Şimdi Ara

Nokia 5235 mi Samsung Star Wi-Fi mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu 2 telefondan birini 2.el olarak almayı düşünüyorum. Fiyatları 250 TL civarı. Bu fiyatta başka öneriniz varsa önerilere açığım...

• SAmsung s5233 wifi.Dokunmatigi hassas wifisi zirt pirt kopmuyo sensorlu qwerty klavyesi fln var.Tek eksigi kamerasinda flas yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gereksiznick -- 6 Aralık 2010; 22:42:02 >
  • Dokunmatik istiyorsan nokia alma bence, bende 5800 var dokunmatik ekranı hiç iyi değil, diğerleri nasıldır bilemem.
  • bende beyaz 5233w var.Biraz silince yepyeni oluyo siyah alma derim cizilince bembeyaz belli oluyor.
  • Teşekkürler arkadaşlar. Araştırıyorum.

Ben de Nokia'nın dokunmatiğini duydum ve bizzat denedim. Aynı şekilde Samsung Star'ı ve Samsung Corby'yi de denedim. Gerçekten dokunmatik olarak Nokia'ya göre çok kullanışlı.

Şimdi benim düşündüğüm birinde sadece Wi-Fi var diğerinde sadece 3G var. Star'ın kamerası 3.2 , 5235'in 2.0. Yani baya özellik farklılıkları var. Kararsızım.
  • sana sunu garanti edebilirim 5233 w alirsan aklinda aa keske 5235 alsamiydim gibi bi soru kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gereksiznick -- 6 Aralık 2010; 23:00:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Teşekkürler arkadaşlar. Araştırıyorum.

Ben de Nokia'nın dokunmatiğini duydum ve bizzat denedim. Aynı şekilde Samsung Star'ı ve Samsung Corby'yi de denedim. Gerçekten dokunmatik olarak Nokia'ya göre çok kullanışlı.

Şimdi benim düşündüğüm birinde sadece Wi-Fi var diğerinde sadece 3G var. Star'ın kamerası 3.2 , 5235'in 2.0. Yani baya özellik farklılıkları var. Kararsızım.

bir nokia fanı olarak diyorumki samsung al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler arkadaşlar. Ben de Samsung'a daha yakındım aslında. Fakat yine de kararsız kalmıştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 6 Aralık 2010; 23:07:10 >
  • s5233w kullanıyorum. nisandan beri bende.
    hatta cep telefonu bölümünde incelememi görebilirsin. almanı tavsiye ederim. hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.

sadece son günlerde mesaj yazarken, ya benim sabırsızlığım yada gerçekten bir sorun; qwer klavyede harfler çift basılıyor yada yandakine basılıyor filan biraz canımı sıktı açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

s5233w kullanıyorum. nisandan beri bende.
    hatta cep telefonu bölümünde incelememi görebilirsin. almanı tavsiye ederim. hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.

sadece son günlerde mesaj yazarken, ya benim sabırsızlığım yada gerçekten bir sorun; qwer klavyede harfler çift basılıyor yada yandakine basılıyor filan biraz canımı sıktı açıkçası.

Teşekkürler. İncelemeye de baktım...

Peki size birşey sorucam. Uygulama ve oyun bulma konusunda sıkıntı yaşıyor musunuz ?

Bir de sahibinden ve gittigidiyor vb sitelerde fiyatlar 250 TL ve üzeri gibiydi. Fakat DH 2. bölüme baktım ve garantililer bile 200-220 TL civarında. Büyük ihtimal DH'den alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 6 Aralık 2010; 23:22:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

s5233w kullanıyorum. nisandan beri bende.

Teşekkürler. İncelemeye de baktım...

Peki size birşey sorucam. Uygulama ve oyun bulma konusunda sıkıntı yaşıyor musunuz ?

Bir de sahibinden ve gittigidiyor vb sitelerde fiyatlar 250 TL ve üzeri gibiydi. Fakat DH 2. bölüme baktım ve garantililer bile 200-220 TL civarında. Büyük ihtimal DH'den alırım.

Bu konuda pek üzerine düşmedim; uygulama, oyun filan pek anlamam da. Her türlü javayı çalıştırdım. Hareket sensörlü oyunlar filan gayet hoş ve eğlenceli oluyor.
    Opera olsun, sözlükler olsun çalıştıramadığım olmadı desem yalan olmaz herhalde.
    Telefonun kendinde google maps ve bir kaç oyun geliyor.

• Yıllardır Nokia kullanan biri olarak bu iki telefon arasından seçim yaparsam Samsung 5233 derim
  • 250 liraya e63 alınmaz mı ya. o daha iyi gibi ? ama dokunmatik istiyorsan bilemicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @İsimsiz Kahraman

250 liraya e63 alınmaz mı ya. o daha iyi gibi ? ama dokunmatik istiyorsan bilemicem.

e63'ü de inceledim ve gerçekten güzel telefon. Teşekkürler. Yine kafamı karıştırdı ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.