Arkadaşlar telefonumu garantiye göndermiştim. O ara turkcellden aveaya geçtim. Telefonum dün geldi. Turkcell internete göre 3-4 kat yavaş. Başka bi telefonda(Sony Ericsson w810i) avea hattı mı taktım. Çoookk hızlıydı. Bu sorun telefondadır diye düşünüyorum. Bi yardım edin arkadaşlar...
Teşekkürler...
arkadaşım avea ve vadafonede ne buluyorsunzen iyisi turkcell
Ya turkcelldeydim babam aveaydı. Artık avea daha iyi kampanyalar yapıyor. Neyse ben onu sormuyorum.
Teşekkürler...
NomadCRY bak şuna bi yaaa
quote:
Orijinalden alıntı: perminal
turkcell veriyor mu sana
19 tl'ye her yöne 500dk konuşma , her yöne 1000sms , 3g 1gb aylık internet paketi
vermiyor ??? ama avea bunların hepsini 19tl ye veriyor.ve her yerde hemen hemen normal şebekeden çok 3.5g full çekiyor.
ama bura dh.
fakirliğin alemi yok git 100tl ver herşeyin turkcelleden olsun diyorsanız o başka
quote:
Orijinalden alıntı: yeasen
quote:
Orijinalden alıntı: perminal
turkcell veriyor mu sana
19 tl'ye her yöne 500dk konuşma , her yöne 1000sms , 3g 1gb aylık internet paketi
vermiyor ??? ama avea bunların hepsini 19tl ye veriyor.ve her yerde hemen hemen normal şebekeden çok 3.5g full çekiyor.
ama bura dh.
fakirliğin alemi yok git 100tl ver herşeyin turkcelleden olsun diyorsanız o başka
Turkcell fiyat hariç her konuda çok daha iyidir Yaptıkları jett leri mettleri gördü rezalet..
@Perminal
Sanae kardeş Belki tanıdıkları avea Belki ucuz tarife buldu Belki aveada ucuzdu ilgilendirmez seni neden bir insanınn avea aldığı
Ya hocam bende de benzer sorun var. Telefonun fotoğraf tuşuna parmağımı getireyim siyal sıfırlanıyor. Turkcell de olmuyordu aveada oluyor bi sinyallerindendir heralde