Bende 3250 olsaydı kesinlikle alırdım böyle birşey.. Darbelerden korur daha ne istiyorsun? Telefon ilk günkü gibi durur..
bence bu telefonun karizmasını bozar
Piayasada hayalet kılıf diye satılıyor ama 3250 için görmemiştim güzel ama kullanmakta fayda var.
Yavv bu sadece bu sitedemi satılıyor. Telefoncularda felan bulabilrmiyiz acep ???
ben sadece bu sitede gördüm . alıp kullanan yok galiba forumda. telefon zaten biraz büyük , bununla daha da irileşip kabalaşmasında korkuyorum , yoksa alacağım .
Ya ben hiç düşünmeden alacam ama internet üzerinden daha önce alışveriş yapmadım. O yüzden çekiniyorum almaya. Almak isteyen birisi olursa bana da pm atsın bende alacam. Arkadaş bana kargo ile yollar bende parasını havale ile ulaştırırım. Yada telefoncu toptancı gezecem artık. Telefona zarar gelsin istemiyorum...
aynı kişiden 3 adet aldım ben. 6670-L7 ve 6630 çin . kesinlikle süper bir ürün 1,5 senelik telefonum gıcır gıcır duruyor. telefonu biraz kalınlaştırıyor ama değer. Burası karaköy alt çarşıda bulunan bir dükkan ayrıca. megatürk arkadaşım. hiç düşünmeden alabilirsin bu kişiden.
quote:
Orjinalden alıntı: esik1
aynı kişiden 3 adet aldım ben. 6670-L7 ve 6630 çin . kesinlikle süper bir ürün 1,5 senelik telefonum gıcır gıcır duruyor. telefonu biraz kalınlaştırıyor ama değer. Burası karaköy alt çarşıda bulunan bir dükkan ayrıca. megatürk arkadaşım. hiç düşünmeden alabilirsin bu kişiden.
Açıkladığın için sağ ol. Ben alacam. Sarım ya yarın yada öbür gün gelir...
arkadaşlar içinizden bu ürünü alan olursa yorumlarını bizimle payşlaşırsa iyi olur
ARKADAŞLAR BU ALETTEN TELEFONCULARDA DA VAR. MİKA KILIF DİYE FALAN GEÇİYOR. FİYATI DA ÇOK UCUZ: YANLIZCA 5 YTL
quote:
Orjinalden alıntı: korayhayirli
ARKADAŞLAR BU ALETTEN TELEFONCULARDA DA VAR. MİKA KILIF DİYE FALAN GEÇİYOR. FİYATI DA ÇOK UCUZ: YANLIZCA 5 YTL
Dostum hangi telefoncularda var? Nerede? Ben bursada ikamet ediyorum ama kocaeli istanbul buralardan da aldırabilirim...
bana telefonu çok kalınlaştırır ve tuşların kullanımını zorlaştırır gibi geldi
quote:
Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN
bana telefonu çok kalınlaştırır ve tuşların kullanımını zorlaştırır gibi geldi
Orası muhhakkak zaten ama korusun yeter. 2 seneden sonra sıfır telefon aldım yine bişi oldun istemiyorum...
eline geçince yorumlarını bekliyoruz...
quote:
Orjinalden alıntı: megaturk
quote:
Orjinalden alıntı: esik1
Açıkladığın için sağ ol. Ben alacam. Sarım ya yarın yada öbür gün gelir...
Tavsiye etmiyorum...İçerisine toz topak kıl tüy girip duruyor ve sinir bozucu bir görüntü ortaya çıkıyor..Telefonu bunun içinde taşıyacağıma kadifeden kılıf diktirir onun içinde taşırım...Bunun koruduğundan da daha iyi korur...Bence alma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme