Şimdi Ara

===> Nokia 5320 XpressMusic Ana Konu<=== (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.927
Cevap
2
Favori
166.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eğrü bürü ingilizceden türkçeye cevrilmistir yazılar.

N okia, onun XpressMusic sahasına toplamanın olduğu gibi yeni müzik-sağlanan hareketli bir telefonu tanıştırdı. Yeni Nokia-5320 XpressMusic, karşılanabilir müziğin bir sahasına teklif eder, ve eğlence, pazarda en taze, gösterişli tasarımlarla geçirir. 3G'le dinamik bir tasarıma sosyal eğlence yeteneklerini yer vermek, Nokia-5320 müzik telefonu, müstesna müziği teslim eder, ve 2.0 ağ, erişir. Yenilik getiren yeni ses-kontrol edilen, de, ve oyun özelliği, tüketiciler sadece, onu otomatik olarak oynaması için favori bir sanatçı veya şarkının ismini diyebilir. Ekstra özelliklerin bir birliğine teklif etmek, Nokia-5320 XpressMusic telefonu, bir 3.5mm ses krikosu olan adanmış XpressMusic anahtarlarını kapsar, pleybeğin 24 saatine yukarıya, ayarlar, ve çok duyarlı ses kalitesi için bir ses kırıntısı.

===> Nokia 5320 XpressMusic Ana Konu<===

Nokia 5320 XpressMusic with HSPDA connectivity

Nokia-5320 müzik mobil telefonu, yukarıya 8GB'e uzatılabilir hafızayı teklif eder, HS USB, hızla için hızlı müzik transferi ve HSDPA, veriye eriştiği için. Dolu yer verilen Internet tarayıcısı, Ovi'ye erişim ve Nokia arama 4.1, rahatlıkla medya içeriği ve bilgiyi bulmak ve paylaşması için kullanıcılara izin verir. Ayrıca, adanmış N-rehin kumar oynama anahtarları ve manzara görüşü, gerçek kumar oynayan bir tecrübeyi teslim eder, HSDPA, sağlarken, hızla, indirme için müsait olacak olan N-rehine erişir. Nokia-5320 XpressMusic, vergiler ve sübvansiyonlardan önce 220 EUR'in tahmin edilen bir perakende satış bedeliyle 2008'in üçüncü çeyreğinde ticaret filosuna başlamak için beklenir.

Interact and share content with the Nokia Xpress Music phone

"Bizim aletler XpressMusic sahamız, üst müzik tecrübeleri ve taze, yenilik getiren tasarımların birleşmesini teslim etmeye devam eder", Jo Harlow dedi, yardımcı başkan, canlı kategori, Nokia. "Nokia-5320 XpressMusic, onların medyasının ek olarak, birbirini etkilediğine erişmesi için tüketiciler için yeni yollarla oyuna giriş parasının yukarısını dizer, ve herhangi bir zaman arkadaşlar ve toplumlarla pay içeriği, herhangi bir yerde".

Nokia XpressMusic 5320 compatible with Nokia Music Store

Yeni Nokia XpressMusic, 5320 handsetin, geçenlerde başlatılan Nokia müzik deposuyla uyuşabilir olduğu ve kolay müzik kenar-yüklemesini teklif ettiğidir. Nokia müzik deposuyla, tüketiciler, her iki reşit ve bağımsız etiketlerden 2 milyon yolun fazlasından seçebilir; Uluslararası ve yerel sanatçılar, ve basitçe karıştırır, indirir, akar, ve dosdoğru bir PC veya yan-yüke hareketli bir alete eşleme de.

Nokia Mini Speakers MD-8

Yeni Nokia-5320 XpressMusic mobil telefonunu tamamlamak, Nokia hem de, Nokia mini konuşmacılar MD-8i'ni ilan etti. Parlak, cep-boyutlandırılan bir tasarım ve gevrek stereo sesle, bu aşırı-portatif mini konuşmacılar, 40 saat, FM bir antene melodi sıklığı, ve karmaşa-olmayan bir kabloyu cezalandırması için yukarıya oyun zamanı boyunca pil gücüne yer verir. Geniş ölçüde uyuşabilir, Nokia mini konuşmacılar MD-8i, 2008'in ikinci çeyreğinde ticaret filosuna başlayacak

• 5610 gb. olamaz bu cihaz 2 mp. video'da yaramaz. + tasarım..

