Arkadaşlar buprogramın son versiyonunu yükledim. gayet hızlı biprogram eyvallahta update yapmıyo nasıl olcak bu olay şimdi;?
update kısmına gelecen, ondan sonra yanda birşeyler çıkar ordan update yazar bi üstünde ok bulunan bir buton vardır ona tıkla yüklersin. Bende 1 haftadır kullanmıyorum o programı hayal meyal aklımda kalanları yazdım umarım biraz yardımcı olmuşumdur.
Ilacı var mı elinde? bendeki gayet duzgun calısıyo... Hergun update yapabiliyorum... istersen mailini ver bendekini yollayayım...
quote:
Orjinalden alıntı: Mystique
Ilacı var mı elinde? bendeki gayet duzgun calısıyo... Hergun update yapabiliyorum... istersen mailini ver bendekini yollayayım...
Full sürüm mü kullanıyorsun. sen şimdi. aşağıda msn var ordan gel istersen. beklerim sohbete...
ekledim listeme...
yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim
Sevgili Technics Kullanıcı adının ve şifren olması gerekiyor(yani paralı) Nod32nin crackleri genel olarak programı kurduktan sonra bilgisayarı resetlemeden yapman gerekiyor Crack ne pm de nede forumda verilir illegal forumlar ortalıkta oralarda araştır istersen
Sevgili Technics Kullanıcı adının ve şifren olması gerekiyor(yani paralı) Nod32nin crackleri genel olarak programı kurduktan sonra bilgisayarı resetlemeden yapman gerekiyor Crack ne pm de nede forumda verilir illegal forumlar ortalıkta oralarda araştır istersen
sağol arkadaşım programı kırmaya gerek yok zaten baya ucuz, dergi cdsinden kullanıyodum ben üzerinde full falan yazıyodu oyüzden şaşırdım.
en ucuz nerden temin edebilirim bu programı internetten almak istiyorumda. geçen sene 12 milyona filan almıştım, süresi bitti yenilemek istiyorum.
arkadaş kimse bişey yazmamış bende bekliorum hala
quote:
Orjinalden alıntı: JoSpadEs
en ucuz nerden temin edebilirim bu programı internetten almak istiyorumda. geçen sene 12 milyona filan almıştım, süresi bitti yenilemek istiyorum.
donanım satan yerlerde vardır arkadaşım, mesela izmir olbimde var, olmadı sipariş verirsiniz geitrtirler
update i otomatik yapıyor update tuşuna bastığında no update diyosa zaten son güncelleme yapılmıştır son güncelleme tarihine nod32 system tools=>information=>virüs signature database version kısmında yazar
örnek: Virüs signature database version : 1.1278(20051107) yani 7 kasım 2005 son virüs güncellemesi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme