Şimdi Ara

noir desir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne harika bir ses ç varya 100 defa dinledim le vent nous Portera mutlaka bu şarkıyı dinleyin... Duygulanıp inanılmaz hüzünlenmek sonra korkunç bi huzura varmak inanılmaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rammstein - ohne dich. (Nokta)

• U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    Ne diyosun hocam anlayamadım?

• quote:

Orijinalden alıntı: verdi001

Hüzünlü şarkı dedin ya. Bundan daha hüzünlüsünü dinlemedim .gerçi pek huzur vermiyor. Daha bi kasvet ve sıkıntı yapıyor kısa vadede ama genel olarak rammstein iyidir :D

• La kafayı yedim galiba 150'kez dinledim sanrım bu ne muhteşem bir ses ve melodidir insan fransızcaya aşık olur bu parçadan sonra.her modda dinlenir. mutluysan daha mutlu eder, üzgünsen biraz daha üzer. öyle ilginç bir melodisi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

Orijinalden alıntı: verdi001

Hüzünlü şarkı dedin ya. Bundan daha hüzünlüsünü dinlemedim .gerçi pek huzur vermiyor. Daha bi kasvet ve sıkıntı yapıyor kısa vadede ama genel olarak rammstein iyidir :D

Onuda dinlerim hocam ama yok böle parça ya yani ben nasıl keşfetmedim bunu kendimden utandım.bazen çalardı kafede felan duydum hayran kalmıştım ama dün tekrar raslayınca araştırdım indirdim şarkıyı bağımlısı oldum değişik insanı alıp götürüyor hemde ne götürme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.