Şimdi Ara

5800 Ekranının Soğuğa Tepkisi :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
0
Favori
14.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce de yazmıştım ama emin olmak istiyorum. Telefonum 1.seri ama gayet stabil çalışıyordu ama 1 ay öncesinden bu zamana kadar telefon ne zaman soğuk havaya çıkarsam ekranda yatay mor çizgiler çıkıyor. Telefon ısınınca durum normale dönüyor Soğuyunca yine çizgiler Soguk havada kullanamıyorum anlıyacağınız

Sıcaktaki ve soğuktaki halleri

Son versiyon yüklü, hard format attım gene aynı. Tek Yol Servismidir ? Telefon komple değişir mi serviste ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 3 Ocak 2010; 17:50:00 >

• Öyle olduktan sonra telefon kapanıp açılıyor mu? Bende de çizgiler çıkıyor ama sıcağına soğuğuna hiç dikkat etmedim ve telefon çizgiler çıktıktan sonra kapanıp açılıyor.
  • hayir telefon kapanmiyor ztn isininca eski haline dönuyor

pki garantiye gönderirken telefon kendi kendine acilip kapaniyor, donma oluyor vb kronik hatalar da yazsam telefonu komple dgstrme ihtimalleri var mi?
  • ekrani degstrrler derken sadece ic ekrani mi? yoksa dis ekran da dgsr mi ackcsi dis ekran da dgsse iyi olr bya cizk var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodelaro2
    ekrani degstrrler derken sadece ic ekrani mi? yoksa dis ekran da dgsr mi ackcsi dis ekran da dgsse iyi olr bya cizk var

?
  • Peki dış ekranda ufak bi çatlak war ise ne olur? yani değişmesi gerekiyorsa garantiye girmezmi? girmezse ne kadar ücret talep ederler?
  • hocam bi servise ver istersen en kötu ekrani degstirmeleri lazm ama belkide yenisini verirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oneplus 5 | Düşük ahize sesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay635

quote:

Orijinalden alıntı: m3tyu

Peki dış ekranda ufak bi çatlak war ise ne olur? yani değişmesi gerekiyorsa garantiye girmezmi? girmezse ne kadar ücret talep ederler?

Ekranda çatlak varsa bu kullanıcı hatasına girer ve tamir için ücret isterler (ne kadar isterler bilemiyorum).
    Garanti dahilinde ücretsiz olarak tamir edilebilmesi için kullanıcı hatası olmaması gerekir.

Peki fiyat bilen warmı? yani 30-40 vs. mi yoksa 200-250 mi olur tahminen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur4tkilic -- 3 Ocak 2010; 22:29:19 >
  • quote:

quote:

quote:

Peki dış ekranda ufak bi çatlak war ise ne olur? yani değişmesi gerekiyorsa garantiye girmezmi? girmezse ne kadar ücret talep ederler?

Ekranda çatlak varsa bu kullanıcı hatasına girer ve tamir için ücret isterler (ne kadar isterler bilemiyorum).
    Garanti dahilinde ücretsiz olarak tamir edilebilmesi için kullanıcı hatası olmaması gerekir.

geçmiş olsun öncelikle..
    bugün nette gezinirken yabancı sitelerin birinde tesadüfen gördüm 5800 ekranı, satış fiyatı 52 euro idi galiba ki bu, türkiyede daha pahalı olur tahminimce. servis ücreti zart zurt 150 lira gibi bir fiyata patlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manivela -- 3 Ocak 2010; 22:36:26 >

• telefonumda sıcak soğuk fark etmiyor bazen yatarken yatagın altına koyuyorum yerde buz gibi oluyor sabahları fark ediyorum elime alınca o kronik ekran sorunu bende henüz olmadı servise vermelisin
  • ekrandaki o renklerin kayması 1 kere bendede oldu aldım telefonu elime tuş kilidi tuşuna bastım birden renkler bir birine karıştı.. ozamandan bu zamana bir daha o sorunu teşkil etmedi

ancak son 2 haftadır telefonun titreşim özelliği çalışmıyor arama gelince titremiyor.. ekrana basıyorum titremiyor tuş kilidini açıp kapatıyorum gene titreme olmuyor çıt çıt sesler geliyor azar azar sanki çalışmaya çalışıyorda elektrik alamıyor gibi kafayı yedi titreşim hem ekran için forumda belirtcem hemde titreşim için bakalım ne gibi bir değişiklik yapacaklar servise
  • Arkadaşlar 5800 gerçekten de kış telefonu değil bugün benimde telefonuma birşeyler oldu oda biraz soğuktu cam masanın üstünde duruyordu telefon kilidi açtım menüye bastım dokunmatik bölüm çalışmıyordu Ankara da olan bilir bugün akşam baya soğuktu elimi cebimden dışarı çıkaramıyordum mesaj okumak için telefonu elime aldım tuş kilidini açtım ana ekrandaki renkler bir anda karıştı bir anda da geri geldi 5800 özel şefkat istiyor sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: SubSero

Arkadaşlar 5800 gerçekten de kış telefonu değil bugün benimde telefonuma birşeyler oldu oda biraz soğuktu cam masanın üstünde duruyordu telefon kilidi açtım menüye bastım dokunmatik bölüm çalışmıyordu Ankara da olan bilir bugün akşam baya soğuktu elimi cebimden dışarı çıkaramıyordum mesaj okumak için telefonu elime aldım tuş kilidini açtım ana ekrandaki renkler bir anda karıştı bir anda da geri geldi 5800 özel şefkat istiyor sanırım

::D:d aynen öyle :)

akşam vakitleri antalyada ayaz soğuğu oluyor :) benimkide karman çorman oluyor.. :)

• servis Yolu Gözüktü
  • invisible shiled kılıfa soba taktırmalı derim ben
  • Telefonunun arkaplan resmini buraya koyabilir misin acaba?
  • quote:

Arkadaşlar 5800 gerçekten de kış telefonu değil bugün benimde telefonuma birşeyler oldu oda biraz soğuktu cam masanın üstünde duruyordu telefon kilidi açtım menüye bastım dokunmatik bölüm çalışmıyordu Ankara da olan bilir bugün akşam baya soğuktu elimi cebimden dışarı çıkaramıyordum mesaj okumak için telefonu elime aldım tuş kilidini açtım ana ekrandaki renkler bir anda karıştı bir anda da geri geldi 5800 özel şefkat istiyor sanırım

biraz şevkat istio ne var bunda;D

• quote:

Orijinalden alıntı: aNLcLk_1905

quote:

biraz şevkat istio ne var bunda;D

biraz evet ankarada ayaz sağlamdır :D utanmasa kuluçkaya yatıracak xD

• quote:

quote:

quote:

iç ekranı catladıgı için kvkda degiştirdim
    degişim ucreti 80 liraydı

• Aynı sorun bende de var. Servise göndermeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.