Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş incelemen gerçekten çok güzel olmuş ellerine sağlık bende böyle bir cihaz almayı düşünüyorumda

ben bu telefonla samsung s5233wifi model arasında kaldım acaba hangisi daha dayanıklıdır ve samsungun bekleme süresi ve konuşma süresi daha uzun gibi gözüküyor bu telefona nazaran ...

telefonun wirelles hızıda iyi demişsin ne kadar iyi yani wifi ile şarj ne kadar gidiyor (sürekli wifi kullanmicaz ama yinede sorayım) ??
  • S60v5 Tema Paketi-29: Desire 2, Panorama, Black, Ice ve Black Slate

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ##

Toplam 5 tema içerir. Özellikle Desire 2, Panorama, Black ve Ice tavsiye edilir.

İndirmek için tıkla!

• ya arkadaşlar telefonum v10 yeni güncelleme buluyor v30 indiriyor sonra telefon tekrar başlatılıyor
    güncelleniyor ekranı çıkıyor beyaz ekran sonra hiçbir hareket olmadan telefon tekrar başlatılıyor diyor
    kapanıp açılıyor telefon pin kodunu giriyorum
    diyorki telefonunuz güncellenemedi güncelleme paketi telefonla uyumlu değil servis sağlayıcınızla görüşün
    nasıl güncelliycem bu mesaj takılmasından bıktım artık
  • bebott;
    aynen benim telefonda v10.bende wireless la guncelemeyi kontrol et dedim.yeni guncelleme var diyip indirdi telefon.sonra kuruluma gecince ayni cevabi aldim.forumda bunu cozen arkadaslar var fakat ugrasmak istemiyorum.musait birgunde nokia shop a goturup guncelletecegim.eger bulundugun yerde varsa sende oyle yapabilirsin yoksa nemesis prog product code u degistirip yukleyebilirsin.
  • Arkadaşlar bu mesaj sorunu hala devam ediyor, sadece bendemi var bu ne yapmam lazım. soft fortmat attim yine olmadı. bide format atınca lisanslı quickoffice vardı parayla almıştım, oda silindi ve onun unlock code'u yok silmişim, nasıl geri alacam o kodu. Para boşamı gidecek.
  • 5800 den ne farkı var bu telefonun?
  • kimse fotoğrafımı beğenmemiş siz ne anlarsınız læ fotodan

@mavisakal 2
    3g yok abi 2.9 inç daha ince benim bildiklerim bunlar bahsettiğim telefon 5530 ben de 5530 kullancısıyım tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

5800 den ne farkı var bu telefonun?

5530 da gps yok 3g yok ön kamera yok görüntülü görüşme yok ekranı daha küçük.

5800 daha iyi bir telefondur 5530 tip olarak iyidir.

quote:

Orijinalden alıntı: torque89

peki müzik kaliteleri aynımıdır?,bugün akşamüstü gidip alıcam vatandan arkadaşlar ne diyorsunuz?

5800 müzik kalitesi olarak daha iyidir.Rmaa grafiklerine göre piyasadaki telefonların en iyi sesi 5800'dadır.

@ ps3man

GPS ön kamera ve ön kamerayı kullanan yüzlerce güzel oyun ve uygulama ve daha büyük bir ekran bunlar 5800da var.Özellikle büyük ekran ve GPS önemli şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 22 Haziran 2010; 0:44:50 >

• Evet arkadaşlar telefonu dayanamadım götürdüm nokia shop'a yalnız özellikle V30 diye belirtmeme rağmen V 20 yüklemişler.
    Şu an teknik servislere V30 gelmedi gelince sizi arayalım diyorlar birde

Hayır birde sorun çıkardılar başıma şimdi kilit kodu istiyor dediler telefonu almaya gittiğimde yazılımı V20 yapmışlar ama telefon artık kod istiyormuş benim sim kartımdan başka kart takılmazmış İstanbul'a göndermemiz lazım dediler.(Bu arada ben İzmir'deyim.Olay Lozan Nokia Shop'da oluyor.)

Ben telefonu göndermek istemiyorum ben size çalışır verdim böyle bir problem yoktu şifre falan da koymadım dedim. Taktım simkartı aldım.
    Eve geldim güncellemeyi tekrar evde wireless ile denedim V30 yaptım.

