Şimdi Ara

Nokia 5800 Ekran Sorunu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
18.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nova.6

Konuyu açan arkadaşın telefonu eski seri galiba.İlk üretilenlerden.

Bknz : Tarih

Evet. 7 Kasım 2009
  • Aynı sorun bende de vardı götürdüm Genpa'ya tam adama gösterirken oldu tesadüfen ekran değişecek dediler 2 gün oldu vereli. 15 gün sürüyor sanırım.
  • aynı sorunu bende yaşıyorum yazılımla alâkası yok donanımsal.nerden biliyorsun derseniz tel soğuk ortama koydunuzda bu hatayı veriyor sıcak ortamda yada ekran ısısıni artırdınizda bu hata düzeliyor bizat denedim .servise vereceğim ama geç gelmesi yüzünden vermiyorum alalı 2 yıl oluyor nerdese .şu anda hackli telefon gayet memnunum ama bu hata camını sıkmaya başladı soğukda kaldımi gidiyor
  • Ekranın değişmesi gerek bence. Yazılımdan kaynaklanan bir şey değil.
  • evet garantiden geldi benimki ekranı değiştirdiklerini söylediler
  • Mıknatısı oraya koymayı unutmaları çok komik bi durum gerçekten
  • Bazen olabiliyor böyle hatalar sonuçta..
  • Geçmiş olsun, hiç durma garantiye ver bence. 2 yıl geçtikten sonra telefon sorunlarla elinde kalır. Serviste en azından ya ekran değişir yada süresi içinde yapamazlarsa bedel iadesi isteme şansın olur...

Ekranın ısıya tepkisi hakkındda daha önce açılmış başka bir konu da bu :

5800 Ekranının Soğuğa Tepkisi :@
    http://forum.donanimhaber.com/m_36817758/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: efe574

aynı sorunu bende yaşıyorum yazılımla alâkası yok donanımsal.nerden biliyorsun derseniz tel soğuk ortama koydunuzda bu hatayı veriyor sıcak ortamda yada ekran ısısıni artırdınizda bu hata düzeliyor bizat denedim .servise vereceğim ama geç gelmesi yüzünden vermiyorum alalı 2 yıl oluyor nerdese .şu anda hackli telefon gayet memnunum ama bu hata camını sıkmaya başladı soğukda kaldımi gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 7 Mayıs 2011; 9:46:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Geçmiş olsun, hiç durma garantiye ver bence. 2 yıl geçtikten sonra telefon sorunlarla elinde kalır. Serviste en azından ya ekran değişir yada süresi içinde yapamazlarsa bedel iadesi isteme şansın olur...

Ekranın ısıya tepkisi hakkındda daha önce açılmış başka bir konu da bu :

5800 Ekranının Soğuğa Tepkisi :@
    http://forum.donanimhaber.com/m_36817758/tm.htm

quote:

aynı sorunu bende yaşıyorum yazılımla alâkası yok donanımsal.nerden biliyorsun derseniz tel soğuk ortama koydunuzda bu hatayı veriyor sıcak ortamda yada ekran ısısıni artırdınizda bu hata düzeliyor bizat denedim .servise vereceğim ama geç gelmesi yüzünden vermiyorum alalı 2 yıl oluyor nerdese .şu anda hackli telefon gayet memnunum ama bu hata camını sıkmaya başladı soğukda kaldımi gidiyor

bugün itibarı ile servise verdim ekran değişecek ıstanbula ana merkezde değişiyormuş 15 ila 30 gün yoğunluğa bağlı olarak değişir diyor herif .n 73 kaldık artık. 2 el piyasa sordum 300 satıyorlar .alış 250 oda zorla en iyisi 1 yıldaha kullanıp samsung wave geçmeli

• En iyisini yaptın arkadaşım,
    Zamanında tamamlanırsa; (kısmen de olsa) telefonun yenilenmiş olur. Servis süresi içinde sana yapıp veremezlerse de bedel isteme hakkın doğar.
    Her iki durumda da şanslısın, artık biraz sabır...

quote:

bugün itibarı ile servise verdim ekran değişecek ıstanbula ana merkezde değişiyormuş 15 ila 30 gün yoğunluğa bağlı olarak değişir diyor herif .n 73 kaldık artık. 2 el piyasa sordum 300 satıyorlar .alış 250 oda zorla en iyisi 1 yıldaha kullanıp samsung wave geçmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 12 Mayıs 2011; 21:14:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

