Şimdi Ara

:::NOKİA 5300:::(Tema,içerik,paylaşım,...) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
0
Favori
142.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • usb'den nasıl şarj ederiz, daha doğrusu şarj edebilme şanısımız var mı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamturke

sms kapasitesi nedir 5300ın toplam kaç mesajı alıo
    5200lada aynımı

Benim Gelen Kutusu'nda 2150, Giden Kutusunda 1400 mesaj var Hiç de yavaşlamıyor...

quote:

Orjinalden alıntı: kamturke
    usb'den nasıl şarj ederiz, daha doğrusu şarj edebilme şanısımız var mı acaba

Üzerindeki USB girişinden şarj olmuyor, ancak bir ucu USB (bilgisayar tarafı) diğer ucu ince şarj ucu olan kablom var. Bütün gün işte laptop başında olunca rahat rahat şarj ediyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: batu607

Arkadaşlar bide ben kapağı sürekli açıp kapamaktan ileride yalama yapar falan diye korkuyorum böyle bi sorun olurmu karşılaşanınız var mı??

Ben bir 5 aydır kullanıyorum, hiç bir gevşeme vs rastlamadım..

En sevdiğim yönü ise, kapakta ya da gövdede hiç bir renk çıkması vs olmuyor. İlk günkü halinden farksız
  • o usb şarj kablosunu nerden aldınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: batu607

bende yaklaşık 3 aydır kullanıyorum çok memnunum ayrıca bende kapağı açmadan mesajları görüntülüyo çoğu zaman kapağı açmadan kullanıyorum..

bende de kapagı acmadan goruntuluyo

benim soylemeye calıstıgım sey, kapagı kaydırdıgında direk mesajı acmıyo once bi ok basman gerekio mesajı gormek için
    bunu nasıl ayarlayabilirim?
  • O halde yanlış anladığım için kusura bakma kardeş ayrıca hepiniz cevaplarınızdan dolayı saolun..
  • Arkadaslar ben gunde en fazla okula giderken yarim saat gelirken yarim saat bide orada burada dinlesem yarim saat yani toplamda 1 bucuk saat gibi mp3 dinlesem sarj kac gun gider telin fazla kurcalamazsam teli tabiki...
  • soruya cevap aranmaktadır??
  • bende teli yeni aldım hemen hemen hiç mp3 dinlemeden fazla kurcalamadan batarya tam doludan ; 55 saat sonra şarjı bitti işte, yeni olduğu için mi bilmiyorum ama sürekli kullanan arkadaşlar daha net cevap verirler bende merak ediyorum hep böyle kısa mı gidicek şajı ... eğer böyleyse sony ericssona yönel bence
  • bende bugun 5300 black aldim ve su an sarjda tel

Ama kizagi tam acinca hafiften bir oynama oluyo ama cok fazla deil ilerde ins. bi sorun cikarmaz...

Acaba butun 5300 larda varmi o oynama bilmiyorum...

Telin ses kalitesi hosuma gitti gercektende kendi kulakligimla istedigin sesi alabiliyorum diyebilirim...

paylasimlara devam etmek dilegiyle...
  • benim ilk aldığımda arka kapak sorunlu çıktı şikayet falan ettim ama sonra kendim yaptım yani telefonun kalitesi pek iyi değil önceki sayfalardada konusu geçmiş ben fazla dayanacağını düşünmüyorum bu telin, kızağı olsun, boya soyulması olsun, kapaklar olsun... ama herşeye rağmen çok tatlı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: efege

o usb şarj kablosunu nerden aldınız

Aslında, ben aradım bulamadım. Ama hatun kişi İstanbul'da bulmuş bir yerlerden... Maalesef yardımcı olamayacağım...

Ses seviyesi ve kalitesi konusunda, Nokia'nın kendi kulaklıkları kötü değil, tam anlamıyla BERBAT. Son ses açtığımda bile cılız bir ses geliyor. Onun yerine 3.5mm adaptör ile Philips'in SHS3201/00 ve Creative HN-700 modelini kullanıyorum. Kesinlikle ses seviyesi ve kalitesi son derece fark etti.