Mesaj takılma problemi bitti.
    Menüler kinetic scroll oluyor.
    Haritalar kısmı daha stabil çalışıyor şu an
    Müzikçalar değişmiş
    şimdilik dikkatimi çeken bunlar.Yani baya güzel oldu.özellikle mesaj olayı

Yalnız bu kilit kodu nedir ne yapılır hala çözemedim anlayan bilen varmı acaba ?

Menü/Ayarlar/Telefon/Telefon Yönetimi/Güvenlik/Telefon ve Sim kart/Sim kart değişirse kilitle ------> bölümünde Evet yazıyor bende Hayır dediğimde kilit kodu istiyor ama 123456 yada 12345 değil bu ne olabilir ben böyle bir kod kesinlikle koymadım.

Bu acaba servisin marifetimi kendim düzeltebilirmiyim yoksa İstanbul'a göndermem gerekirmi
    Çalışan telefon bozulur gelir diye de korkuyorum yani
    Başka sim kart kabul etmiyor şu an kafayı yiycem bir işi de düzgün yapmazlar

• Bu Telefonu Almayı Düşünüyorum Ama Tus Kilidinin Oynaması Ve Bataryanın Tam Oturmadıgından Bahsetmiş Arkadaslar Bütün Ürünlerdemi Aynı Sorun Var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhosTLoRD

Bu Telefonu Almayı Düşünüyorum Ama Tus Kilidinin Oynaması Ve Bataryanın Tam Oturmadıgından Bahsetmiş Arkadaslar Bütün Ürünlerdemi Aynı Sorun Var ?

Hepsinde var ama çok önemli değil. Yani ben normalde küçücük birşeyi bile kafama takarım ama bunlar çok rahatsız etmiyor beni. Zaten zamanla alışıyorsun, çok büyük bir problem değil yani bir süre sonra farkına bile varmıyosun tuş kilidinin oynadığının falan. Kapağada ben bi kağıt koydum, iyi yani. Telefon çok güzel ben seviyorum telefonu o yüzden onlar gözüme hiç batmıyor. Almak istiyosan al, onları kafana takma büyük problemler değil.
  • Bide biri bana yardım etsin, geçen gün güncelledim, mesaj yazarken problem var telefonda üst mesajımdada belirttiğim gibi, belki problem geçer diye format attım bu seferde quickofficeden olduk, daha yeni almıştım programı. Neyse biri bana v30u tekrar nasıl yükleyebileceğimi söylesin. çünkü denedim yazılım zaten güncel deyip duruyor ama ben v30un üstüne bir kez daha v30 yüklemek istiyorum, belki problem düzelir diye.
  • facebook videolarını ve youtube videolarını izleyemiyorum. forumda okudum opera mini yükledim ama gene izleyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A7IDEZ

Bide biri bana yardım etsin, geçen gün güncelledim, mesaj yazarken problem var telefonda üst mesajımdada belirttiğim gibi, belki problem geçer diye format attım bu seferde quickofficeden olduk, daha yeni almıştım programı. Neyse biri bana v30u tekrar nasıl yükleyebileceğimi söylesin. çünkü denedim yazılım zaten güncel deyip duruyor ama ben v30un üstüne bir kez daha v30 yüklemek istiyorum, belki problem düzelir diye.

bence fabrika ayarlarına geri dön tekrar v30 u yükle derim...
  • arkadaslar bende telefonu güncelledim ama sadece müzik calardaki farkı gördüm scrolling felan war dediler ama göremedim yaardımcı olurmusunuz
  • Alınası bir telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: private84

quote:

Orijinalden alıntı: A7IDEZ

Bide biri bana yardım etsin, geçen gün güncelledim, mesaj yazarken problem var telefonda üst mesajımdada belirttiğim gibi, belki problem geçer diye format attım bu seferde quickofficeden olduk, daha yeni almıştım programı. Neyse biri bana v30u tekrar nasıl yükleyebileceğimi söylesin. çünkü denedim yazılım zaten güncel deyip duruyor ama ben v30un üstüne bir kez daha v30 yüklemek istiyorum, belki problem düzelir diye.

bence fabrika ayarlarına geri dön tekrar v30 u yükle derim...

Zaten fabrika ayarlarına döndüm, ama v30 yüklü oluyor yine ve üstüne tekrar v30 yüklenmiyor. Tekrar nasıl yükleyebilirim birisi yardım etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

5800 müzik kalitesi olarak daha iyidir.Rmaa grafiklerine göre piyasadaki telefonların en iyi sesi 5800'dadır.

bunu diyen ii sallamış , ayrıca 5530 ile aynı sistemi kullanıyor.
  • Black daha güzeL
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.