Forumda arama yaptım ama bulamadım. Gecenin bir vakti aciliyetten pek detaylarada inemedim. Daha önce sorulduysa kusuruma bakmayınız.
Uzun zamandır Nod32 kullanıyordum ancak bu olay 2 gün önce başıma geldi daha önce yoktu. Nod32'nin firewallunu kapatınca sorun düzeliyor ancak firewallsuzda kullanılmaz malum.
Kullandığım sürüm ingilizce. Aramalarım sonucu pek bilgi bulamadım ve Nod32 kullanmaya devam etmek istiyorum.
Problemi çözebilmek için, virüs korumasından ödün vermeden nasıl bir ayar değişikliğine gidilmesi gerekir?(Sürüm ingilizce)
Teşekkürler.
nod32 güncellemesinden sonra oluşan bir durum malesef şu an tek çözüm nod32 kaldırmak :) yakında yeni güncelleme çıkar
3 gündür ağa bağlanamayan ve kapalı olan bilgisayar bugün açmamla ağa bağlandı. Yeni bir güncellemede yapmadı ama nasıl oldu anlamadım Baktım firewall ayarlarında da değişiklik yok
Neyse sorunum kendi kendine çözülmüş oldu
Teşekkür ederim
nod32 kendi kendine saçmalamaya başladı.yeni gelen güncelemelerle ağ sorunu,veri akışı sağlanıp sağlamama konusunda sorun çıkarmaya başladı.ahh ahh nerde eski nod
Eğer versiyon 4 kullanıyorsanız, sorun tekrar başınıza gelirse bana PM atınız çözüm için.
uzun bir suredir nod32 kullanıyorum ve satiyorum boyle bir sorun ilk defa sizden duydum...ilginc..hic basima gelmedi...