başlamadan önce son fapimi yaptım ve son pişmanlığımıda yaşamış oldum. Eğer bozarsam 1 ay çizik atiyorum hadi bakim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nofap başliyorum ban cezalı

-
-
1400+ gün oldu nofapteyim ve hiç bozmadım (ciddiyim) ama hayla tipsizim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 19 Temmuz 2022; 17:0:47 > -
"Sağlıklı Olmayan bir adam, Kızlara ilgi Duymaz" derler.
Bana da mantıklı geliyor zira Sağlıklı Olmayan bir adamın tek derdi, Ölmek veyahut Öldürülmektir
Kızları ne yapsın?
Bende eskiden, Günde en az 3 defa (Son Derece Ciddiyim
) Masturbasyon yapan bir Tip olmama rağmen, Son 2 Haftadır 1 Defa Bile Masturbasyon yapmadım (ilgim Yok, kendimi Zorladığımdan Değil.
) Gerisini Siz Düşünün...
İlave not : Bu yazdıklarıma, İster inanın, İster inanmayın.
Sen ne diyorsun bu konuya hocam? Sence neden böyle oldum ben ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 20 Temmuz 2022; 8:39:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İnsanların mastürbasyon yaptıktan sonra neden pişman olduğunu anlayamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sorunun cevabı beynin ödül mekanizması ve çalışma prensibinde yatıyor;
Mesela sex yapmak her an yapabileceğiniz şey değil ve yapmak isteseniz bile bir kızı etkilemek,kur yapmak ve yatağa çağırmak büyük bir uğraş gerektirir ve bu uğraşın sonucu olarak ta kızı elde edip cinsellik yaşarsınız ve beyniniz,uğraşlarınızın sonucu olarak bu aktiviteden çok memnun olur ve zaten sex yapmak hem zihinsel hem de duygusal olarak ruhunuzu rahatlatan güzel bir aktivitedir.
Ama mastürbasyon yapmak tam anlamıyla beyninizi kandırmanıza sebep oluyor çünkü mastürbasyon, sex yapmak gibi uğraş gerektiren bir şey değil.Cinsel isteğin mi arttı ? aç favori zorno siteni,hazırla peçeteni ve çavuşu sıvazlamaya başla!!?? SHİTT
Söylermisin bunun neresinde bir uğraş var ? Veya gerçek sexte ki gibi dokunma,öpme,konuşma,sevişme yaşadığın şeyler var ? Yok ve karşılıksız bir şey olduğu için zaten beyinde de uyuşturucu olarak çalışıyor ve uğraşsız zevk sayesinde beyin sürekli mutlu hissetmek için bu düğmeye basıp duruyor ama farkında değil kendi elini becerdiğinin ve yaptığı şeyin kandırmaca olup boşaldıktan sonra kötü hissedeceğini
Mastürbasyon yapmak,susamış birisinin kola ile susuzluğunu gidermesine benzer ve o yüzden mastürbasyon sizi cinsel olarak asla tatmin etmez ve tatminsiz bir sexe yol açar. Tatmin olmak istiyorsanız gidin GERÇEK DİŞİLERLE SEX YAPIN !
-
Belki depresyon veya başka yüzden olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende hiç pişman olmam, hem niye olayım ki ?
Yaşınız büyük ihtimalle 30+ ama yazdıklarınızdan uçkur düşkünü ergen kafası zihniyeti var
-
Ölmüssün aglayanin yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ne kadar süre yapacaksın?
-
Hocam 2 gündü hedefim bozdum bile
Yaşım 45 ama tam bir mastır düşkünüyüm
Ne ölmesi gardaşım çok şükür dimdik ayaktayız
Hocam dalga mı geçiyorsun
-
bu sürede cinsel ilişki yaşadınız mı bir de rüyalanma oldu mu hiç?
-
Ben sırf fapten sonraki pişmanlığı istemediğim için yapmıyorum. Ayrıca motivasyonumu alıp götürüyor. Bi ara işe gidemedim bu yüzden.
Tabi sadece etkili olan bu değil başka psikolojik problemler de var ama insanın modunu düşürdüğü kesin. Ayda bir filan yapılmalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne cinsel ilişkisi,kız arkadaşım bile olmadı hocam
Sadece bir kaç ayda bir rüyalanma oluyor o kadar
Benzer içerikler
- kimin kocası bu sözleri
- yanlışlıkla beyaz sirke içtim ne yapmalıyım
- yurtdışından gelen aramaları engelleme vodafone
- farsça küfürler
- uzun süredir küs olduğun biriyle nasıl barışılır
- elektrikli bebek arabası
- dünyanın en büyük vinci
- telegram indirim kanalları
- ets2 türkiye haritası
- en ilginç rekorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X