Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan2884

Arkadaşım sertacksk evet tuş kilidini açmadan yeşili sürüklüyorum ama bazen algılamıyor neden öyle olabilir ki acaba mesela 10 aramanın birinde algılamıyor.Bu arada ben niye alıntı yapamıyorum kafayı yicem alıntı yapa tıklıyorum üye olun yada bu özellik aktif değil diyor.

ya bence sistemsel bi sorun degildir ya piskolojikman sen acamıyorsundur tam sürüklenmiyordur bende de olur o yani bi kac defa sürüklemem gerekiyo ..eger seninki daha farklı bi olaysa at bi format gitsin ..yada yazılım güncelle
  • Ya arkadaşlar telefona tema yuklemeye calısıyorum buradan indirdiğim .sis uzantılar gorunmuyor telde neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bebott

Ya arkadaşlar telefona tema yuklemeye calısıyorum buradan indirdiğim .sis uzantılar gorunmuyor telde neden?

nerden ve nasıl indiriyorsun ...hafıza kartından bakman lazım biliyrsun demi ?
  • ya bence sistemsel bi sorun degildir ya piskolojikman sen acamıyorsundur tam sürüklenmiyordur bende de olur o yani bi kac defa sürüklemem gerekiyo ..eger seninki daha farklı bi olaysa at bi format gitsin ..yada yazılım güncelle

Valla psikoljikse eğer kafayı yemişim demektir adam aramayı sonuna kadar çaldırdı açamadım algılamıyodu format denedim yine yaptı yazılım güncelledim yine yaptı sinir olmaya başladım yazılımla alakalı galiba çünkü donanım olsa hiç algılamaz kafayı yicem yaw
  • Kalibrasyonu tekrar yapmanı tavsiye ederim. Ayrıca telefonu tırnakla kullanmanız daha iyi algılamasını sağlayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Kalibrasyonu tekrar yapmanı tavsiye ederim. Ayrıca telefonu tırnakla kullanmanız daha iyi algılamasını sağlayacaktır.

heh bak şimdi aklıma geldi kesin kalibrasyonu yap sen ...eger oda olmuyorsa kesin götür servise
  • İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim kalibrasyonu tekrar deneyim sonuca bakalım olur inş buradan sonucu bildiririm ama bazen iki gün yapmaz üçüncü gün yapar yine de sonucu burdan yazarım herkese teşekkürler.
  • Arkadaşlar kalibrasyon olayını denedim yazılım güncelleme yapmıştım zaten yine de bugün aynı durum tekrarlandı benden başka karşılaşan yok galiba bu durumla sinir oldum iyice ayrıca baya bi denedim tırnakla falan da ama algılamadı zaten algıladığında hemen açılıyor kolay bir şekilde bu nasıl bir sorun böyle acaba servise göndermeden düzelebilir mi fikri olan varsa yardım bekliyorum
  • bende hiç kendini yorma arkadasım götür servise bence hatalı bi ürün o ..yazılım la ve dediklerimizle olması lazımdı ..cünkü onun bi ayarı yok menüde hani acık kapatamıyorsun o olayı ..diger dokunmatiklerde sorun yoksa bi tek yeşil acma şeridinde sorun varsa bence verdiginde degiştirirler senin telfonu
  • Keşke sürekli yapsa hemen değiştirirler ama bazen iki gün yapmıyo sonra takılıyo adamlar dicekler biz test ettik sorun yok orasını burasını çizecekler birde bu yüzden korkuyorum servise vermeye galiba kalacak böyle offfff offffff
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Telefonu ilk aldığımızda içinde bulunan facebook, myspace, youtube kısayolları var biliyorsunuz. Ben hafıza kartını biçimlendirince youtube, facebook falan silindi birtek myspace kaldı. Onuda silmek istiyorum fakat birtürlü silemedim. xploreda yüklü ama ondada yapamadım. Nasıl silebileceğimi bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba. Mutlaka bir yolu olmalı diye düşünüyorum.
  • Tema Paketi-12: 5 Adet ( Marengo, Moment, Mosaic Mad, N900, Nokialino)

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ##

Kendi derlememdir. Marengo (tavsiye ederim), Moment, Mosaic Mad, N900 ve Nokialino temalarını içerir.

İndirmek için:
    HF:http://hotfile.com/dl/31059989/76b4865/Symbian.S60v5.Tema.Paketi.12.rar.html

• Tema Paketi-13: 6 Adet (Orange, OVI, Pandora, Rays, S60 Original, Shadow)

Kendi derlememdir. Orange, OVI, Pandora, Rays, S60 orjinal teması ve Shadow temalarını içerir.

İndirmek için:
    HF:http://hotfile.com/dl/31061041/1972716/Symbian.S60v5.Tema.Paketi.13.rar.html

• Arkadaşlar bu shazam 2.2 programının full sürümünü bulan var mı netteki versiyonlar çalışmadı hata veriyor var mı bu programın full sürümünü bulan paylaşırlarsa çok sevinirim.
  • Tema Paketi-14: 8 Adet (Droid, Strata, TehkBlack, Ultimate vs)

Kendi derlememdir. Güzel temalar içerir.

İndirmek için:
    http://hotfile.com/dl/31287567/3ec08f1/Symbian.S60v5.Tema.Paketi.14.rar.html

Diğer tema paketleri için:
    http://www.reis-ieagles.com/temalar-duvarkagitlari-ekran-koruyucular/

Tema Paketi-15: 5 Adet (Cose, Eternity, DejaVu, Fleur ve FlyAway)

Kendi derlememdir. Güzel temalar içerir.

İndirmek için:
    HF:http://hotfile.com/dl/31287579/7194ab4/Symbian.S60v5.Tema.Paketi.15.rar.html

Diğer paketler için:
    http://www.reis-ieagles.com/temalar-duvarkagitlari-ekran-koruyucular/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 5 Mart 2010; 13:44:09 >

• Arkadaşlar Ben Nokia N73 kullanıcısıyım 2008 yılının son günlerinde Aldım Fakat şimdi değişme zamanı Nokia 5530 Gözüme çarptı Bu Tlfn da internetten Youtube gibi sitelerde Video izlene biliyor mu ve ayrıca çin telefonlarındaki Tv izleme özelliği mevcut mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal2_ocal -- 5 Mart 2010; 16:52:58 >
  • her türlü internete girebiliyorsun video izleyebiliyorsun çin teli gibi tv si yok ama. olsa zaten çin telefonu olurdu
  • Nokia 5588 XpressMusic in Siyahımı daha iyi Beyazımı ve el izi lekesi falan kalıyormu üzerinde
  • BH-103 kulaklığım geldi. Sesinden gayet memnunum bazı kişilerin dediklerinin aksine. Hatta telelfonun yanında gelen kulaklıktan çok daha iyi ses veriyor. Hemde daha yüksek. En yükseğe alınca kısmanız bile gerekiyor ancak orjinal kulaklıkta ses biraz kısık(En azından bana göre ). Bluetooth uzaklığı çok iyi. Telefonla aranızda 5-6 metre olsa hatta arada duvar olsa bile akıcı ve temiz bir ses alabiliyorsunuz.
  • Wireless'a bağlanmaya çalışınca "Bağlantı kurulamıyor, işlem gerçekleştirilemiyor." diyor. Fikri olan? Herhangi bir wireless ağına bağlanmaya kalktığımda yapıyor bunu aptal alet.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.