Şimdi Ara

Nokia 5800 music edition bir aylık 300 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaslar telefon kullanamadığım için satıyorum.dokunmatik telefonlar bana göre değil..Fiyat zaten makul durumda oyuzden pazarlık etmeyin cihazın kutusu ve donanımıda duruyor hepsi jelatin içinde...ürünü diğer sattığım ürünler gibi getli açmıyorum.çünkü telefon yanımda ve iş seyhati için kıbrısdayım ..Almak isteyen bana ulassın kargo ile yollarım..Daha önce alısveriş yaptıgım insanlar evime kadar bilyor .alısveriş önce para sonra kargo seklindedir

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CasperN -- 19 Mart 2010; 3:24:41 >

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal_ozsoy

pm

Cevaplandi
  • Arkadaslar sacma sapan sorular gelmeden hemen cevaplayayım burdan Fiyat uygun çünkü bu forumda 375 e kadar olan telefonlarda var.Ayrıca bu fiyata daha hızlı satılacgını düşündüm.Telefonda bir kusur yada cizik bulmazsınız ancak hafiza karti 8 gb degilde 2 gb lık verecgim belirteyim..
  • abi pm attım telefonu alıyorum..
  • satıldımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_808

satıldımı ?

Pm SİRASINA GÖRE satıyorum..ilk pm atan arkadas almaz ise sirasiyla dönerim isteynlere..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk PM atan arkadas ödemede sıkıntı yasıyor SATISA DEVAM
  • 1 hafta önce olsaydı arkadaşla anLaşmıştım biLe :D iyi fiyat
  • Ödeme sıkıntısı demiyelimde.. 1 saat içinde ödeyememe diyelim. hayırlı satışlar abi..süper fiyat..

• quote:

Orijinalden alıntı: tiCCky

1 hafta önce olsaydı arkadaşla anLaşmıştım biLe :D iyi fiyat

• pm
  • arkadasla 20 dk once anlastik bankalarimiz farkli oldugundan sabaha eft yaparim dedim simdi de mesaj atmis simdi cebime havale yapacaksaniz vereyim size yoksa diger pm atan arkadaslarla konusacam diyor. ilginc dogrusu
  • sizinle daha öncede alısveriş yapmıstık özgür bey kesin almak için PM
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisozer83

arkadasla 20 dk once anlastik bankalarimiz farkli oldugundan sabaha eft yaparim dedim simdi de mesaj atmis simdi cebime havale yapacaksaniz vereyim size yoksa diger pm atan arkadaslarla konusacam diyor. ilginc dogrusu

hmm ...
  • quote:

arkadasla 20 dk once anlastik bankalarimiz farkli oldugundan sabaha eft yaparim dedim simdi de mesaj atmis simdi cebime havale yapacaksaniz vereyim size yoksa diger pm atan arkadaslarla konusacam diyor. ilginc dogrusu

baris bey ne yapmaya calıstıgınız anlamadım dogrusu? acıklarsanız sevinirim ...size telefonda baska bir telefon almak iin uygun fiyata sattığımı ve birazdanda beni alısveri yapmak içinde lefkosaya götüreceklerini söyledim...TELEFONUMU SATIYORUM ÇÜNKÜ BU AKSAM ALLAH NASİP EDERSE BASKA BİR TELEFN ALACAGIM.yarin sabah ödemeyi kabul etmedim sizden çünkü yarin sabah gidemeyecegimden alısvriş merkezine....
    hemen klkıpda akıl karıstırıcı yorumlar yapmayın...alamadıysanız benden baskasının almasını engellemeyin lütfen saygıalrımla

• Satılmadıys PM
  • madem acil lazimdi niye ilk gorustugumuzde bunu soylemedin ayrica benden yarim saat once ayni olayi cemal ozsoyla da yasamaniza ragmen bana tamam yarin da olur dediniz ,asil celiskiyi kendiniz yasatiyorsunuz sonra da bana engel olmayin diyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepciniz83 -- 17 Mart 2010; 23:52:01 >
  • quote:

madem acil lazimdi niye ilk gorustugumuzde bunu soylemedin ayrica benden yarim saat once ayni olayi cemal ozsoyla da yasamaniza ragmen bana tamam yarin da olur dediniz ,asil celiskiyi kendiniz yasayasatiyorsunuz sonra da bana engel olmayin diyorsunuz

cemmal beyede aynısını söledim..kusura bakmayın benim içim dışım bir arkadasım buradaki herkese sorablirsin pmleri bile sirasıyla cevapladımki hak gscmesin..neyse kötüde olsa yorumlarınız için tesekkürler ..uzatmayad gerek yok
    SATISA DEVAMMMMMMMM

• quote:

Orijinalden alıntı: bojok

sizinle daha öncede alısveriş yapmıstık özgür bey kesin almak için PM

sizinle alısveriş yapmak zevkdi pm cevaplandi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.