Şimdi Ara

Nokia 5800 Satılık uygun fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemcii74 -- 11 Mayıs 2010; 20:25:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• KArdeş resimde imei görünüyor. onu bir siliver yada resmi editle. hayırlı işler.
  • Bence de, bir dert tasa olmasın sonra.
  • saolun arkadaslar en guzel resmını kaldırdım ama.

• Acıl paraya ıhtıyacım var fln yazınca dedım kelepır 300 e fln bırakıcak cıhazı ama sız zaten 400 lıra yazmıssınız. Gecen haftalarda bı kac kısı 380 lıraya burdan sıfır jelatını acılmamıs cıhaz sattılar. Bence daha fıyatı cekmelısınız.
  • Az kullanışmış kutusunda full aparatı olan garantisi hala devam etmekte olan
    Üzerinde tek bir çizik darbe olmayan Ixus 75 ile takas olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolutiøn

Acıl paraya ıhtıyacım var fln yazınca dedım kelepır 300 e fln bırakıcak cıhazı ama sız zaten 400 lıra yazmıssınız. Gecen haftalarda bı kac kısı 380 lıraya burdan sıfır jelatını acılmamıs cıhaz sattılar. Bence daha fıyatı cekmelısınız.

nedense yanında verilenler hep unutulur 8gb micro sd bedavamı oluyo? bende aynı cihazdan takaslıyorum hayırlı satışlar fiyat süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 13 Nisan 2010; 12:00:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • standart kutu icerigi degil mi zaten 8 gb...
  • Full kutu içeriği dıkkatınızı cekerım arkadaslar. o kişio fıyatan sattı die bende telefonumu o fıyatan satacak değilim. akıl var mantık var.

• sıfırını 400ün altında satıyorlar uygun fiyat demişsin ama bayağı fahiş fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: native_plate

sıfırını 400ün altında satıyorlar uygun fiyat demişsin ama bayağı fahiş fiyat

hocam sıfırı nerede 400tl altında varsa sevabına söyleyi ver. 350 nakitim var birazdaha sıkar sıfırını alırım bari
  • Eskiden internet ortamında alışveriş yapmak gayet güzeldi.Herkes mantıklı fiyatlar ve mantıklı takas teklifinde bulunurdu.Ama son zamanlarda internetten ürün satmak modası artınca herkes internet ortamında birbirini salak yerine koymaya başladı.Ben bunu kınıyorum.Alıpta ürünlere fahiş fiyatlar koymak forum kirliliğinden öteye gitmemektedir.

Şimdi arkadaşın ürününe gelince.Sen git bu telefonu bi telefoncuya 400 liraya sat bakayım.Kim alır ? İddaa ediyorum bu piyasayı hiç bilmeyen bir telefoncu bile sana 350 den kuruş yukarı vermez.

Alttaki ilana bak bakayım.Adam sıfır telefonu 400 e satıyor.Sen bilmem kaçıncı el telefonu

http://forum.donanimhaber.com/m_39158408/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39158408

• quote:

Orijinalden alıntı: komalemdar

Eskiden internet ortamında alışveriş yapmak gayet güzeldi.Herkes mantıklı fiyatlar ve mantıklı takas teklifinde bulunurdu.Ama son zamanlarda internetten ürün satmak modası artınca herkes internet ortamında birbirini salak yerine koymaya başladı.Ben bunu kınıyorum.Alıpta ürünlere fahiş fiyatlar koymak forum kirliliğinden öteye gitmemektedir.

Şimdi arkadaşın ürününe gelince.Sen git bu telefonu bi telefoncuya 400 liraya sat bakayım.Kim alır ? İddaa ediyorum bu piyasayı hiç bilmeyen bir telefoncu bile sana 350 den kuruş yukarı vermez.

Alttaki ilana bak bakayım.Adam sıfır telefonu 400 e satıyor.Sen bilmem kaçıncı el telefonu

http://forum.donanimhaber.com/m_39158408/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39158408

sen sahibinden.coma gir 350 die yaz mıllet 1 gun ıcınde 100 tane mesaj yollar. akılıyım dıe gecınenler nedense başkalarına laf atarak piyasaya cıkmaya çalısıyorlar. adam 350 den verdı dıe o fıyatan verecek değilim. piyasayı tek burdan takıp etmeyın. ben zaten telefoncuya tel satmıyorum kullanıcıya satıyorum. piyasayı bılmeyen herkes konusmasını sevıyor nedense. sen 350 al sonra gel burda sat uyarmı sana ? benım konum uzerınden muhabet yapma gıt ayrı bı konu ac.

• quote:

Orijinalden alıntı: tades1981

quote:

Orijinalden alıntı: native_plate

sıfırını 400ün altında satıyorlar uygun fiyat demişsin ama bayağı fahiş fiyat

hocam sıfırı nerede 400tl altında varsa sevabına söyleyi ver. 350 nakitim var birazdaha sıkar sıfırını alırım bari

native_plate adama cevap ver yapcana.

kuru sıkı ucuz tabı, herkes alıp sıkıyo kuru kuru

• Evet işte doğruları söyleyincede tabiki böyle tersleniyoruz.

Akıl var mantık var. 6 aylık bir telefona 400 vereceğine git sıfırına 470 ver bu kadar basit.

Detaylar :http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-5800-xpressmusic-fiyati,018060.html
  • yorum yok ama bir gerçek var kuru sıkı yok bende kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: komalemdar

Evet işte doğruları söyleyincede tabiki böyle tersleniyoruz.

Akıl var mantık var. 6 aylık bir telefona 400 vereceğine git sıfırına 470 ver bu kadar basit.

Detaylar :http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-nokia-5800-xpressmusic-fiyati,018060.html

ee ne yapım ? alacak olanlara söle bana ne söluyon.

ben sana 30 tlılık konturde 27 tl den aşa ınmedım dıe benım konumu nie baltalamaya çalısıyosun ??? sen nıe herseyı en ucuz fıyatan almaya calısıyosun? herkesın en akılısı senmısın ?? terslerım tabı hakedıyosun !!!!!

• yahu burası ne bit bazarını gecmiş arkadasın fiyatı gayet normal neden bu sekilde davranıyorsunuz anlamadım dun aldım b,ir tane 5800 400ytl dedi 370 anlastık full kutulu dedi ama kutulu içinde hiç bir sey yok geri verdim bugun adamın k,imlik fotokopisini aldım imzalı gene adamda bugun paramı getirdi geriye faturayı bulamamış arkadasım hayırlı satıslar bir pm de benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoarabesk -- 19 Nisan 2010; 20:38:49 >
  • satılmış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.