En iyisini yaptın arkadaşım,
    Zamanında tamamlanırsa telefonun; (kısmen de olsa) yenilenmiş olur. Servis süresi içinde sana yapıp veremezlerse de bedel isteme hakkın doğar.
    Her iki durumda da şanslısın, artık biraz sabır...

quote:

tavsiyen için sağol arkadaşım sabır bekleyelim artık. Zamanın gerisinde kalsada nokiadan vazgeçemiyorum ışte tüm ihtiyaçlarımı karşılıyor şimdilik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemasik

Arkadaşlar Merhaba..

Bende de aynı sorun vardı bütün yazılımları denedim bir fayda etmedi ama
    Bu şekilde Sorunu Çözdüm . Nokia Üreticileri oraya mıknatıs koymayı unutmuşlar heralde

Buyrun Video

Ben denedim şuan bu şekilde kullanıyorum bir sorun yok.Kulaklık mıknatısını çıkarması biraz zor o kadar. hadi kolay gelsin

Eline sağlık kardeşim. Denedim olumlu sonuç verdi. Soğuk havalarda yapıyodu sadece. Oda bayağı bi sıcak. Dışarı çıkıp deniycem. Soğuk ortamdada bozulma olmuyosa iş tamamdır. şimdilik sorun yok. en az 20 kez açıp kapadım sorun çıkmadı. Çokçok teşekkür ederim.Saolll

• quote:

Arkadaşlar Merhaba..

Bu şekilde Sorunu Çözdüm . Nokia Üreticileri oraya mıknatıs koymayı unutmuşlar heralde

Buyrun Video

Ben denedim şuan bu şekilde kullanıyorum bir sorun yok.Kulaklık mıknatısını çıkarması biraz zor o kadar. hadi kolay gelsin

Çok sağol üst kapağı açtım küçük bi mıknatıs koydum kapattım ekranı hafif kastırdı belli olmuyo ama sorundan eser yok nasıl teşekkür etsem bilmiyorum bu videoyu burada paylaştığın için Allah yolunu açık etsin :)

• Gerçekten mıknatıs işe yarıyor.Telefonu tamire götürdüm ekranın değişmesi lazım dediler 100 tl istediler bende videoda gördüğümü denedim ve oldu gerçekten bu videoyu paylaşana çok teşekkürler.Bu sorunu yaşayanlar mutlaka bunu denesin diyorum.
  • aynen mıktıs işe yaradı..inanılmaz bi şey.. 90 LİRA İSTEDİELR BEN 5 DK DA KENDİM HALLETİM SAYENİZD.. TŞK..
  • quote:

Arkadaşlar Merhaba..

Buyrun Video

ahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahahaahahahaha. hocam sana yemin ediyorum telefonum düzeldi ama öyle kapağı aç içine bişi yok tak çıkart sök vs değil. ufak bi mıknatısı telefonun üst kısmına yaklaştırdım 10 dakkadır telefonun ekranı hiç gitmedi. ahahaha çok sağol hocam.. garantiye vereceğim tabi ama yine de garantiye vermeme daha varken telefon lazımdı iyi oldu bu

• arkadaşlar bunların hepsi fasa fiso arkadaşlar bendede aynı sorun vardı formatladım şunu yaptım boş olmadı onu yapmasının nedeni ışık sensöründendir size söylüm ayarlayın düzeltin ayarlardan telefon bölümüne girin ordanda sensör ayarlarına girin ve sensör ayarlarını kapatın sorununuz çözülür bende öyle oldu kapatım sıkıntı yok
  • Bu sorun birçok 5800'da kış aylarında havalar soğukken oluşur, biraz ısıtırsanız ekranı düzelir. yukarıda paylaşmışlar zaten video'sunu bir kulaklıktan ince mıknatış çıkarıp ekranın üstüne yerleştirin kapağı kapatın sorun olmaz bir daha. Bendede vardı bu cihaz az çekmedim tüm kış boyunca mevsim sonuna doğru mıknatısı yerleştirdim hiç bir zaman tekrarlamadı problem :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.