Şimdi Ara

NoFap yaptım tecrübelerimi paylaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir yıldan fazladır nofap üzerinde deneyler yapıyorum vardığım sonuç şu ki eğer çirkinseniz, yani;

hiç sevgiliniz olmamışsa veya son ilişkinizin üzerinden 5 sene geçmişse, kızlar size bakmıyorsa, telefonla fotonuzu çektiğinizde (önden ve yanlardan) beğenmiyorsanız, (ayna sayılmaz)

eğer bu yukarıda saydıklarım sizde varsa nofap size göre değil, nofap sizi sosyal olarak biraz agresifleştiriyor (ilk başlarda) ve normalde yapmayacağınız şeyler yaptırıyor, çükünüz iradenizi ele geçiriyor. Ama dışgörünüşünüz ve kişiliğiniz değişmiyor yani hala sosyal olarak garip olarak kalıyorsunuz, ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Yüzmeyi bilmeden havuza atlamak gibi ve yüzmeyi öğrenmek için yakışıklı doğmanız gerekiyordu.

Sosyallik içermeyen her şeye ilginizi yitirmeye başlıyorsunuz, nofapın pozitif yanları daha ikinci veya üçüncü haftada kayboluyor çünkü o etkiler ya tamamen psikolojikti yada anlıp bi testosteron yükselişinin etkisiydi. Biz çirkinlerin düzenli olarak faplayarak cinsel ve sosyal arzuları düşük tutmamız ve kendi ilgi alanlarımıza odaklanmamız gerekiyor hayatta "başarılı" olacaksak tek yolumuz bu çünkü yakışıklı değiliz, nofap sosyalleşme/eş bulma isteği getiriyor ve çirkin olunca da bu istek amacına ulaşmıyor ve bunalım başlıyor kendinizi cezalandırmaya başlıyorsunuz.

• Fapiş yaptıktan sonra okuyacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer alternatifi atlamışsın. Vücut yapmak... Bunun için de enerjini mastürbasyona değil spora yönlendirmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amuleth

Diğer alternatifi atlamışsın. Vücut yapmak... Bunun için de enerjini mastürbasyona değil spora yönlendirmelisin.
    son 3 haftadır vücut çalışmaya başladım ama çirkin bir suratı ağırlık kaldırarak düzeltemeyiz.
  • Her şey surat değil. Çok çirkin tiplerle çıkan kızlar da var. Herkes 10/10 olmak zorunda değil. 10 üzerinden 6'lık biri de olabilirsin. İş bu açığı nasıl kapatacağında bitiyor. Ayrıca doğada güzellik istisnadır. Herkes 10/10'luklarla çıkıyor olsaydı dünya nüfusu 8 milyarı aşmazdı bugün.
  • Bananesi kızdan lan, kendim mal gibi oluyorum yaptığımda. Elin sümüklü kezbanı benim kendi beynimden daha mı önemli? Zaten başarılı olursanız bugün yarın zengin biri de olursunuz, gerekirse dünyanın en çirkini olun. Parayla istediğiniz kişiyi alırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amuleth

Her şey surat değil. Çok çirkin tiplerle çıkan kızlar da var. Herkes 10/10 olmak zorunda değil. 10 üzerinden 6'lık biri de olabilirsin. İş bu açığı nasıl kapatacağında bitiyor. Ayrıca doğada güzellik istisnadır. Herkes 10/10'luklarla çıkıyor olsaydı dünya nüfusu 8 milyarı aşmazdı bugün.
    +7.5-8/10 değilsen ve zengin değilsen ya senden çok daha çirkin bir kız seçmek zorundasın yada orta yaşlarında iken evleneceksin. Çünkü kızlar kadınlara dönüp mecburen sana geliyorlar, tabi yaşlanmış çirkinleşmiş senden önce kaç erkekle beraber olmuş hatta belkide evlenip boşanmış ıyyy.

tabi köyde falan olsaydım tipe değil hünerlere bakılırdı bu dediğim kokuşmuş sistem olmazdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuponlarımı Paylaşıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Attenborough

Bananesi kızdan lan, kendim mal gibi oluyorum yaptığımda. Elin sümüklü kezbanı benim kendi beynimden daha mı önemli? Zaten başarılı olursanız bugün yarın zengin biri de olursunuz, gerekirse dünyanın en çirkini olun. Parayla istediğiniz kişiyi alırsınız.
    kendini kandırıyorsun bende öyle diyordum
  • İyi de çirkin değilim ben. Bana ilgi gösteren kızlar da var, her ne kadar umursamasam da.

Avrupada sana saygı gösteren, bakımlı, güzel kızlar varken alt kalitedeki kızlarla neden ilgileneyim ki? Burada olsam yanından geçsem selamımı almayacak kızlardan daha güzelleriyle beraberdim oradayken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydalı konu. Nofap hakkında ben de böyle düşünüyordum. Biz çirkinler hatta mümkünse cinsel istek azaltıcı ilaç vs. içmeliyiz. Geçen psikiyatristime dedim vermedi ilaç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mal İnsan

Faydalı konu. Nofap hakkında ben de böyle düşünüyordum. Biz çirkinler hatta mümkünse cinsel istek azaltıcı ilaç vs. içmeliyiz. Geçen psikiyatristime dedim vermedi ilaç.
    kesicem kurtulucam en sonunda
  • olay tipte falan bitmiyor. Olay sizin öz güvensizliğiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: almanyalidoktor

olay tipte falan bitmiyor. Olay sizin öz güvensizliğiniz...
    özgüvenli olmak için tip lazım
  • Bunalım çirkin olduğun için başlamıyor.

1- Daha önce sosyal bir birey olmadığın için sosyalleşmekte acemi kalıyorsun, deneyimledikçe daha iyi tavırlar vs. sergilersin.

2- Beynin yoksunluk yaşıyor, arzu her zaman var ama bu sefer beynini kandırmıyorsun. E gerçiğini de hemen yaşayamıyorsun tabi. Yoksunluk süreci seni bunalıma sokuyor. Bu süreç biraz zaman alabilir belki bir ay sonra beynin buna alışır normale döner. Bildiğin herhangi bir bağımlılıktan kurtulmaya çalışırken çekilen yoksunluğu çekiyorsun. Yani bir aydan önce pek birşey başarmış olmuyorsun. Tüm sinir sisteminin normale dönmesi 6 ayı bulabiliyor.

3- Gerçekten zor zararlı birşey ama tabi ki kimse çocuğunu bu konuda bilgilendirmiyor. Çünkü aileler de ne kadar zararlı olduğunu bilmiyorlar yada çocuklarıyla bu konuları konuşmaya çekiniyorlar.

Bağımlılıklarla ilgili biraz araştırma yap. Sosyal kal. Anksiyete bozukluğu olabilir bu da senin önünde sosyalleşebilmek için bir engel. Bağımlılıkların boyutu çok büyük, mesela şeker tüketimi bir bağımlılık, ekrana bakma isteği bir bağımlılıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F97E00D06

son 3 haftadır vücut çalışmaya başladım ama çirkin bir suratı ağırlık kaldırarak düzeltemeyiz.

Alıntıları Göster
    kanka suratınla oynamayacaklar zaten duruş, postür, kuvvet her şeydir benchde kaç basıyon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.