Şimdi Ara

Nokia 301 Kullananlar Buraya (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
5
Favori
38.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim telefonun internetinde bir sıkıntı yaşıyorum.Geçen haftaya kadar bir problem yoktu ama bir haftadır internete ulaşamıyorum. Yukarıda E simgesi çıkıyor ama whatsapp'a girdiğimde please reboot toggle or phone tarzında bir uyarı alıyorum ve bağlanmıyor. Sitelere erişim de aynı şekilde. Telefonu kapatıp açtığımda ise ilk 30 saniye internet oluyor (whatsapp mesajları güncelleniyor ama sonra hemen eski haline geri dönüyor). Bu sorunu yaşayıp çözümlemiş arkadaşlar var mı acaba aramızda?
  • MotoDahi kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Nokia 301 de ebuddy uygulamasını açıp gtalk yani yeni adı hangout a bağlanamıyorum. java uygulamaları için internet ayarlarınız etkinleştirilmeli uyarısı çıkıyor. Bunu nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz? Diğer bütün internet ile ilgili olan herşey çalışıyor( hotmail gmail epostalar whatsapp)çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmediz -- 5 Ocak 2015; 9:34:00 >
  • Merhaba. Anlaşılan herkesin Nokia 301 i kusursuz çalışıyor?
  • 2013ün 11. ayında aldım şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım fkt güncellemeden sonra "v 08.02" hat çalışmaz oldu başka telefonlarda çalışıo ama 301 de çalışmıo arada gidip gelio fabrika ayarlarına dönmeme rağmen hiçbir şey deişmedi sorun telefonda mı yoksa ayarlarda mı herhangi bir bilgisi olan varsa cvp verirse sevinirim teşekkürler
  • selamlar... geçtiğimiz yaz almıştım babam için bu telefonu. yalnız batarya 1 günü zor çıkarttığı için hemen nokia'nın facebook sayfasına durumu bildirmiştim. onlar da yazılımı v. 08.02'ye yükseltmem gerektiğini söylediler ve gerçekten de işe yaradı. internetsiz az kullanımda 7 gün gidiyor vicdansız telefon. ortalama konuşmada ise 5 gün. hiç bir sorun yok. ekranı da çizilmiyor gibi geldi bana. ilk aldığımız günkü gibi pırıl pırıl.

    yalnız telefonun tasarımı çok şık. ben bile hasta oldum. telefon gibi telefon. ahize sesi çok net. çağrı sesi çok gür. evet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi september28th -- 2 Şubat 2015; 10:47:55 >
  • Arkadaşlar bu telofonda( nokia 301) istemediğim telofon numaralarını nası engellerim bilen arkadaşlardan rica ediyorum.
  • Asha 301 de hangi intetnet sitelerinde video açabilirim dizi yada film siteleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler telefonumun 3gsi çalışmıyor. internetten 2g ye bağlanıyorum. ne yapmalıyım?
  • Merhaba nokia 301 Turkcell İnternet ayarını nasıl yapabilirim hiç bir yerden bilgi alamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.