. Burası karantinaya alınan zararlı dosyaları ESET’e gönderebileceğiniz yer. Bu zararlıların bulunduğu dizin:
Drive> Program Files> Eset> Infected
arkadaşlar nod32'yi ücretsiz nereden bulabilirim
quote:
Orjinalden alıntı: atroce
Ücretsiz bulma şansınız yok. Ya satın alacaksınız, ya kapmanyadan yararlanacaksınız yada yasal dışı olan fix yöntemini kullanıcaksınız. Brçok kullanıcı fix yöntemini tercih ediyor. Araştırın
quote:
Orjinalden alıntı: JANT!
quote:
Orjinalden alıntı: atroce
Ücretsiz bulma şansınız yok. Ya satın alacaksınız, ya kapmanyadan yararlanacaksınız yada yasal dışı olan fix yöntemini kullanıcaksınız. Brçok kullanıcı fix yöntemini tercih ediyor. Araştırın
Teşekkürler, birde avast nasıldır pc yi çok kasarmı?
Avast iyi program denilemez. Kendini baya düzeltti ama hala yetersiz. Ben size AviraAntivir ya da Panda 2008 öneriyorum
teşekkürler tekrar
nod32 fixle kırınca özelliğini kaybediyor sanki hiçbir uyarı vermiyo, virus bulmuyo ya ben kötü niyetli sitelere girmiyom yada nod32 bi problem var.
ver.3 icin ayarlar nasıl olmalı
yakında kaldırırım bu programı heralde. flash diski takıyorum klaso olarak actıgımda heme niçine autorun.inf dosyası oluşuyo ve nod32 uyarı veriyo. sil diyorum. klllasorde dosyanın silindiğinide goruyorum am 10 sn sonra tekrar. nod32 araya giriyove aynı dosya sahnede sil sil aynen geri geliyo. silme bırak kalsın diyorum ama o habire uyarı veriyo.
ya anlasana virus u değil onu ureteni bulacan ama nod32 de tık yok. tamam ugrasma diyom bırak kalsın silme ama yok o viruse takmış silme silemiyo yok etmeye edemiyo amauyarı verim bnen demektende oteye gidemiyoo.
bu sorun sadece flashdisk i taktıgımda oluyo. dusunun bi dıosya transfer edecm flahdisk takılı iken en az 15 20 kere nod32 uyarısı alıyorum. kapatsam bu sefer nod32 i ne işe yarar.
Bu ne böyle her bişey için ayrı post kasmışsın
quote:
Orjinalden alıntı: ByAdmin
RÜTBENE YAKIŞMAYAN İÇERİKLE GİRMİŞSİN DESTEK OL KÖSTEK OLMA OLDUMU?
quote:
Orjinalden alıntı: exerion
ver.3 icin ayarlar nasıl olmalı
Nod32 2.7 sürümü. Yeni sürüm olan 3.0 . Kurulum mantığı aynı.
quote:
1) Emeğe saygı. 2) Post kasma değil, sığmadığından böyle birşey yapılıyor. 3) Bilmediğiniz konularda yorum yapmayın.
Binbaşı olmuşsunuz ama belli ki boş mesajlarla İyi forumlar.
quote:
Tartışma yapacak değilim ama sığmadığını bilmiyordum yada ben böyle bir sorunla karşılaşmadım, nickimlede arayıp post larıma bakabilirsinsin boş mesajlarlamı bu hale gelmişim
quote:
quote:
Tartışma yapacak değilim ama sığmadığını bilmiyordum yada ben böyle bir sorunla karşılaşmadım, nickimlede arayıp post larıma bakabilirsinsin boş mesajlarlamı bu hale gelmişim
Peki kendiniz hakkında böyle düşünüyorsunuz. Siz @ismailkesmen yukarıdaki cümleyi kurmadan önce bütün postlarını kontrol ettiniz mi ?? Söylediğinize göre hpepsini kontrol ettiniz ve hepsi böyleki öyle bür cümle kurdunuz. Bu konu fazla uzamasın. Konu paylaşım konıusudur. İyi forumlar.
değerli bilgiler için teşekkür ederim.. ben NOD32 açılışta çıkan pencerenin.. (açılıp kendi kapanan nod32 logosu olan pencere) açılmamasını istiyorum.. bu mümkün mü?
quote:
Orjinalden alıntı: l4ncelot
değerli bilgiler için teşekkür ederim.. ben NOD32 açılışta çıkan pencerenin.. (açılıp kendi kapanan nod32 logosu olan pencere) açılmamasını istiyorum.. bu mümkün mü?
Evet bu mümkün. Ayarlar kısmından açılışta ekranı gösterme kutucuğunu boşlatırsanız, açılışta o ekranla karşılaşmassınız.
Ayarlar tam olarak nerde? bulamadım ben..
quote:
Orjinalden alıntı: l4ncelot
Ayarlar tam olarak nerde? bulamadım ben..
Türkeç sürümünü kullansanız daha iyi olur. Hangi sürümü (versiyon 2.7 mi 3.0 mı)kullanıyorsunuz?
Nod 32 System Tools -> Nod 32 System Setup -> Setup -> General -> Do not display Nod 32 splash screen at startup bunu işaretleyip tamam deyin.