Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic(Satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon 1 kere şarj edilmiştir. Sıfır almayın bunu alın. Darty'den alınmıştır.
    Faturalı, KVK garantilidir. Fiyat :200 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kado06 -- 24 Ekim 2009; 20:34:03 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba, bu aletin 6300 dan xm haricinde bir farkı var mı? kamera, ekran kalitesi vs. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uazro

Merhaba, bu aletin 6300 dan xm haricinde bir farkı var mı? kamera, ekran kalitesi vs. teşekkürler.

hiçbir farkı yok içindeki yazılım aynı hocAM. kardeşime nisan ayında aldık. kulaklıgı super ses veriyor. hele dışarıya verdiği sesi duysannn. kulagımı tıkıyorum desem yeridir. bana sorarsan 6300'dan incelik haricinde kat be kat üstün bir telefon. kasası da on numara malzemeden yapılmıs.mavisini burada gordum ilk defa. kardeşime kırmızısını aldım. alan arkadas eger symbian hastası değilse kesinlikle bu telefondan memnun oalcaktır. tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elusive

quote:

Orijinalden alıntı: uazro

Merhaba, bu aletin 6300 dan xm haricinde bir farkı var mı? kamera, ekran kalitesi vs. teşekkürler.

hiçbir farkı yok içindeki yazılım aynı hocAM. kardeşime nisan ayında aldık. kulaklıgı super ses veriyor. hele dışarıya verdiği sesi duysannn. kulagımı tıkıyorum desem yeridir. bana sorarsan 6300'dan incelik haricinde kat be kat üstün bir telefon. kasası da on numara malzemeden yapılmıs.mavisini burada gordum ilk defa. kardeşime kırmızısını aldım. alan arkadas eger symbian hastası değilse kesinlikle bu telefondan memnun oalcaktır. tavsiye ederim.

Teşekkür ederim Erdem abi, biraz bakındım 262,000 renk ekrana sahip olduğunu gördüm... 16M renk ekranlı telefona alışınca, 262k gözüme çok soluk geliyor.

• 1 adet pm
  • dükkanımdaki ürünlerden biriyle takas düşünürmüsünüz??
  • hayırlı satışlar kardeş.10 dk önce hızlıaldan sıfırını sipariş ettik göreydim bunu düşünürdüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Nokia 8810 - 6310i - 6100
    10 yıl önce açıldı
    Nokia E72 (Satılmıştır)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pm attım
  • pm ye acil cevap bekleniyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.