Şimdi Ara

===> Nokia 5320 XpressMusic Ana Konu<=== (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
2
Favori
166.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Scorp1725

quote:

Orijinalden alıntı: mshysteria

Yok, güncelleme falan çıkmaz bundan sonra.

Nokia değiştir diyor yani.

Evet değiştirmemizi bekliyorlar galiba. Ancak yeni alacağım telefon kesinlikle Nokia olmayacaktır.
    Zaten akıllı telefonların çıkmasıyla bizim elimizdeki symbian (yarım akıllı) telefonların hükmü bitti.
    Şimdi yeni fenomenler android'ler. 2,5 yıllık 5320'yi satıp şöyle en akıllılarından bir tane de ben almayı düşünüyorum.
    Acaba bizim 5320'ye alıcı bulabilir miyiz?

valla alıcı bulursunuz belki de, kaça alacakları meçhul.. yok fiyatına gider diye düşünüyorum
    30-40 a satacağınıza yedek olarak evde bulunsun daha iyi..

• O kadar da düşük fiyata satılmaz heralde. 100-150 etmez mi, 400 lira bayılmıştım bu telefona, en azından 150 TL isterim.
  • can yoldaşım 5320'yi bırakıp galaxy s plus'a geçtim 1 ay önce falan. ama hala mesaj sesini duyduğumda gözlerim doluyo (tel abimde)
  • Askere gideceğim bakalım, ben de veda edeceğim bu telefona. Gelince de artık ne olur ne çıkar bilemem. o zamanın şartlarına göre bir telefon alırım.
    artık iphone 6 mı olur, samsung galaxy s5 mi olur ya da htc one xxxxx mi olur bilemem. teknoloji akıp gidiyor, belki o zamana cep telefonları bile kalkar :)
  • beyler komple kasa arıyorum bu telefon için. 0 tabii ki. var mıdır elinde olan
  • Şu gün şu saatte elimde bulunan telefon. 2009 üretimi, 5 yıl olmuş neredeyse, abim almıştı vakt-i zamanında ve sonra bana geçti, telefonda çok az sorun var işletim olarak. Mesaj yazarken ikinci satırda yavaşlıyor, whats app.da internette sorun yok, mesaj yazmada var sadece, nedenini bilmiyorum, onun dışında gayet iyi, hatta 3.5G'si falan müthiş, fiziki olarak da, batarya haşat, çakma kullanıyorum, dış kapak baya eski. Şu anda symbian s60 işletimli bu güzelim telefonu satacak olsam kaça satarım? ama ciddi olarak söylüyorum piyasadaki bissürü anroid dokunmatik 400-500 liralık telefona 1500 basar.

kapağı değiştirsem kaça gider? batarya çakma. telefonda sorun yok. 3.5 G'si var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silmarillerin sahibi

Şu gün şu saatte elimde bulunan telefon. 2009 üretimi, 5 yıl olmuş neredeyse, abim almıştı vakt-i zamanında ve sonra bana geçti, telefonda çok az sorun var işletim olarak. Mesaj yazarken ikinci satırda yavaşlıyor, whats app.da internette sorun yok, mesaj yazmada var sadece, nedenini bilmiyorum, onun dışında gayet iyi, hatta 3.5G'si falan müthiş, fiziki olarak da, batarya haşat, çakma kullanıyorum, dış kapak baya eski. Şu anda symbian s60 işletimli bu güzelim telefonu satacak olsam kaça satarım? ama ciddi olarak söylüyorum piyasadaki bissürü anroid dokunmatik 400-500 liralık telefona 1500 basar.

kapağı değiştirsem kaça gider? batarya çakma. telefonda sorun yok. 3.5 G'si var.

mesajlar-seçenekler-yazma dili kısmına gelip ingilizce olarak ayarlarsan mesaj yazma konusunda sıkıntı yaşamazsın

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.