Şimdi Ara

Nod32 fix i neden virüs olarak buluyo?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nod32 yükledim ardından fix'ini de yükledim ancak virüs diyip siliyo ve yeniden 30 gün kaldı diyor.önceden bu olmuyodu.arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim

• nod32 kurduktan sonra restart attıysan öyle olur.
  • Fix vs kullanacaksan hiç antivirüs yükleme daha güvende olursun.

• quote:

Orjinalden alıntı: .Link

Fix vs kullanacaksan hiç antivirüs yükleme daha güvende olursun.

önceden fix ile gayet güvenliydim ama kaldırdım avast 4.8 kullanıyorum gayet güzel

• hiçte güvenli değildin..
    kimse babasının hayrına fix vb. şey yapmaz.bu fixler sahte güncelleme yapar yani güncellemesi pcne zarar verir.bu güncellemeler sahte sunuculardan yapılır.fixte güvenli gibi olursun ama hiçte güvenli olmassın.yani ferrari görünümlü anadol gibi birşey.nod32 fixli halde sana ferrari gibi görünür ama gerçekte nod32 nin fixlisi anadol dur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tavlasever

hiçte güvenli değildin..
    kimse babasının hayrına fix vb. şey yapmaz.bu fixler sahte güncelleme yapar yani güncellemesi pcne zarar verir.bu güncellemeler sahte sunuculardan yapılır.fixte güvenli gibi olursun ama hiçte güvenli olmassın.yani ferrari görünümlü anadol gibi birşey.nod32 fixli halde sana ferrari gibi görünür ama gerçekte nod32 nin fixlisi anadol dur.

nod32 fixin worm içerdiğine dair bilgiler mevcut.en iyisi yasal yazılım kullanmak.ancak ücretsiz yasal yazılımlardan önerdiğiniz var mı?
  • Ücretsiz yazılım olarak AVG Free Edition 8, Avira AntiVir veya Avast! Home Edition önerimdir.

Her üç yazılım da iyi güvenlik sağlar. Güvenlik duvarı programı olarak da Comodo Firewall'ı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaman fixi değil

nodla beraber gelen "ben sizin yerineize güncellerim abi" diyen bi yazılım var onun içinde trojan bulunmakta

ama zamanla oynayan fix temiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

zaman fixi değil

nodla beraber gelen "ben sizin yerineize güncellerim abi" diyen bi yazılım var onun içinde trojan bulunmakta

ama zamanla oynayan fix temiz

tam olarak hangi klasörde ve nasıl iptal edebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gibicibicis -- 17 Haziran 2008; 19:41:27 >
  • Ya heryerde kampanyalar var.
    Antivir, kaspersky...
    Giden kendinize yasal, beleş key alın...
    Ne uğraşıyorsunuz ki!
    Bu forumda bile aratın bir sürü konu çıkar karşınıza...

Misal ben, Kaspersky 2009 internet security kullanıyorum, hem de 1 yıl yasal, beleş kampanya lisansı ile...
  • quote:

Orjinalden alıntı: temizdeniz

Ya heryerde kampanyalar var.
    Antivir, kaspersky...
    Giden kendinize yasal, beleş key alın...
    Ne uğraşıyorsunuz ki!
    Bu forumda bile aratın bir sürü konu çıkar karşınıza...

Misal ben, Kaspersky 2009 internet security kullanıyorum, hem de 1 yıl yasal, beleş kampanya lisansı ile...

1 yıl kaspersky lisansını yasal olarak nerden aldın, hangi kampanya ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tavlasever

hiçte güvenli değildin..

fikir verdiğiniz için tşk ederim.öğrenmiş oldm.peki avast prof. 4.8 güvenlimi? Yasal key i ile kullanıyorum.Cevap bekliyorum.
  • @My_CaRizMa
    Bu forumda Avast ı kimse sevmez ama son zamanların en çok yükselen yazılımlarından biridir.Sadece silmede diğerleri kadar başarılı değildir ancak bulmada gayet iyidir.Bence kullanmanızda sakınca yok.Ev kullanıcısına yeter bence.Senelerdir avast kullanan ve başına birşey gelmeyen çok insan var ki yaygın olarak kullanılan yazılımlardan biridir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.