Şimdi Ara

-noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
28.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • "-noforcemparms -noforcemaccel -noforcemspd"

Bunların ne olduğu hakkında bir bilgisi olan var mı? Cs ile ilgili bir şey fakat komut mu, ayar mı ne anlayamadım.

-noforcemparms, -noforcemaccel ve -noforcemspd Komutları Hakkında Kapsamlı Bir Kılavuz

CS:GO topluluğu arasında, oyun içi ivme ve mouse hassasiyetini etkileyen bir dizi komut sıklıkla tartışılır. "-noforcemparms", "-noforcemaccel" ve "-noforcemspd" komutları, bu ayarlar üzerinde ince ayar yapmanıza ve oyun deneyiminizi kişiselleştirmenize olanak tanır.

-noforcemparms

"-noforcemparms" komutu, oyunun mouse hassasiyetini belirleyen mouse ayarlarını devre dışı bırakır. Bu komut, farklı oyunlarda veya uygulamalarda uygulanan tutarlı bir mouse duyarlılığı elde etmek için kullanılır.

-noforcemaccel

"-noforcemaccel" komutu, oyunun mouse ivmelendirme ayarlarını devre dışı bırakır. Mouse ivmelendirme, farenizi ne kadar hızlı hareket ettirdiğinize bağlı olarak oyun içi hassasiyetinizi artırır. Bu komut, daha hassas ve tutarlı bir nişan alma deneyimi sağlamak için kullanılır.

-noforcemspd

"-noforcemspd" komutu, oyunun maksimum mouse hızını devre dışı bırakır. Maksimum mouse hızı, farenizi ne kadar hızlı hareket ettirebileceğinizin sınırını belirler. Bu komut, fare hareketlerini daha kolay kontrol altına almanızı ve aşırı hızlanmayı önlemenizi sağlar.

CS:GO'da -noforcemaccel Kullanımı

CS:GO'da "-noforcemaccel" komutunun kullanımı, kişisel tercihe bağlıdır. Bazı oyuncular, daha hassas nişan alma için bu komutu tercih ederken, diğerleri mouse ivmelendirmesinin avantajlı olduğuna inanır. İdeal ayarlar, oyun tarzınıza ve fare donanımınıza bağlı olarak değişebilir.

Bu Komutların Kullanımı

Bu komutları kullanmak için aşağıdaki adımları izleyin:

1. CS:GO'yu başlatın.
    2. Konsolu açmak için "~" tuşuna basın.
    3. Komut satırına aşağıdaki komutlardan birini girin:
      • "-noforcemparms"
      • "-noforcemaccel"
      • "-noforcemspd"
    4. Enter tuşuna basın.

Komutlar başarıyla etkinleştirildikten sonra, mouse ayarlarınızdaki değişiklikleri fark edeceksiniz. Farklı ayarlarla denemeler yaparak ve kişisel tercihlerinize göre özelleştirerek en uygun oyun deneyimini bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Counter-Strike sağ tık,özellikler,hedef bölümüne ekliyorsunuz.
    -noforcemaccel ; Use desktop mouse acceleration settings 
    -noforcemspd ; Use desktop mouse speed settings.
    -noforcemparms ; Use desktop mouse buttons settings.

Bir yerde dandik mouse larda sorun çıkar yazıyor, benim ki dandik değil ama oyuncu mouse da değil yani bilmiyorum.

Orijinalden alıntı: dotzher

-noforcemaccel -noforcemparms olanı kullanıyorum sonu spd ile biten mouse hızlandırır bunlar kontrollü daha güçlendirir, 2 yıldır bunları yaparak oynuyorum.
    Tavsiye ederim

troll musun olm?
  • Dün bunu uyguladım. 2-3 saat oyundaydım bir şey olmadı. Akşam tekrar girdim; mouse gidip geliyordu bu sefer. Acaba bundan kaynaklanıyor olabilir mi? Kafayı yicem oynanmıyor oyun. Masaüstünde de donuyor ama cs aşırı artıyor.

Mouse bağlantısı gidiyor galiba, belki de kabloda temassızlık vardır. Gidince yeni donanım filan diyor, hani USB filan takınca ki gibi aynı.

Bununla alakası olabilir mi acaba? O şeyleri sildim dün akşam zaten ama hala devam ediyor.

Bu arada mouse Microsoft Wheel Mouse 1.1A.
    20 yıl önce açıldı
    nvfbc plugin window
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

Dün bunu uyguladım. 2-3 saat oyundaydım bir şey olmadı. Akşam tekrar girdim; mouse gidip geliyordu bu sefer. Acaba bundan kaynaklanıyor olabilir mi? Kafayı yicem oynanmıyor oyun. Masaüstünde de donuyor ama cs aşırı artıyor.

Mouse bağlantısı gidiyor galiba, belki de kabloda temassızlık vardır. Gidince yeni donanım filan diyor, hani USB filan takınca ki gibi aynı.

Bununla alakası olabilir mi acaba? O şeyleri sildim dün akşam zaten ama hala devam ediyor.

Bu arada mouse Microsoft Wheel Mouse 1.1A.

sm=kop.gif]Fare proymuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: sonicstylE

quote:

Orijinalden alıntı: dotzher

-noforcemaccel -noforcemparms olanı kullanıyorum sonu spd ile biten mouse hızlandırır bunlar kontrollü daha güçlendirir, 2 yıldır bunları yaparak oynuyorum.
    Tavsiye ederim

troll musun olm?

trollüm
  • mouse fix bir nevi
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.