Şimdi Ara

Nokia 5800 Avea internet sorunu. Bir bakın...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonumu garantiye göndermiştim. O ara turkcellden aveaya geçtim. Telefonum dün geldi. Turkcell internete göre 3-4 kat yavaş. Başka bi telefonda(Sony Ericsson w810i) avea hattı mı taktım. Çoookk hızlıydı. Bu sorun telefondadır diye düşünüyorum. Bi yardım edin arkadaşlar...

Teşekkürler...

• arkadaşım avea ve vadafonede ne buluyorsunzen iyisi turkcell
  • Ya turkcelldeydim babam aveaydı. Artık avea daha iyi kampanyalar yapıyor. Neyse ben onu sormuyorum.

Teşekkürler...

NomadCRY bak şuna bi yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: perminal

arkadaşım avea ve vadafonede ne buluyorsunzen iyisi turkcell

turkcell veriyor mu sana

19 tl'ye her yöne 500dk konuşma , her yöne 1000sms , 3g 1gb aylık internet paketi

vermiyor ??? ama avea bunların hepsini 19tl ye veriyor.ve her yerde hemen hemen normal şebekeden çok 3.5g full çekiyor.

ama bura dh.

fakirliğin alemi yok git 100tl ver herşeyin turkcelleden olsun diyorsanız o başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

quote:

Orijinalden alıntı: perminal

arkadaşım avea ve vadafonede ne buluyorsunzen iyisi turkcell

turkcell veriyor mu sana

19 tl'ye her yöne 500dk konuşma , her yöne 1000sms , 3g 1gb aylık internet paketi

vermiyor ??? ama avea bunların hepsini 19tl ye veriyor.ve her yerde hemen hemen normal şebekeden çok 3.5g full çekiyor.

ama bura dh.

fakirliğin alemi yok git 100tl ver herşeyin turkcelleden olsun diyorsanız o başka

Turkcell fiyat hariç her konuda çok daha iyidir
    Yaptıkları jett leri mettleri gördü rezalet..

• @Perminal

Sanae kardeş Belki tanıdıkları avea Belki ucuz tarife buldu Belki aveada ucuzdu ilgilendirmez seni neden bir insanınn avea aldığı
  • Ya hocam bende de benzer sorun var. Telefonun fotoğraf tuşuna parmağımı getireyim siyal sıfırlanıyor. Turkcell de olmuyordu aveada oluyor bi sinyallerindendir heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 Ay önce Hattımı Vodafone'dan Avea'ya taşıdım.aylık 1gb 3g net paketim var

İlk gün Nette sıkıntım olmuştu meğer ilk geçtiğim gün arıza varmış akşama doğru hallettiler sonra bir dahada tek bir sıkıntı yaşamadım.

5800 kullanıyorum 3g full çekiyor laptop cam dan foto çektim.

Yer Ankara Çankaya Tunalı dediğim gibi yavaş internet yada çekmeme sorununa rastlamadım
  • quote:

2 Ay önce Hattımı Vodafone'dan Avea'ya taşıdım.aylık 1gb 3g net paketim var

İlk gün Nette sıkıntım olmuştu meğer ilk geçtiğim gün arıza varmış akşama doğru hallettiler sonra bir dahada tek bir sıkıntı yaşamadım.

Yer Ankara Çankaya Tunalı dediğim gibi yavaş internet yada çekmeme sorununa rastlamadım

Bizde 3.5 G Diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

quote:

Bizde 3.5 G Diyor

0.5 in lafı olmaz aramızda

• quote:

Kardeş bende turkcelldeyken 3.5g yazıyordu. Şimdi ise E harfi var sadece. Hiç 3.5g yazmadı.

Lanet olsun yaaa

• Turkcellli olsaydin boyle olmazdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.