Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
284.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NSU'ya yeni yazılım düşmemiş mi daha ya.
  • yeni yazılım yukleyemem, çünkü telefon kendini kapatıp duruyor. pc'ye bagladıgımda bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: rimefe

yeni yazılım yukleyemem, çünkü telefon kendini kapatıp duruyor. pc'ye bagladıgımda bile

o zaman tek çaren nokia phoenix i yükleyeceksin. USB ile telefonu bağlayacaksın.

anlatım
    http://www.maxicep.com/nokia-s40-ve-java/s40-serisi-uygulama-erisimi-problemi-cozumu-garantili-resimli-anlatim-burda-236969.html

**** olan yerler maksicep. ama maksicep diye yazılmıyor. maxi diye olucak. DH premium yok ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 19 Kasım 2010; 18:46:24 >

• telefonu açtığım gibi gelen kutusunu sil dedim. Şu anda resetlemedi kendini. Baya bir yavaş siliyor ama
  • şimdi telefonum reset atmıyor kendine ama mesaj hafızasına ulaşılamıyor. Bu yüzden mesaj da atılmıyor. Ne yapabilirim bilen var mı?
  • yazılım güncelleyebilirsin
  • teşekkür ederim
  • 5130 için bluetooth la oynanabilen poker oyunu varmı yardımcı olabilrmisiniz?
  • Yakında inşallah yeni telefonum gelecek Samsung Monte veya Sony Ericsson Xperia. 5130 tarihe karışacak gibi.
  • wala tarihe karışacağı günü iple çekiyorum ben de. Telefonun üçüncü bozulması bu. yazılım güncelledim hala değişen hiçbir şey yok
  • Ben memnundum telefonumdan ama artık ihtiyaçlarımı karşılamıyor. Valide hanıma verebilirim telefonu ya da satabilirim. Satış ilanım hala duruyor.
  • Telefonun ekranı iyice soyuldu bulanıklaştı menü tuşu soyuldu bende kılıf kullanmayı bıraktım yazılımı ise adamı çileden çıkartır taslaklarda önemli mesajlarım kayıtlıydı gelen kutusu epey dolmuştu sileyim dedim taslaklardaki mesajlarıda gelen kutusundaymıiş gibi göstermiş yine arada onlarda kaynadı Bozulmasına az kaldı samsung lindy yada corby wifi almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 22 Kasım 2010; 13:38:53 >
  • Tek sorunsuz çalışan telefon benim ki mi ya. Maşallah tütütü.
  • Benimki de gayet sorunsuz
  • telefonum malesef 6.cı kez bozuldu ve hakem kararıyla iade yapmayı düşünüyorum ne yapmam gerekli bilgisi olan varmı
  • Servis kayıtlarıyla beraber tüketici mahkemesine başvur. %99 haklı çıkacaksın.
  • bugün gittim gerekenleri öğrendim yarın gidip başvuruyorum adam büyük ihtimal haklı çıkarsın şartlar oluşmuş falan dedi bakalım ne sonuç çıkacak sonunda kurtulcam inş şu lanet telefondan :D
  • benim üçüncü bozuluşu bu. ben de iade edebilir miyim ki?
  • Bugün yeni bir sorunla daha karşılaştım telefonun ışıkları tuş kilidi devreye girmesine rağmen sönmüyordu telefonda bariz bir şekilde ısınma vardı hemen kapattım biraz bekledim tekrar açtım sonra düzeldi
  • Vay be ilk başlarda kimsede pek sorun yoktu sorunlar yavaş yavaş çıkmaya başladı.
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.