Şimdi Ara

nokia 3220 ile usb data cable bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben de Nokia 3220 Telefon var.Bu telefon ile bilgisayar arasınta bağlantı kurabilmek için "usb data cable" aldım.üzerinde "for nokia 7210" yazıyordu ama bana senin telefonunla uyumlu diye verdiler-veya kakaladılar-Kabloyla beraber gelen CD yi bilgisayara yükledim.acaba yanlış mı yükledim ne telefonu görmedi.internetten nokia PC suit programını indirdim.herşey tamam bağlantıyı yapıyorum.yükleme biraz zaman alır lütfen sabırlı olun diye bir yazı çıkıyor.bekle bekle bekle......Arkadaşlar 7 saatten fazla sabredemedim.niye bu kadar uzun sürsünki bir programı yülemek.Kısacası arkadaşlar bir haftadır anamı ağlattı bu iş.lütfen bana nokia 3220 telefonla usb data cable arasındaki bağlantıyı AYRINTILI bir şekilde anlatırsa sevinirim.Hepinize iyi günler.Kendinize iyi bakın......Selamlar

• merhaba dostum bende kablo aldım ilk basta yapamadım ama sonunda yaptım

SANIRIM DKU-5 kablon vaar onun cd sini al driverini yukle. sonra aygıt yonetisine gel değişik donanim tara de. sonra yenı donanım bulun du der. ilk olarak en asagıdakı hayır seceneini isaretle ileri de .sonra otamatik arama(onerilen ) i yap ileri de o zaten kendi yukluyor driver i .pc ni yenıden baslat .sonra
    http://www.nokia.com.tr/id72026.html adresten yazlımını indir. kur .sonra baglantılara gir orada sadece SERİ KABLO DKU-5 yazar onun yanındakı kutuyu işaretle aktif yap baglanır zaten sonra kendi.NOKIA PHONE BROWSER e bak orada 3220 yi tıkla oradan phone memory c: yazar galeriye gir istediğine yap dostum hadi kolay gelsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turan06 -- 19 Temmuz 2005, 13:49:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.