Şimdi Ara

Nokia 525 vs 625 ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki telefon arasında kaldım. 525 in 1 gb ram'i oldukça iyi oyun acısından olsun uygulama acısından olsun. 625 de 4.7 inc lik bi ekran var ama çokta büyük bi ekrana ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum ki 512 mb ram oldukça hayal kırıcı oyun olsun uygulama olsun insan istediği performansı alamaz gibime geliyor. + ları ve - leri ile bu iki telefon arasındaki görüşlerinizi yazarmısınız şimididen teşekkürler.

• 525 in 2 eksisi var ön kamera bulunmaması ve flaş yer almaması 625 tavsiye etmem 512 mb ram ile çalışmayan oyunlar mevcut o yüzden 1 gb ramli modelleri tercih etmenizi öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr-enigma

525 in 2 eksisi var ön kamera bulunmaması ve flaş yer almaması 625 tavsiye etmem 512 mb ram ile çalışmayan oyunlar mevcut o yüzden 1 gb ramli modelleri tercih etmenizi öneririm

ön kamera ile benim hiç bi işim yok 3g ile görüşme yapmam arka flash çok etki edermi hocam
  • gece çekimi yapmıyorsanız hiç bir etkisi olmaz sonuçta gündüz flaşla çekim yapacak halimiz yok :) gece çekimi de çok kullanılan bir şey değil zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr-enigma

gece çekimi yapmıyorsanız hiç bir etkisi olmaz sonuçta gündüz flaşla çekim yapacak halimiz yok :) gece çekimi de çok kullanılan bir şey değil zaten

hocam 600 650 tl bütcem var başka önerebileceğin bi cihaz varmıdır.
  • android düşünürseniz o fiyatta kasma yapmayacak az telefon vardır zaten o yüzden gmd tavsiye edebilirim performansı fiyatına göre gayet iyi düzeyde xperia m de var ama gmd kadar performans vermez yine de sağlamlık olarak öndedir xperia m2 çıkacak yakında onu da bekleyebilirsiniz aslında video incelemesi mevcut bir bakın isterseniz
  • Merhabalar. 600 tl bütçe ile alınabilecek telefonlar arasında Windows phone platformunda kesinlikle lumia 525 sizi pişman etmicektir. Android tarafına geçersek Sony Xperia M gayet güzel bir cihazdır. Sizin yerinizde olsaydım xperia m yi alıp arkama bakmazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Adet Sarı Lumia 1520 850 TL
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran37

Merhabalar. 600 tl bütçe ile alınabilecek telefonlar arasında Windows phone platformunda kesinlikle lumia 525 sizi pişman etmicektir. Android tarafına geçersek Sony Xperia M gayet güzel bir cihazdır. Sizin yerinizde olsaydım xperia m yi alıp arkama bakmazdım.

Zaten aklımda xperia m vardı yani kesin bi şekilde xperia m alacaktım ama fiyatı sürekli düşüşte o cihazın ben yakın zamanda alacağım sonra pişman olurmuyum diye düşünüyorum. birde androidden sıkıldım diyebilirim galaxy ace, s3 mini gibi telefonlar kullandım birazda farklılık acısından wp 8 denemeyi düşünüyorum :) hocam bi sorum daha olacak htc wp 8s mi lumia 525 mi.
  • ikisi arasından lumia 525 öneririm yalnız siz bence macera arıyorsunuz :) android iyidir candır. xperia m sizi mutlu eder.
  • Hocam nokia camera programı var nokia nin o programdaki ınce aayrlari yaparsan gece bile aydınlık fotoğraflar cekebiliyorsun haberin ola

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmeran37

ikisi arasından lumia 525 öneririm yalnız siz bence macera arıyorsunuz :) android iyidir candır. xperia m sizi mutlu eder.

Hocam android can değil ya ben Lumia 520 kullandım da zamanında gerçekten çok canlı ya ve çok stabil de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 625'in donanımhaber incelemesini izleyebilirsin cihazın bazı önemli eksiklerinden bahsediliyor mesela ekran çözünürlüğü bazı yerlerde yetersiz kalıyormuş pikseller göze batıyormuş, ikinci olarak 512 mb ram var bu da 8.1 güncellemesinde sıkıntı çıkartabilir. Ve şarjı bir günü tam çıkartamıyor diye biliyorum. Bunun gibi eksileri var eğer benim için önemli değil dersen 625 al. Ama sana Xperia M öneririm hem daha ucuz hem donanım ve yazılım olarak daha üstün nfc si vs. var kesinlikle Xperia M öneririm.
  • nokia lumia 525 ten şaşma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahGomlek

Bu iki telefon arasında kaldım. 525 in 1 gb ram'i oldukça iyi oyun acısından olsun uygulama acısından olsun. 625 de 4.7 inc lik bi ekran var ama çokta büyük bi ekrana ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum ki 512 mb ram oldukça hayal kırıcı oyun olsun uygulama olsun insan istediği performansı alamaz gibime geliyor. + ları ve - leri ile bu iki telefon arasındaki görüşlerinizi yazarmısınız şimididen teşekkürler.

lumia 525 ama beni gıcık ediyor.hangi tarihteyiz kamera flaşı yok.nokia nın işine akıl sır ermiyor.625 de işe flaş var.detaya dikkat etmen için belirttim.kimi için önemli değil.
  • gerci yukardaki arkadaş belirttmiş ben direk başlıgı okuyup cevapladım.
  • SiyahGomlek kullanıcısına yanıt
    WP8 İÇİN LUMİA 525

ANDROİD İÇİN XPERİA M
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.