Şimdi Ara

Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.062
Cevap
5
Favori
285.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OmarCeed

@bsliali ve @kaneru93
    Çok teşekkür ederim en kısa zamanda deniyeceğim fakat telefon usb kabloyu taktığım zaman hiçbir belirti vermiyor?

Ayarlar-Bağlantı-Usb Veri kablosna gir ayar yap bakalım yoksa kabloda prob olabilir!
  • Opera'yı yükselten oldu mu beyler. Ben denedim ama yükseltemedim şimdi tekrar deniyorum.
  • ya bende bişeyler soracağım.
    5130 ile ilgili , sarj konusunda şikayetçi değil misiniz? yani her gece sarjda kalıyor, acaba yeni batarya mı alsam?
    srjı çabuk bitiyor, tek sorunum bu bende :) bir de arasıra kendiliğinden kapanıyor, sevise göndersem mi?
  • bendeki 5130 ilk nokia telefonum daha önceleri siemens kullanıyordum hergün şarjı biterdi bu telefon 2-3 gün rahat gidiyor üstelik sürekli mesajlaşıyorum...kapanması anormal yazılımsal olabilir telefonu geri yükle yapın tekrarlarsa servise gönderin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmred

ya bende bişeyler soracağım.
    5130 ile ilgili , sarj konusunda şikayetçi değil misiniz? yani her gece sarjda kalıyor, acaba yeni batarya mı alsam?
    srjı çabuk bitiyor, tek sorunum bu bende :) bir de arasıra kendiliğinden kapanıyor, sevise göndersem mi?

Telefonu nasıl kullandığında önemli. Sürekli mesaj konuşma müzik şeklinde kullanıyorsan gayet normal günde şarjı bitmesi.

Ama hiç birşey yapmadığın halde 1 günde bitiyorsa o zaman sorun var demektir.

Kapanma yazılımsal olabilir.
  • ii geceler arkadaşlar. 5130 a vodafone un live messenger ını yükleyebiliomuuz acaba bi fikriniz war mı? vodafone cep özgür kullanmaya başladım da her ay üzretsiz girebilcem ama vodafonun sitesinde gözüken uyumlu teller arasında yok 5130 :( kullanamzmıım yane? yardımcı olursanız sevinirim. i geceler tskkrler herkese
  • neden kimse yardımcı olmuo ??
  • beyler benim telefonum 5130 güncellerken telefon kapandı bi daha açılmıyo 3. aşamaya kadar geldim.yazılım güncelleştiriliyor 15 dk bekleyin diyo orda kaldı.tel açılmıyo napcaz:S:S
  • nokia 5130um var 7.91 den önceki sürümünü atmak istiyorum nasıl atabilirim yardımcı olursanız sewinirim şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurgltkn

nokia 5130um var 7.91 den önceki sürümünü atmak istiyorum nasıl atabilirim yardımcı olursanız sewinirim şimdiden teşekkürler.

mumkun degıl dıye bılıyorum!
  • Mümkün tabiki ama zahmetli ve riskli bir işlem. Phoneix ile telefona flash atmanız lazım.
  • evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: parsmhs

beyler benim telefonum 5130 güncellerken telefon kapandı bi daha açılmıyo 3. aşamaya kadar geldim.yazılım güncelleştiriliyor 15 dk bekleyin diyo orda kaldı.tel açılmıyo napcaz:S:S

sen bi arastır nette vardı ya bu guncellestırırken elektrık kesıntısı oldu fln yaz bı bak
  • bende güncellerken hata yaptım telefon bi kapandı birdaha açılmadı:S servise gönderdim 5 günde elime ulaştı üstelik v7.95 yüklemişler hiç uğraşma gönder servisine bence...
  • Merhaba beyler size bir iki sorum olucak.
    Nokia 5130'u geçen yaz temmuz ayında aldım.
    Çok uzun zamandır bu konuya uğramıyorum en son blue-nokia adresinden 7.95 v18 (NDT) isimli firmwire yükledim ama mesaj kutusu gelen 300 giden 300 olduktan sonra zaman zaman restart atabiliyor
    1. bu sorun sizde varmı ?
    2. garanti bunu sorun olarak kabul edermi ? artık bu sorun canımı çok sıkmaya başladı garantiye vericem naparlarsa yapsınlar.
    Daha önceden bu konuda bir arkadaş telefonun ortasındaki yön tuşunun boyasının kalktığını ve garantiye verdiğini söylemişti tam hatırlamıyorum ama sanki ücretsiz olarak değiştirdiler demişti. Benim telefonumdada bu durum söz konusu garantiye versem onu değiştirmek için ücret talep ederlermi ?
    Ayrıca sadece cebime koyup çıkarmaktan arka kapataki nokia yazısıda gitti.
    Yön tuşlarından ne demek istediğim anlaşılmamıştır diye şu resmi koyuyorum.
    Ekranın altındaki etrafı kırmızı olan tuşun kırmızı boyası kalktı biraz. =))
     Nokia 5130 XpressMusic | Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 8 Haziran 2010; 21:17:11 >

• Ayrı ayrı 3000 mesaj sakladım toplamda 6000 mesaj daha hiç reset atmadı bugüne kadar. Soyulmaları garantiden değiştirebilirsin ücretsiz olarak. Yeni orijinal sürümü yüklerler serviste.
  • Telefon çok hoş, hem ucuz da . kullanılabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Ayrı ayrı 3000 mesaj sakladım toplamda 6000 mesaj daha hiç reset atmadı bugüne kadar. Soyulmaları garantiden değiştirebilirsin ücretsiz olarak. Yeni orijinal sürümü yüklerler serviste.

Hmm.. cevabını için teşekkür ederim.
    Telefon değişimi isteyebilirim o zaman çünki arkadaşımdada 5130 mavi var aynı firmwire kullanıyoruz ondada reset sorunu yok.
  • Eğer sürekli arıza çıkartmıyorsa yani 3 defa aynı sorundan veya 5defadan fazla farkli sorundan dolayı servise gittiysen 1sene içinde değişim veya iade talebinde bulunabilirsin. Gerçi benim 2630 telefonum donanımsal bir arızadan dolayı servise verdiğimde parça değişimi mümkün değil diyip komple ana kartı değiştirdiler. Umarım seninde istediğin olur.
  • Artık bilmiyorum ne yapıcaklarını ancak bu durum canımı çok sıkmaya başladı telefonu ilk aldığım günden beri bu durum söz konusu yazılımsal sorun dediler kaç yazılım geçti üstünde ben telefonu aldığımda 6.65v vardı sanırım hala düzelmedi artık kendimi bozuk ürün satın almış gibi hissediyorum =))
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.