Şimdi Ara

NOKİA 2720 Fold incelemesi /Şık/Ekonomik/ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pirsergius

Arkadaşlar Nokia 2720'yi almanızı önermiyorum. Telefonla yaşadığım iki temel sorun var.
    1. Radyosunu bir türlü dinleyemiyorum. Açtığım kanalı değiştiremiyorum. Bu kanal bazen tam çekmeyen cızırtılı bir kanal olabiliyor ve orada kalıyor. Normal bir kanal ayarlamanıza fırsat verdiği zamanda bile kendiliğinden kapanıyor, ekran önce beyaz oluyor sonra donup kalıyor. Ekranda "Ayarlanıyor" diye bir ibare oluyor ve pil bitene kadar kalsa da asla değişmiyor, ki ben bu süreyi bir gün kadar uzattım ve bekledim. Sonunda telefon şarjı bittiği için kapandı. Tekrar şarj ettiğimde ise yine aynı şekilde devam ettiğini gördüm. Ancak pilini çıkararak açtığımda sorunu çözebiliyorum. Radyo dinlerken dışarıdan kimse size ulaşamıyor, siz de kimseyi arayamıyorsunuz. Alalı 15 gün oldu arka kapak bu yüzden yalama oldu.
    2. Sesi çok az gidiyor karşıya.
    Bunların dışında bir sorunu yok. Sorunları için Nokia'nın 0212 3371717 no'lu destek hattını aradım. Maalesef pek de yardımcı olmadılar. Sadece servise götürün 15-30 gün içinde halledilir dediler. Ama serviste yedek telefon vermiyorlarmış. Yani bu sürede telefonsuz kalmakla cezalandırılabilirsiniz bu telefonu aldığınız için.
    Benden bilgilendirmesi. Dileyenlerle telefonla ya da mail adresiyle iletişim kurabiliriz.
    Teşekkürler.

Bahsettiğin sorun sana özel olabilir, biz annemin telefonunda böyle bir sıkıntı yaşamadık...
    .
    Yetkili bir teknik servise yazılım güncelletmeni öneririm:
    http://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/destek-noktalari

• @tek_korsan ve TsG:

Arkadaşlar Merhaba,
    Yarın anneme artık kendini salıvermiş 3310 telefonunun yerine bir telefon alacağım. Sizce hala iyi bir seçenek mi bu? Uzunca bir süre deneme şansınız oldu sanırım, tavsiye eder misiniz? Annem 68 yaşında ve tuş takımı ile yazıların büyük olması, ses kalitesi ve zilin duyulabilir olması önemli. Şimdiden teşekkürler...

Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAZIL

@tek_korsan ve TsG:

Arkadaşlar Merhaba,
    Yarın anneme artık kendini salıvermiş 3310 telefonunun yerine bir telefon alacağım. Sizce hala iyi bir seçenek mi bu? Uzunca bir süre deneme şansınız oldu sanırım, tavsiye eder misiniz? Annem 68 yaşında ve tuş takımı ile yazıların büyük olması, ses kalitesi ve zilin duyulabilir olması önemli. Şimdiden teşekkürler...

Saygılarımla.

Walla, bence çok rahat eder.

- Tuşları gerçekten çok büyük,
    - Ekran fontlarını büyüğe alınca annem gözlüksüz bile okuyabiliyor,
    - Flip kapak olduğundan arama geldiğinde tuşa basmakla uğraşmıyor, ön ekranda isim yazıyor zaten, kapağı açınca görüşme başlıyor, kapağı kapatınca görüşme sonlanıyor,
    - Zil sesi gerçekten yüksek, titreşimi de kuvvetli denebilir,
    - Sesi de en yükseğe alabilirsin, yetmezse handsfree'yi devreye almayı annene gösterebilirsin.
    - Bunun yanında asla kullanmayacağı ama alırken bizim dikkat ettiğimiz BT, FM radyo gibi özellikleri de var.
    .
    Direk anne telefonu olarak üretilmiş bence zaten. Tereddüt etmeden alabilirsin, tabi bulmak biraz zor, piyasada kalmamış olabilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: pirsergius

Arkadaşlar Nokia 2720'yi almanızı önermiyorum. Telefonla yaşadığım iki temel sorun var.
    1. Radyosunu bir türlü dinleyemiyorum. Açtığım kanalı değiştiremiyorum. Bu kanal bazen tam çekmeyen cızırtılı bir kanal olabiliyor ve orada kalıyor. Normal bir kanal ayarlamanıza fırsat verdiği zamanda bile kendiliğinden kapanıyor, ekran önce beyaz oluyor sonra donup kalıyor. Ekranda "Ayarlanıyor" diye bir ibare oluyor ve pil bitene kadar kalsa da asla değişmiyor, ki ben bu süreyi bir gün kadar uzattım ve bekledim. Sonunda telefon şarjı bittiği için kapandı. Tekrar şarj ettiğimde ise yine aynı şekilde devam ettiğini gördüm. Ancak pilini çıkararak açtığımda sorunu çözebiliyorum. Radyo dinlerken dışarıdan kimse size ulaşamıyor, siz de kimseyi arayamıyorsunuz. Alalı 15 gün oldu arka kapak bu yüzden yalama oldu.
    2. Sesi çok az gidiyor karşıya.
    Bunların dışında bir sorunu yok. Sorunları için Nokia'nın 0212 3371717 no'lu destek hattını aradım. Maalesef pek de yardımcı olmadılar. Sadece servise götürün 15-30 gün içinde halledilir dediler. Ama serviste yedek telefon vermiyorlarmış. Yani bu sürede telefonsuz kalmakla cezalandırılabilirsiniz bu telefonu aldığınız için.
    Benden bilgilendirmesi. Dileyenlerle telefonla ya da mail adresiyle iletişim kurabiliriz.
    Teşekkürler.

Telefonla ilgili bu yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım. Doğrusu böyle bir sorun yaşamadım. Garantisine götürün derim zira bende en ufak bir sorun olmadı. Fiyatı uygun ve şık cep telefonu düşünenlere tavsiye ederim.

• Bir arkadaş daha sormuş ama yanıt alamamış. Kaç adet mesaj saklayabiliyor. Gelen kutusu 100 olunca doluyor mu. Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • güncel

arkadaşlar mesaj hafızası ne kadar 100 tane olunca doluyor mu acaba alacağım fakat bu olayı sadece kullananlar bilebilir. cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  • Eline sağlık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.