Şimdi Ara

NOKIA 3250 İÇİN PROGRAM NERDEN BULUNUR ? VE BİR 3250 FOTOSU ÖRNEĞİ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
5.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: IOIOIOI

Görmediysen o başka

Arkadaşlar ben pek inceleme fln çok uğraşamıyorum ama telefon ile ilgili sorularınız varsa sorun bende cevaplıyım yani bari böyle yardımım olsun isteyene...

hayırlı olsun.bir kaç foto ve videoda koyarsan memnun oluruz.
  • Hayırlı Olsun

Arkadaşım Kaça Aldııııııııııın
  • haakat bi inceleme ya
  • arkadaş bi dış görünüş resmi koyar mısn?
  • dostum önceki telim n70 demişsin çoğu kiişinin arada kaldığı konu n70 mi 3250 mi sen nedersin fazlası eksiği neler n70 den bunları anlatabilirmisin
    şimdiden sağol
  • telefon hayırlı olsun. ben birkaç şey sormak istiyorum:
    3250 ses kalitesi SE W550i ye göre nasıl (dışarı verdiği ses ve kulaklık ayrı ayrı).
    telefonu yeni aldığına göre elinden düşürmüyorsundur, pili ne kadar dayanıyor.
    telefon hızlı mı,özellikle hafıza kartı doluyken.
    tuş takımı ve döner mekanizma kaliteli ve kullanışlı mı?
    biraz fazla oldu galiba ama sorun söyliyeyim demişsin
  • hayırlı olsun.
    kaça aldın?
  • Bende bi soru sorayım,
    kamerayı kapağı çevirmeden kullanabiliyormuyuz kapağı çevirirsek resmi çekmek için hangi tuşu kullanıyoruz, joystick alt kapak yanken kullanmak zor mu? Resim çekmek kolay mı, sonuçta farklı bir tasarım falan filan... Bu olaya taktım
    Bu arada bence örnek resim çok berbat çıkmış! Renkler çok kötü 6230i resimlerine benziyor! Belki ortamın çok yüksek ışığından kaynaklanıyor olabilir demişsin acaba başka resim varmı onu eklesen bi alternatif daha olsa önümüzde fikir yürütmek için......
  • hmmm özellikle grisi cok güzel kardes hayırlı olsun.peki içinden kaç mb lık hafıza kartı cıkıyo?? symbian mı?ve fiyat?ve de kvk mı? güle güle kullan
  • Telefonun kamerasını yan çevirmeden de açabiliyorsun,eğer yan çevirirsen mp3 tarafı üste geliyor ve play tuşu ile foto çekiyorsun.Resim çekmek kolya ama alt kısım yanken joystik kullanmak zor bence.Telefon N70 den hızlı,N70 delirtiyordu beni.Dışarıya verdiği ses oldukça kaliteli eski nokia hoparlorlerine benzemiyor,dün bir sony NX1 kulaklık ile denedim 98DB civarı ses verdiğini tahmin ediyorum creative zen touch ile kıyaslayınca.Kendi kulaklığı çok yüksek desibelli ama baslar facia,W800i nin kulaklığı ve NX1 ile baslar ve enstrümantal sesler çok değişti.

bir resim daha ekliyorum...

3250 örnek foto için tıkla !!!!

• Bence fotolar çok da kötü değil.Acaba joystick bozulabilecek bir şey mi?Bu sıralar herkes joystick arızasından yakınıyor açıkçası.
  • ya şu telefonun resmini bi görseydik,foto su fena diil
  • arkadaşım bnde bu telefondan almak istiyorum da, acaba arkadaşlar size soruyorum: Sizce Nokia 6230i yi satıp, onun yerine 3250 alsam mı?? ve bir soru daha, telefonun pili ne kadar gidiyor???
  • IOIOIOI

Öncelikle güle güle kullan inşallah içine siner

ARKADAŞLAR SYIMBIAN 9 3TH EDITION yazılımları için bir link buldum

http://www.symbian-freak.com/forum/viewtopic.php?t=4335

(firefoxda çalışmadı)

ayrıca burada da birkaç ekran görüntüsü var bakmak isterseniz

http://forum.donanimhaber.com/m_6726024/tm.htm

IOIOIOI

pm atıcam bakamazsan diye

ancak burada yada benim açtığım topicde cevaplamanı istediğim sorular var

pil süresi sadece müzik dinlerken ne kadar ortalama ?

radyo frekanslarını iyi çekiyormu?

ekran güneş altında da raht görülebiliyormu?

Paket içeriğinde hafıza kartı varmı varsa boyutu ne?

ses açısındanSE wxxx serisi , k750,p910i ve 6270-80den herhangibiri yada birkaçı ile kıyaslama şansın olura 10 üzerinden 3250 ve diğerleri arasında bir puanlama yaparmısın (dış hoperlör ve kulaklık için ayrı ayrı)

Zahmet olacak biliyorum ama hepimiz çok merak ediyoruz bunları

Ben de bulduğum yeni bilgileri ekleyeceğim

• ewt hacı pili ne kadar gidio bu aletin???
  • bide çok kalın görünüyo resimler de..daha canlısını görmek nasip olmadı gerçekten o kadar kalın mı
  • IOIOIOI nerdesiinn
  • Www.TRCEP.info Girin Bu Adres Dolu İçerik Arkadaslar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.