Şimdi Ara

Nokia 1661 Şarj aleti ile birlikte. 40 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Nokia Modeller #Diğerleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Yıllardır bir kenarda duruyor, yeni telefonlarda sim kartlar iyicene ufaldı, istesekte artık bu telefonu kullanamayacağım için satıyorum, birilerinin işi görülsün.

Bir şarjda 15 gün giden bir telefondur. Spec lerinde 20 gün yazar ben kendim 15 gün kullandığımı hatırlıyorum 2010 falandı galiba Metroport bimeksten aldım, ilk ve tek sahibi benim.

Kutusu yok şarj aleti ve telefon var. fotoğrafları ortada çizikleri vs herşeyi görülüyor.

40 TL

Kargo alıcıya aittir, önce ödeme koşuluyla satılıktır. IMEI kopyalama vs durumlarından dolayı iade mümkün değil, istanbul içi elden satış tercih sebebidir.

Nokia 1661 Şarj aleti ile birlikte. 40 TL Nokia 1661 Şarj aleti ile birlikte. 40 TL Nokia 1661 Şarj aleti ile birlikte. 40 TL Nokia 1661 Şarj aleti ile birlikte. 40 TL Nokia 1661 Şarj aleti ile birlikte. 40 TL Nokia 1661 Şarj aleti ile birlikte. 40 TL Nokia 1661 Şarj aleti ile birlikte. 40 TL Nokia 1661 Şarj aleti ile birlikte. 40 TL Nokia 1661 Şarj aleti ile birlikte. 40 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trual -- 17 Kasım 2014; 11:22:41 >

• Bir şey soracam bulutut varmı? Blutut kulaklık takılınca otomatik cevaplama modu varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciyaezim

Bir şey soracam bulutut varmı? Blutut kulaklık takılınca otomatik cevaplama modu varmı acaba?

http://m.gsmarena.com/nokia_1661-2572.php bluethooth yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm yolladım...
  • Wampaa nickli arkadaşımıza satılmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon tarafımdan elden alınmıştır. Hocamı biraz beklettim kusura bakmayın tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

Telefon tarafımdan elden alınmıştır. Hocamı biraz beklettim kusura bakmayın tekrardan

Sağlık olsun, alışverişi yaptık. Hayırlı uğurlu olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK SERİES S 7600 TL !!!
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.