Sa arkadaşlar yeni nokia 2330 clasicc aldım sıfır işbankası işcep uygulamasını yüklemek istediğimde sertifika telefonde yada simde değil yok diye hata veriyor bana işbankası mh adres verdilerwww.pozitron.com/pzt/verisign.crt bu sşiteden indir diye ama indirilmiyor sertifikası ama bilgisayrdan bu adrese yazdığım zaman indiriyor sertifika yazılım güncellemesi yaparsam sorun çözülşürmü
işbankası önerileri bunlar yardımcı olurmusunuz
Gerekli Sertifika Telefonunuzda Yok - Cer• Telefonun, “menü/ayarlar/güvenlik/yetki sertifikası/sertifika listesi” menüsünden verisign class3 isimli sertifikalar bulunup bu sertifikalara tüm izinler verilmelidir.telefonun sertifika listesinde bu sertifika yoksa bu durumda aşağıdaki sertifika yüklenmeli ve bu sertifikaya tüm izinleri vermelidir:http://www.pozitron.com/pzt/verisign.crt • Yine de sorun çözülmezse teknik servis ile görüşmeli ve gerek görülürse telefon yazılımı güncellenmelidir.
Hack yapabilirsin sanırım o telefona.
hack ne demek güncelleme format mı
bu sorun için koskoca sitede yardım edebilecek tek kişi yokmu arkadaşlar bi kişi cevap yazsın lütfen ne olursunuz
Sa arkadaşlar yeni nokia 2330 clasicc aldım sıfır işbankası işcep uygulamasını yüklemek istediğimde sertifika telefonde yada simde değil yok diye hata veriyor bana işbankası mh adres verdilerwww.pozitron.com/pzt/verisign.crt bu sşiteden indir diye ama indirilmiyor sertifikası ama bilgisayrdan bu adrese yazdığım zaman indiriyor sertifika yazılım güncellemesi yaparsam sorun çözülşürmü
Gerekli Sertifika Telefonunuzda Yok - Cer• Telefonun, “menü/ayarlar/güvenlik/yetki sertifikası/sertifika listesi” menüsünden verisign class3 isimli sertifikalar bulunup bu sertifikalara tüm izinler verilmelidir.telefonun sertifika listesinde bu sertifika yoksa bu durumda aşağıdaki sertifika yüklenmeli ve bu sertifikaya tüm izinleri vermelidir:http://www.pozitron.com/pzt/verisign.crt • Yine de sorun çözülmezse teknik servis ile görüşmeli ve gerek görülürse telefon yazılımı güncellenmelidir. Paylaş:
1,20 kb bu telefona yüklenmezmi arkadaşla işbankası işcep yüklenmesi için bu sertifika yüklenmesi gerekiyormuş ne olur yardın edin
s.a arkadaşlar nokia 2330 clasicc teknik servise götürsem yazılım güncellemesini yaptırsam yukardaki yazdığım sertifikayı ( verisign class 3 sertifikası ) yüklemeye çalışsam yüklenirmi acaba ayrıca yazılım güncellemesi ne oluyor format mı oluyor
arkadaşım aynı cihazdan benim var arcak nokia 2330c-2 gibi bir model iş bank uygulaması sorunsuz ve çok güzel çalışıyor o cihazınızla ilgili olarak csm operatörünüz wapayarları ile ilgili görüşün hatasız çalışıyor telefonunuzda yazılım sorunu olabilir yeniden yazılım yüklemeyi deneyim
arkadaşım aynı cihazdan benim var arcak nokia 2330c-2 gibi bir model iş bank uygulaması sorunsuz ve çok güzel çalışıyor o cihazınızla ilgili olarak csm operatörünüz wapayarları ile ilgili görüşün hatasız çalışıyor telefonunuzda yazılım sorunu olabilir yeniden yazılım yüklemeyi deneyim
wap ayarları doğru ama yüklerken iscepi sertifika hatası veriyor nokia 2330 clasicc markası işcebe uyumlu görünüyor ve aradım işbankasını işcep için uyumlu dediler ama yüklenmiyor delirmek elde değil
quote:
Orijinalden alıntı: derya78
Gerekli Sertifika Telefonunuzda Yok - Cer• Telefonun, “menü/ayarlar/güvenlik/yetki sertifikası/sertifika listesi” menüsünden verisign class3 isimli sertifikalar bulunup bu sertifikalara tüm izinler verilmelidir.telefonun sertifika listesinde bu sertifika yoksa bu durumda aşağıdaki sertifika yüklenmeli ve bu sertifikaya tüm izinleri vermelidir:http://www.pozitron.com/pzt/verisign.crt • Yine de sorun çözülmezse teknik servis ile görüşmeli ve gerek görülürse telefon yazılımı güncellenmelidir.
yardımcı olabilecek kimse yokmu arkadaşlar aranızda bu işcebi kullanan yada nokia 2330 clasicc tarafından işceb kullananlar
nokia müşteri hizmetlerini aradım bana adres verdiler telefon internetinden alttakia dresinden sertifkaları yükleyebilrisin dediler bu sebferde sayfa açılmıyor