çıkmıyor Sadece "Yeni GPS'yi eşleştir" diye bi yazı çıkıyo ve etkinleştir dediğimde "GPS cihazı aranıyor" yazısı çıkıyor ve bikaç dakika açık kaldıktan sonra "GPS cihazı bulunamadı. Yeniden denensin mi?" yazısı çıkıyor iptal ettiğimde ise yukarıda "yalnızca garmin gps cihazına bağlantı izni verilir" yazısı çıkıyor. Sabahtan beri bununla uğraşıyorum, yapamadım :( Nerede hata yapmış olabilirim sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayig -- 11 Mart 2010; 11:54:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

quote:

Orijinalden alıntı: karaotag

quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Arkadaşlar YouTube'a kendi programı ile girilip videolar tam ekran izlenebiliyor, niye sorun yaşıyorsunuz ki?

Kendi programı dediğin telefonun orjinalinde gelen programsa dns vs. değiştirmeden türkiye'den girebilen yok diye biliyorum. En azından bu sitede o şekilde girebilen yok. 5800'da dns değiştirip farklı programlarla youtube'a girenler var ama ben 5530'da beceremedim onu. dnsyi onlar gibi değiştirince internete bile giremiyorum. 5530 için kesin bir youtube ve facebook vs.deki videoların çözümü olan var mı?

Orjinalinde geldi mi hatırlamıyorum ben daha sonradan indirdim ve dns adresini değiştirdim bu şekilde sorunsuz girebiliyorum. Dns değiştirince internette herhangi bir problem yaşamadım eskisi gibi dolaşabiliyorum. İsteyen olursa YouTube programını upload edebilirim.
    valla ben ne dns değiştirdim nede başka programdan girdim kendi orjinal programından youtube a girip video izliyorun

• quote:

Orijinalden alıntı: lufer

arkadaşlar bu telefona openoffice yada windows office veyahutta benzeri programlar kurulabiliyor mu? [nokia 5800]

Hayır kurulamaz Symbian işletim sistemi için yazılmış ve kodlanmış programlar olması gerekiyor , tabiki Office
    programı yüklenir çünki bu cihaz işletim sistemli ve bilgisayar özelliklerine yakın bir smartphone,
    Genelde bahsettiğin programlarla benzer programlardır ancak uzantıları farklıdır ve daha sadedir,
    buna rağmen güzel işler başarır pek de geri kalmaz onlardan , Office Suite veya Quickoffice tarzı programlar
    var araştırırsan güzel programlardır...
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayig

Arkadaşlar yav şu lanet garminde sitede palaşılan garmin kullanım klavuzundaki tüm ayarları yaptım ama 4. adımın 5. ayağındaki " Ayarlar – Sistem – Uzak GPS’e girip Ekli/Yardımlı/Yerleşik GPS’i seçip, etkinleştir" seçenekleri bende çıkmıyor Sadece "Yeni GPS'yi etkinleştir" diye bi yazı çıkıyo ve etkinleştir dediğimde "GPS cihazı aranıyor" yazısı çıkıyor ve bikaç dakika açık kaldıktan sonra "GPS cihazı bulunamadı. Yeniden denensin mi?" yazısı çıkıyor iptal ettiğimde ise yukarıda "yalnızca garmin gps cihazına bağlantı izni verilir" yazısı çıkıyor. Sabahtan beri bununla uğraşıyorum, yapamadım :( Nerede hata yapmış olabilirim sizce?

O ekranda altta "Devre Dışı" yazısı varsa ona gir dene bir de.

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.