Şimdi Ara

Nokia 5310 - 5320 veya ayarında bir telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 5310-5320 tarzı bir telefon almayı düşünüyorum.
    Bütçe 350-450 lira arasında.

ilk etapta 5310 dşünüyordum ancak 5320 nin 3g ve son symbiana sahip olmasi aklimi celdi.

Bu fiyat aralıgında hangi telefon alınabilir acaba?

5320 de cok parmak izi kalıyomus.Kafam iyice karıştı.Önerebileceğiniz başka model var mı?

• doğru parmak izi kalıyor ama sadece parmak izi kalıyor diye 5320 yi almamazlık yapmamalısın çünkü 5320 nin artıları çok fazla.
    bence 5320 yi al boyutlar hariç her yönüyle 5310 dan daha üstün
  • o paraya n73 ebakabilirsin sıfırı
  • Arkadaşım 4-5 aydır 5320 kullanıcısıyım Telefondan memnunum almanı tavsiye ediyorum,5310 almaman gerçekten çok iyi bildiğin gibi 2009 da 3g teknolojisi geliyor TÜRKİYE ye bu da bir avantaj,parmak izi bırakma konusuna gelince bildiğin gibi dışı Piano Black kaplı ve de bende almadan önce parmak izi bırakma olasılığını göz önüne bulundurmama rağmen hiç pişman olmadım insan alışıyor parmak izi bırakmasından o kadarda bir kusur çekmiyosun( aşırı şekilde bırakmıyor),symbiana olmasıda gerçekten çok iyi,flaşı var bu piyasada bu paraya bundan daha iyi bir tel. bulcağını sanmıyorum (fiyatına göre),Bu arada dışı mükemmel bir görsellik sağlıyor (parlak siyah)
  • n73 beni yavaşlığıyla çıldırtır.aradığım özelliklere uyan bi 5310 bi de 5320 var.5310 boyut olarak daha karizmatik duruyo bana göre(inceliği kasa yapısı).5320 nin incelemesinde kasanın plastik benzeri bir malzemeden yapıldıgını okumuştum.bu da düşündürdü biraz.
    bide
    @nakres93

yeni symbian olması ne kadar avantaj? 3g yi gerçekten karşılayabilecek bir telefon mu?(ekranıyla,hızıyla)ngage oyunları nasıl oynanıyor?(oynadıysan tabi :))
  • Symbian olması program yükleme açısından daha iyi (bana göre) ve de bildiğin gibi symbian olmasıyla menü veya tel. kapama tuşuna bastığında en son açtığın yeri menü tuşuna basılı tuttuğunda tekrar açabiliyorsun(diğer symbianlarda da var.),3g karşılıyabilecek bir telefon olduğuna eminim,telefon çok hızlı,n-gage oyunları süper oynuyorum;özellikle ONE oyunu çok süper oynanıyor,tabiki n-gage oyunlarını yan oynuyorsun;telefonun üst tarafındaki n-gage tuşuyla ve şarkı kısa yol duşları (tel. yanındaki ) ile n-gage oyunları çok rahat ve eğlenceli oynanıyor...Bu arada n-gage tuşuna (tel .üstünde-kamera yanında)basılı tutulduğunda söyle-çal komutu geliyor bu sayede şarkının ismini söylediğinde şarkıyı açıyor (ben pek kullanmıyorum) 5320 XPRESS MUSİC
  • LG KE970

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 14 Aralık 2008; 10:16:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsaid

o paraya n73 ebakabilirsin sıfırı

sinirlerini bozmak istiyorsan birebir
  • 5320'nin Symbian sistemini hackleyemeyen çok kişi var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lawagolem

5320'nin Symbian sistemini hackleyemeyen çok kişi var.

Nasıl yani.
  • Acaba biraz daha beklense fiyatlar düşer mi?

mesela bir n95 için?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: Lawagolem

5320'nin Symbian sistemini hackleyemeyen çok kişi var.

Nasıl yani.

Ya hani şu sertitika uygulaması getirildi ya bu yüzden kimse program yükleyemiyor.Yükleyebilmek içinde Symbian'ın hacklenmesi gerekiyor.Ama bu işi 5320'de yapamayan çok kişi var.Hatta ben bu yüzden vazgeçtim.Google'a "5320 sertifika ve hack sorunu" vb. şeyler yazıp aratırsanız görürsünüz.5320'yi hala 5310 gibi hiç bir uygulama olmadan kullanan tanıdıklarım var. Hatta bende bu yüzden vazgeçtim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ultio

quote:

Orjinalden alıntı: hsaid

o paraya n73 ebakabilirsin sıfırı

sinirlerini bozmak istiyorsan birebir

o fiyata ancak n73 kadar sinir bozucu ve özellikle yavaş bir telefon alabilrsin
  • Nokia 5310 kullanıyorum memnunum onuda önerebilirim
  • Bu aralar wi fi ve 3g teknolojisi aranmaya başladı.bi n95 için mi zorlasak?

n95 ve n95 8gb arasında hafızadan başka bir fark var mı?

artık rotayı n95 e cevirdim :)
  • N95 alırsan en iyisini yapmış olursun bence.
  • n95 yerinde n79 önerenler var.arada ne fark var?

birde n95 maks. kac hafızaya sahip olabiliyor?_
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.