Şimdi Ara

Nokia 5310 XpressMusic Nokia KOM A.Ş Cihazı Sıfır Kapaklı Çiziksiz Kutulu RESİMLER EKLENDİ KARGOSUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazı şuan ben kullanmaktayım kapakları yeni telefon full orjinal ve sorunsuz.Nokia'nın ender ürettiği çift hoparlörlü müzik manyağı bir telefon.Çok memnunum fakat yine tel değiştireceğim değişiklik amaçlı satıyorum ..

Kutusu kullanma , klavuzu , orjinal bataryası , Orjinal kulaklığı , 1GB hafıza kartı zarf deri kılıfı ve orjinal şarj aleti ile gönderiyorum.

Arkadaşlar Nokia kulaklığın birinden ses çıkmadığı için orjinal Samsung kulaklık aldım bunun ses kalitesi daha güzel gerçekten bunu da yollayacağım..

Alana hayırlı olsun.Bu arada kapakları ve orta kasa buzzer şarj soketi gibi aksamları komple 1 ay önce değişti garantisi bitmek üzereyken Nokia Shop ta değiştittirdim bedavaya Kılııfnda kullandım ürün Nokia KOM A.Ş. Çıkışlıdır !
    Bu arada renk kırmızı siyah
    Fiyat 190 TL > 180 TL OLDU KARGO BEDAVA !

Nokia 5310 XpressMusic Nokia KOM A.Ş Cihazı Sıfır Kapaklı Çiziksiz Kutulu RESİMLER EKLENDİ KARGOSUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxera35 -- 21 Mayıs 2010; 22:23:15 >

• Özel mesaj.
  • Pm cevaplandı.Satışa devam ..
  • resimler eklendi ..
  • p.m. gönderdim hayırlı satışlar dilerim..
  • pmler cevaplandı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.