şuan XPressMusic Ailesinin Varısı 5610 tahtan inmesi zor olacak bu gidişle..
  • 5610 un tahtan inmesi kolay bence 5610 un wlan ve symbian eksikleri var... bu eksikleri gideren bir telefon çıksın 5610 u unuturuz (tasarımını hariç, sırf tasarımı için almayı düşünüyordum symbiansız olamam dedim vazgeçtim...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

5610 un tahtan inmesi kolay bence 5610 un wlan ve symbian eksikleri var... bu eksikleri gideren bir telefon çıksın 5610 u unuturuz (tasarımını hariç, sırf tasarımı için almayı düşünüyordum symbiansız olamam dedim vazgeçtim...)

symbian senin için çok önemli galiba?

arkadaşlar hazır betondan da fiber optikten de telefon yapsalar sonuç yine aynı sıkılganlık sadece insanlara mahsus.
  • Tipi ve özellikleri bakımından hoş telefon ama Symbian olması bana göre bir kusur...
    AntiSymbian

Saygılar...
  • quote:

5610 un tahtan inmesi kolay bence 5610 un wlan ve symbian eksikleri var... bu eksikleri gideren bir telefon çıksın 5610 u unuturuz (tasarımını hariç, sırf tasarımı için almayı düşünüyordum symbiansız olamam dedim vazgeçtim...)

symbian olmaması eksiklik değildir.. kişiye göre değişir, onun işletim sistemi java ,bunu symbian..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 23 Nisan 2008; 22:42:06 >
  • Fiyat olarak bir bilgi yok mu?
  • quote:

bu arada bakın derim az kalsın 5610 u yakalıyormuş

http://www.mobiletisim.com/telefonlar/karsilastirma_bak.asp?kar_id=365162x018a1801116312694956

5320de otofocus bulunmuyor,fakat var diye yazılmış sitede :s
  • Symbian os 9.2 süper olmus
  • Arkadaşlar Benmi Yanlış Görüyorum Bu Yeni Çıkacak 5mp'lik 6220'in Aynısı...
    Aynı Kasa.. Aynı K750 W800 Gibi Yanılmıyorum Dimi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Da®ksiDe©

İşte bu cihaz çok hoş olmuş, ancak 890Mah batarya ne derece yeterli olur, orası tartışılır...

valla samsung kullanan biri olarak şarj cihazsız dışarı çıkamıyorum çünkü telefonumun pili en fazla 2 gün dayanıyor.24 saat kesintisiz müzik dinlenebildiğine göre pil performansı mükemmeldir.Bana yeter ama sizi bilemem.
  • tasarımı begenmedim.
  • bence süper olmuş tabi 6220 classic ten sonra en beğendiğim tip olarak tel olmuş

birde arkadaşlar ben benim 6120'ye bir 2.5 - 3.5 kulaklık dönüştürücü aldım ama bu kablo olanlardan değil küçücük 2 cm lik bir şey ve ses kalitesi muhteşem oldu, sesi nokia nın kendi müzik çalarında bile sonuna kadar dinleyemiyorum, son seste bile zerrece bozulma yok, aldığım günden beri ne zaman telefonda müzik dinlesem şaşırıyorum.

Acaba diyorum bu extra ses çipi hikaye olmasın çünkü benim 6120 müzik telefnu oladığı halde şu anda kuallandığım tüm müzik aletlerine ses kalitesi olarak takıyor ve ses yüksekliği olarak ( ne kullandın derseniz, moto e2, se w810i akustikli, ipaq ppc, 3-4 çeşit mp3 çalar vs vs vs)

yani diyorum daha kaliteli malzeme ile nokia ses kalitesini yükseltmiş sonrada çip taktiık diyo olmasın?

bu arada bana kaliteli bir symbian mp3 dinleme programı tavsiye edecek var mı?

• Son tasarımları cidden hoş nokianın.
  • n82 nin kopyası...
  • yok yahu neresi N82
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

yok yahu neresi N82

+1
  • Hoş olmuş ama bende herkes gibi 5610' u daha çok sevdim
    N-GAGE desteklemeside çok iyi
    Samsung'da kullancak tabi boş dururmu,
    fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
  • Ses karşılaştırmaları da 1 aya kalmaz düşer heralde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.