Şimdi Ara

===> Nokia 3120 Classic <=== (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
835
Cevap
2
Favori
103.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    V 07.16
    Bende böyle bir sorun yok, sen istersen bir servise yolla yada bir telefoncuya göster, derim ben

Orjinalden alıntı: srtc86

quote:

Orjinalden alıntı: lewye

selam 3120 içim tema arıyorum ama bir turlu bulamadım yardım.......

www.zedge.net

Hocam site güzel, modele göre yüzlerce temayı bulabiliyorsunuz birkaç tanesini denedim.

Telefona bir zararı varmıdır_?_

• h.o.
    ***hiç bir AŞK bitmek için başlamaz***
  • quote:

Orjinalden alıntı: trompeter

ankmrkz :
    V 07.16
    Bende böyle bir sorun yok, sen istersen bir servise yolla yada bir telefoncuya göster, derim ben

garantiliyi telefonu telefoncuya gösteririmiyim hiç hemn bi format atalım yok yarın gel vsvs necatibeyde(ankara) teknik servis var genpanın oraya gösterdim videoyu yatay modda çekmemiz lazımmıs tam düzelmesede idare edecek seviyede düzeldi sayılır

Orjinalden alıntı: trompeter

quote:

Orjinalden alıntı: srtc86

quote:

Orjinalden alıntı: lewye

selam 3120 içim tema arıyorum ama bir turlu bulamadım yardım.......

www.zedge.net

Hocam site güzel, modele göre yüzlerce temayı bulabiliyorsunuz birkaç tanesini denedim.

Telefona bir zararı varmıdır_?_
    </embed>
    </object>

• www.zedge.net sitesi gerçekten çok güzel tavsiye edilecek bir site...

bir türlü karar veremiyorum.
    hangisini alımalıyım

bu telefonun pili diğer 6300 göre dayanması nasıldır ve diğer özellikler bakımından 6300 dan üstünmüdür.

burayı 1-2-3 tüm sayfaları okudum okudukçada kafam karıştı.
  • arkadaşlar bende dünden itibaren bu telefondan kullanmaya başladımm, gerçi elimde bi usb kablosu falan yok ama bu telefonla elimdeki divx leri sayfanın başında bahsedilen convertor le çevirip telefondan izleyebilme şansımız varmı,,, deneyen arkadaşımız varsa cevap verirse sevinirim

şimdiden çok teşekkkür....
  • arkadaşlar bu telefonu dün aldım ama bir şey dikkatimi çekti. hani cep telefonunu monitörün yanına koyduğunuzda arama gelirken, arama yaparken, mesaj gelip giderken ekran zıttırı dıttırı zıttırı dıttırı diye titrer ya, bu telefonun kendi ekranı da normalde pırıl pırıl iken arama yaparken, arama gelirken ve mesaj gönderip alırken ilk anda aynı ritmde titriyor. kendi sinyali kendi ekranını etkiliyor yani. normal midir bu?

Orjinalden alıntı: muzo86

bende 6300 ile 3120 clasik arasında kaldım.

bir türlü karar veremiyorum.
    hangisini alımalıyım

bu telefonun pili diğer 6300 göre dayanması nasıldır ve diğer özellikler bakımından 6300 dan üstünmüdür.

burayı 1-2-3 tüm sayfaları okudum okudukçada kafam karıştı.

Hocam 3120class pili BL-4U, 6300 a göre daha çok dayanıyo. Pil boyutu da daha uzun.
    Telefonu sabah müzik+oyun yada rado + oyun full kullanın bir kademe azalmıyor akşama kadar, denedim.
    3G özelliğiyle telefonun önünde bir kamera daha var bunu 6300 da görmek mümkün değil. Oyun, çeşitli programlar ve internet programlarını 6300 da göremiyoruz ama 3120c yi teslim aldığımızda bunlar mevcut.

6300 ın 3120c den tek ii yanı metal olduğu için daha dayanıklı olmasıdır bence

• arkadaşlar benim bi sorum olacak . 3120 nin malzemesi nasıl.Kolay çiziiormu. görünüşte biraz dandik gibi duruo ama kullananlara sormak lazım. siz memnunmusunuz

resimdeki gibi değil, gerçeğinde daha bir harika görünüyor. malzeme kalitesi gayet güzel ve resim kalitesi çok güzel. Video kayıt 640x480 inanılmaz birşey, yazılım olarakta güncel sürümle geliyor. ben askerdeyim ve ailem alıp bana kargoyla gönderdi çok güzel gösteriyor, arkadaşlarımla resim çekilirken çok eğilenceli oluyor... resim kalitesi gerçekten çok güzel. Almanı tavsiye ediyorum.

not:Kutusu yok çnkü bnde ikinci el adım nokia kom aş garantili garanti devam ediyo en ufak problemde başarı kvk genpa bakıyo zaten o yüzden sıkıntı olmaz inş
  • arkadaşlar en son yazılım rm 366 bende ysb kablo olmadığı için güncelleme yapamıyorum. rm 366 versiyonda video kayıt 30 fps eçıkıyor mu? bende rm364 ve 640*480 15 fps çekim yapıyor 3gp olarak kayıt yapıyor ama pcde baktığımız zaman mpeg4 codec kullandığını görüyoruz

ben telefonun sadece hoparlör sesini beğenmedim stereo genişletici daha da kötü yapıyor
    bir de bu lacivert rengi sevmedim gri kapak almayı düşünüyorum

_Divine_

o melodi sanırım telif korumalı değil çünkü ben silmişim şimdi baktım eğer korumalı ise line kablosu ile halledebilirsin iki tarafı jacklı olan kablo tabi telin kulaklık girişi 2.5 mm olduğu için dönüştürücü de kullanmalısın
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.