Şimdi Ara

NOKIA 5800 KAYITLI KUTUSUNDA SIFIR 850 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    850 YTL SON FİYATIDIR!!!
    TELEFON YURTDIŞINA SÜREKLİ GİDİP GELEN PATRONUMUNDUR.
    SORUSU OLAN VAR ise 0530 6005610 DAN BANA ULAŞABİLİRLER.
    ISTEYEN ISTANBUL MERTER KERESTECILER SITESINDEN ELDEN ALABILIR!!!

http://www.nokia.com.tr/A41301055 LINKTEN İNCELEYEBİLİRSİNİZ...

NOKIA 5800 KAYITLI KUTUSUNDA SIFIR 850 YTL

Takas yok arkadaslar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Online Bilgisayar -- 2 Ocak 2009; 21:24:35 >

• nokia adına bir ilk gibi bişey telefo güzel fiyatta güzel alıcısı iyi düşünmeli nokia daha yeni bu konuda... işletim sistemi tam oturmadıgı için sorun çıkarabilir...

samsung ve s.e daha oturmus modellerle piyasada hele birde ıphone ... bu telefonun işi zor ama kullanmak isterim böyle bir modeli...

şimdilik w960dan devam
    kardes sanada iyi satışlar...
  • teşekkur ederim hocam...
  • Eminim başarılı bir cihazdır.
    İyi satışlar.
  • teşekkurler arkadaslar telefon benim değil patronumun.
    Garantilisi 850 ytl diyen arkadasım sanırım henuz turkiye de satılmıyor.Ancak emin değilim sadece ilan vermem soylendi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkasolin

teşekkurler arkadaslar telefon benim değil patronumun.
    Garantilisi 850 ytl diyen arkadasım sanırım henuz turkiye de satılmıyor.Ancak emin değilim sadece ilan vermem soylendi..

mavibilgisayarda satışta şu anda kardeş. incele istersen.
  • Teşekkurler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^albatros^^

quote:

Miğdemizden sallamıyacaz.... al istersen birde sen incele!

Tek Çekim / Havale ile
    %5 indirimli 962.94 TL
  • quote:

Orjinalden alıntı: enmisafir

quote:

quote:

Tek Çekim / Havale ile
    %5 indirimli 962.94 TL

lafını bilipte konuşacaksın arkadaşım. ben sana 850 dedimmi. işkembeden sallayan dünyadan haberi olamayan sensin. türkiyede satışta değil diyorlar bende mavi bilgisayarda satışta dedim. bende biliyorum fiyatın ne olduğunu. fiyat söylemedim dikkat edersen. kör değilim fiyatını görüyorum ve türkiye satışını göstermek için söyledim. ha birde incelememi istiyorsun şunuda belirteyim. millet fikirsizmi ki kayıtlı yurtdışı ikinci el cihazını 850 ye alsın. 850 yi veren adam 960 ı verir. garantili sorunsuz cihaz alır kutusunu kendisi açma zevkine varır 100 ytl farkla. ayrıca madem konu açıldı cihaza bende hevesliydim inceledim ve cihazın nokianın tutulmayacak cihazları arasında yer alacağını söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^^albatros^^ -- 7 Ocak 2009; 19:58:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^albatros^^

quote:

Orjinalden alıntı: enmisafir

quote:

quote:

Tek Çekim / Havale ile
    %5 indirimli 962.94 TL

lafını bilipte konuşacaksın arkadaşım. ben sana 850 dedimmi. işkembeden sallayan dünyadan haberi olamayan sensin. türkiyede satışta değil diyorlar bende mavi bilgisayarda satışta dedim. bende biliyorum fiyatın ne olduğunu. fiyat söylemedim dikkat edersen. kör değilim fiyatını görüyorum ve türkiye satışını göstermek için söyledim. ha birde incelememi istiyorsun şunuda belirteyim. millet fikirsizmi ki kayıtlı yurtdışı ikinci el cihazını 850 ye alsın. 850 yi veren adam 960 ı verir. garantili sorunsuz cihaz alır kutusunu kendisi açma zevkine varır 100 ytl farkla. ayrıca madem konu açıldı cihaza bende hevesliydim inceledim ve cihazın nokianın tutulmayacak cihazları arasında yer alacağını söyleyebilirim.

Üstünden uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun zaman geçti ama bu alet 1000000'dan fazla sattı.
    Tahminlerimiz tutmayabiliyor.

Şu anda sıfırı 525 lira oldu aletin. Hepsiburada'ya bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.