dün telefon reset attı.. ve bi daha da açılmadı. v7.95 kullanıyordum. bugün servise gönderecem.. durduk yere hiç anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: morqos
Benim telefonum 23 gündür serviste. 3 kere çöktü. Değişim istedim. Eğer 30 gün içerisinde tamamlanmazsa para iadesi için başvurucam. Artık bu telefonu değiştirme zamanı geldi. 4 aydır servise gidip geliyo kullanamıyorum telefonu
23 gün nasıl 23 gün ama. Hafta sonlarını da mı sayıyorsun yoksa sadece hafta içini mi sayıyorsun.
Telefon açılmadıysa şarja tak şarj olmaya başladıktan sonra açmayı dene.
değerli 43 kardeş telefonundaki sorun banada oldu servis ile hiç uğraşma nokiashop varsa bulunduğun şehirde oraya götür hemen yazılım atsınlar hallolsun işin yoksa serviste 1 hafta boşuna bekleme...bende götürdüm yazılım attılar düzeldi
cumartesi dahil olarak sayarsak 23 oluyor. Şu an serviste zaten.Ama gelir gelmez 2.el olarak nereye olursa olsun satacağım. 5 senelik 6670'im taş gibi çalışıyor ve üstüne baya bi oyun ve program yüklü bana mısın demiyor.
Gidiş: 06.09.2010 Geliş: 08.10.2010
5130'u modem olarak kullanıp nete giren arkadaşlar nasıl yapıyorlar anlatabilirlermi?
nokia pc suite yardımıyla yapıyorum ben telefonu usb ye bağla pc suite seç sonra bilgisayardaki pc suiti aç internete bağlan seçeneğine tıkla otomatik kurulum yapacak usb modem bulundu vs. sonra bağlan bölümü açılacak numara çevir falan var ona bas bağlandı diye yazı çıkıcak altta 460.0 kbs yazıyo galiba sonra internete rahatça bağlanabilirsin :)
quote:
Orijinalden alıntı: timberlake7
Gidiş: 06.09.2010 Geliş: 08.10.2010
ya ben pazartesi verdim :S kvk ya :S bi ayda mı geliyo yuh 15 dk lık iş yazılım atmak :S
bi de ben aynı sayfaya giriyorum sadece garanti dahili diyor
o servise göre değişiyor mesela ben bursa servisine verdim 29.08.2010 da verdim 02.09.2010 da teslim yapılan işlemler ise parça değişimi güncel yazılım yüklenme yani servis yoğunluğuna ve hızına bağlı...he birde seninki hatayda ve altta kalibrasyon yapıldı yazıyor yani başka servise gönderilmiş olabilir o yüzden beklemiş olabilirsin...sana tavsiyem yazılım bozulduğunu düşünüyorsan nokia shop varsa bulunduğun şehirde ona götür anında yazılım atsınlar sorunun hallolur ben 1 kere öyle yapmıştım
quote:
Orijinalden alıntı: OnurStyle
vallahi telefon çok sağlam ilk aldığım 5130 denize düşürdüm paket oldu 2.sini aldım
Ne kadara aldın. 1.sini ve 2.cisini
Telefonu perşembe günü teslim aldım. Tuş takımını ve joystick'i değiştirmişler yazılım yenilemişler. Telefon sıfır gibi geldi resmen ama, dün otobüste müzik dinlerken müzik bitti. Şarkıyı değiştireyim dedim birde baktım ki telefon kapanmış. Açmaya çalıştım yine aynı sorun. Beyaz ekranla karşılaştım. Bu sefer verirsem 4. olacağı için artık elimdeki kağıtlarla gidip hakem heyetine başvurup paramı alıcam. Bıktım artık.
Bende satıyorum telefonu.
200 lira diye de fiyat verdim.
Arkadaşlar size bişey soracağım. Telefonda 07.95 sürümü var. Şöyle bir sorun alıyorum. Telefondaki indirme kısmından Ovi mağaza yı indirmek istiyorum. içerik detayları isteniyor diyor. Sonra iki tane seçenek çıkıyor. 1. si koleksiyonlar 2. si oyunlar kısmı. Herhangi birine basınca geçersiz öğe diyip çıkıyor. Netten başka bi ovi mağaza buldum. Açıcakken çakışan öğeler var şimdi gösterilsin mi diyor. Evet diyorum beyaz ekranda kalıyor. Nasıl çözülücek. Soft format attım yine olmadı??
kardeşim linkte bulunamadı dio bana acil nokia 5130 v7.96 lazım ing olması önemli değil
Baktım ki konuyu güncelleyen yok bir el atayım dedim. Herkes telefondan şikayetçi gibi görünüyor dışarıdan ama telefon gayet saglam henüz 2 kez bozuldu ve o da benim hatam yüzünden. Yinede tamamiyle saglam bir telefon için herhangi bir sorunu yoksa yazılım güncellememenizi öneririm. Onun dışında daha öncede belirttigim gibi Opera Mini 5 sürümünü kullanmayın. Yinede siz bilirsiniiz. Telefonu ilk aldıgımda V5.80'di memnundum hiçbir sorunum yoktu. Yinede en saglam sürüm 'V6.94' Herşeye ragmen telefonumu seviyorum :) Forever 5130 ExpressMusic
Tüm telefonlar için istediginiz versiyona bu siteden ulaşabilirsiniz. ( Sag üstte telefon seçebilirsiniz )
http://blue-nokia.com/index02.html
Yeni yazılım çıkmış 7.97 ama yine tr destegi yokk
quote:
Orijinalden alıntı: mrram09
kardeşim linkte bulunamadı dio bana acil nokia 5130 v7.96 lazım ing olması önemli değil