Bu kadar övgüye rağmen yaklaşık 4 aydır kullandığım 5300'ımı PDA alacağım için satıyorum. Teknosa'dan alınma, garantisi doğal olarak devam eden, sorunsuz-çiziksiz 5300 telefonum satılıktır.. Kutu içeriği tamamen mevcut. 2.5mm -> 3.5mm çevirici de çıkıyor zaten kutudan... İsteyen arkadaşa yanında USB şarj kablosunu da veririm 275.- YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 27 Kasım 2007; 18:12:55 >

• arkadas lar ben 5300 bayramda aldım kapak rengim black beyaz sarrardığı ıcın bu ren gi tercih ettım tel fonun özellıklerenıne gelınce kamerası1,3mp olmasına rağmen ışığın etkısıyle harika fotolar cekıyor ama karanlıkta goruntu bozuluor karsılastığım sonrunlar aldığımın 1,5 ay sonra hoparlorüm patladı saolsun kvk servısı 1 günde yaptı kapğımın kayma aralığı bıraz ara olustu s40 sistemi var düzgün program caslıtırmıyor ve hala msn programını bulamıyorum goruntu olarak coğu kişi e250 zannedıyor ama karızması yeter be kardeşim kesın calısna bi msn programınız var sa verrısenız cok sevınırız
  • Bende 8 aydır fln kullanıyorum tek yaşadğım sorun müzik tuşlarından birini kırmak oldu:( haala veremedim kvk ya:(
  • arkadaşlar cepte msn deki msn i indirmek istiyorum telefona fakat 5300 yok telefon seçme yerinde bu yüzden telefona uygun programı indiremiyorum ne yapmalıyım?telefon jar dosyaları çalıştırıyor s40 zaten.ne yapmalıyım?
  • ARkadaşlar kardeşime 5300 aldık ama bi sorun var sanırım..bekleme modu ayarlarında bekleme modu yazı rengini değiştiriyorum sadece tarihin rengini değiştiriyo... (menu) yazan yerin rengi hala siyah olarak duruyoo.. sizde öylemii?? birde foto çözünürlüğünü 1280*1024 yapınca foto tam ekran olmuyo kenarlardan minicik küçülüyo fakat bi düşüğünü yani 1280*960 yapınca tam ekran oluyo sizdede öylemii helpp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 12 Aralık 2007; 22:52:16 >
  • Arkadaşlar 5300'ın kutu içeriğinde olan 2.5mm 3.5mm kulaklık dönüştürücüsünden arıyorum. Her yerde var demeyin biliyorum evet var. Zaten aldım bir tane Çin işi. Çok dandik bir şey yolda yürürken sürekli çıkıyor ve bazen telefonla bağlantı kuramıyor. (Bu sabah 15 dakika boyunca sokup çıkardım telefon kulaklığı görmedi.)

Bu sebeple orjinalini almak istiyorum. Kullanmayan arkadaşlardan veya telefonunu satacak olanlardan almaya hazırım. Gözüm döndü şuncacık minicik alete 20 YTL bile vermeye hazırım hatta ve hatta.

İstanbul içinde elden alabilirim birinizden..
  • evet bendede iki tane var o 2.5mm > 3.5 e dönüştürücü, bendede görmüyor , sormak istediğim sadece orjinallerimi görüyor önceki sayfalarda 1ytlye alıp çalıştığını söyleyen arkadaşlar vardı
  • Birde 5200 / 5300 kullanıcıları için fotoğraftaki ürünü öneriyorum. Usb ile bilgisayara bağladığınızda, hem veri aktarımı hem de şarj olmasını sağlıyor. Bir ucu usb diğer taraftaki iki ucu ise mini usb ve ince şarj girişi

Ürün gittigidiyor'da dke-5 model adıyla bulunmakta...
  • quote:

Orjinalden alıntı: efege

arkadaşlar cepte msn deki msn i indirmek istiyorum telefona fakat 5300 yok telefon seçme yerinde bu yüzden telefona uygun programı indiremiyorum ne yapmalıyım?telefon jar dosyaları çalıştırıyor s40 zaten.ne yapmalıyım?

Nokia 5300'te 240x320 piksel çözünürlüğü destekleyen tüm java uygulamalarını çalıştırabiliriz.

Bu adresi inceledin mi?

http://www.getjar.com/software/Nokia/5300
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.